Snabb bokning och service. Fint bemötande. Tydlig och klar beskrivning av fel på bilen och åtgärd!
Välkommen till Z's Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Gullbrandstorp! Vi är din lokala bilverkstad för bilservice, reparationer, felsökning, bromsar och AC. Vi erbjuder en komplett däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering och däckförsäkring. Vi arbetar med alla bilmärken och modeller. Vår verkstad är certifierad...
372 omdömen om Z's Bil
Mycket bra hjälp och snabb service
Lite svårt att komma i kontakt med via telefon. Annars utmärkt jobb! Jag är helt nöjd och rekommenderar gärna varmt Z's Bil! //jan
Mkt professionellt bemötande, snabb och precis service och tydlig kommunikation.
Trevligt o professionellt bemötande
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Super bra väldigt god service’
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Mycket bra och prisvärt. Reprationen blev klar i tid.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Väldigt bra bemötande, de lagade min bil med kort varsel och de gav mig en känsla av hög kunskap och mycket erfarenhet av bilreparationer! Kommer anlita dem igen nästa gång bilen behöver repareras. Henrik
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bemötandet som vanligt bra. Förväntade mig att arbetet skulle göras och det blev gjort. Skulle göra en service på bilen och det blev gjort snabbt. Mycket nöjd.
Som vanligt vänligt och alldeles härligt ärligt! Bra service, snabbt service och precis sån service man nästan inte förväntar sig. Toppklass. Rakt igenom!
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Både jag och min bil blir väl omhändertagna så jag är nöjd och kan rekommendera andra
Allt fungerade enligt överenskommelse. Perfekt service.
Seriös offert, bra och snabb service. Mycket nöjd med utfört arbete, service och reparation. Konkurrenskraftiga priser. En toppenverkstad helt enkelt
Trevligt bemötande, snabb och kunnig
De visade flexibilitet och bra kunskap
Snabba ,kunniga å billiga 😊 å trevliga när man ringer
Mycket trevligt bemötande tack för hjälpen
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Vänligt bemötande och snabb service
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Snabb hjälp. 😀. Om jag skall ge ett omdöme och gratis ta av min tid bestämmer jag hur många tecken det skall vara. Basta
Hjälpsamma, snabba och serviceminded
Fick en tid att lämna in bilen snabbt trots ej akut behov. Uppskattar att få SMS med besked att bilen är klar att hämtas, vad det kostar och öppettiderna. Allt funkar bra.
Blev fantastiskt väl emottagen och fick bilen omhändetagen utan tidboknig.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Dom bytte olja i motorn och putsade ett fult märke som vi hade fått, det ingick inte i vår beställning. Vi är jättenöjda 👍
Snabbt och bra. Inga anmärkningar.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Hos Z- verkstad får jag alltid hjälp omgående. Ett genuint bemötande och intresse för kunden som inte fås i övrigt i Halmstad.
Snabb service och trevligt bemötande
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Väldigt bra att jag fick bilder skickat till mig
Korrekt och sakligt bemötande! Känner mig trygg att lämna bilen för rep!
Snabb och kommer ihåg en som kund. Är flexibla å välkomna.
Det kan inte bli bättre. Man kan lita på kilen som eger verkstaden.
Mycke bra verkstad på nära håll snabb service
Fick snabb hjälp med ett akut hjullager-byte. Bra pris och kunnig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb & bra service! Fixar allt med bilen.
Mycket bra och alltid trevligt mottagande!
Jättenöjd! Snabbt, pålitligt och proffsigt!
Snabbt jobbat, bra kommunikation, vettiga priser.
Service och en del extra arbeten,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Mycket bra service och genomgång av bil
Mycket bra mottagande. Minimal väntetid. Väl utfört arbete.
Min upplevelse har varit väldigt bra. Mycket proffsigt
Mycket snabbt och bra reparerat!
Alltid vänligt bemötande, Stor kunskap!!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Tillmötesgående, mycket bra o snabb cervice....
Otroligt snabb bedömning av felet på bilen & den reparerades direkt.
Toppensevice och bra bemötande!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Korekt och trevligt mottagande. Dessutom till ett rimligt pris
Service 6000 mil. Mycket trevligt bemötande och proffsigt Tagit bild på felen.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Hjulbyte. Allt var till belåtenhet.
Trevligt bemötande. Snabb väntan på tid från beställning. Utmärkt arbete. Inget är omöjligt.😋👍
Bra service och trevligt bemötande