Z's Bil

Z's Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Z's Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Gullbrandstorp! Vi är din lokala bilverkstad för bilservice, reparationer, felsökning, bromsar och AC. Vi erbjuder en komplett däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering och däckförsäkring. Vi arbetar med alla bilmärken och modeller. Vår verkstad är certifierad...

340 omdömen om Z's Bil

Olof Fredrik L

Snabb & bra service! Fixar allt med bilen.

Ulla Margareta M

Mycket bra och alltid trevligt mottagande!

Maja Julia B

Jättenöjd! Snabbt, pålitligt och proffsigt!

Carl Thomas H

Snabbt jobbat, bra kommunikation, vettiga priser.

Stefan E
Skrev om Z's Bil

Service och en del extra arbeten,

Svar från Z's Bil

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Hans Marcus B

Mycket bra service och genomgång av bil

Tomas Lennart P

Mycket bra mottagande. Minimal väntetid. Väl utfört arbete.

Nathalie Emilié W

Min upplevelse har varit väldigt bra. Mycket proffsigt

Anders Bertil E

Mycket snabbt och bra reparerat!

Ulf D
Skrev om Z's Bil

Alltid vänligt bemötande, Stor kunskap!!

Svar från Z's Bil

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Siiri Aliina H

Tillmötesgående, mycket bra o snabb cervice....

Anton B
Skrev om Z's Bil

Otroligt snabb bedömning av felet på bilen & den reparerades direkt.

Kjell Krister B

Toppensevice och bra bemötande!

Svar från Z's Bil

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Jan Stefan A

Korekt och trevligt mottagande. Dessutom till ett rimligt pris

Görel Marianne U

Service 6000 mil. Mycket trevligt bemötande och proffsigt Tagit bild på felen.

Svar från Z's Bil

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Maj-Britt Elin Monic S

Hjulbyte. Allt var till belåtenhet.

Kjell Ingemar J

Trevligt bemötande. Snabb väntan på tid från beställning. Utmärkt arbete. Inget är omöjligt.😋👍

Stella Katharina E

Bra service och trevligt bemötande

Lena Mari-Ann C

Trevlig personal. Snabb service super nöjd 🎉🤗

Lars Göran M

Mycket nöjd med mitt besök hos Z-Bil, bra bemötande och bra utfört arbete till rimligt pris. Jag rekommenderar Z-Bil.

Thanatchaporn P

Bra ordning , smidig och snabbt.

Svar från Z's Bil

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Tommy Kermit S

Alltid ett väl bemötande, bokade service och byte av hjul vid detta besöket, allt fungerade prima.

Ruth Ingegärd Margaret E

Års service på Pasat helt ok.Har inget att tillägga

Ulf Thomas W

Trevlig och bra service Fick tillbaka bilen samma dag

Carl Göran Andreas H

Mycket bra bemötande och snabb däckmontering. Rekommenderas varmt

Bo Torbjörn K

Alltid bra bemötande av alla anställda. Lite för lång väntetid i receptionen när det verkar vara mycket att göra. Lite språkförbistring ibland. Väl utförda arbeten i 90% av fallen.

Svar från Z's Bil

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Sten Henry P

Bra service, allt fungerar som det ska.

Maud Birgit S

Trevligt bemötande och alltid bra service.

Svar från Z's Bil

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Erik Gustaf Stefan Å

Korrekt, vänlig o bra service Zs Verkstad nära hemmet är praktiskt

Nils Tore J

Mycket bra god service bra bemötande

Lars Ingemar T

Snabb och bra service. Trevlig personal.

Sven Anders W

Alltid lika trevligt bemötande av den långe reparatören. Ägaren alltid mån om att göra ett bra jobb, även sånt som jag själv inte upptäckt. Kvalitet ett hedersord på Z Bil!

Siv W
Skrev om Z's Bil

Som alltid blev jag bra bemött och fick hjälp med det jag behövde.

Svar från Z's Bil

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Stig Olof L

Alltid proffsig och seriös. Hög grad av tillgänglighet och är lösningsorienterad

Svar från Z's Bil

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Evy Anita A

Fantastisk personal hjälpsamma och trevliga.

Sven Arne M

Proffsigt/vänligt bemötande.Snabbt utfört arbete.

Birgitta Ing-Marie S

Reparation och service bra arbete och det går snabbt

Gun Ingvor Birgitta B

Trevligt mottagande. Bra och kunnig service.. Håller tidsplan bra.

Gert Krister G

Snabbt och väl utfört arbete till en mycket rimlig kostnad !

Carl L
Skrev om Z's Bil

Mycket generös och hjälpsam. Rekommenderar starkt.

Märta Gunilla Chris A

Jag blev trevligt bemött. Det var snabb och bra service. Tiderna stämde perfekt. Dessutom är det bra priser. Jag är jätte nöjd och kommer att lämna min bil där i fortsättningen också.

Sven Ivar L

Bra jobbat av killarna. Hyfsat pris.

Svar från Z's Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Christel Marie H

De är pålitliga, har alltid tid Inga väntetider vid lättare jobb och service. Gör jobbet bra. Att rekommenderas.

Björn Åke Rustan H

Bra setvice trevligt bemötande

Josef H

Kontak bra , trevlig personen ,snabb service!👍

Hans Mårten Gunnar B

Mycket bra service. Alltid nöjd.

Svar från Z's Bil

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Frida Helena T

Snabb service på vår bil, den var färdig innan lunch

Anette Vanja Mar K

Bra service och trevligt bemötande.

Anna Erika H

Snabbt service med bra pris. Utmärkt

Leif Erik J

Tack för hjälpen. Vi är väldigt tacksamma

Svar från Z's Bil

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.