Alltid snabb service och bra personal
Välkommen till Z's Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Gullbrandstorp! Vi är din lokala bilverkstad för bilservice, reparationer, felsökning, bromsar och AC. Vi erbjuder en komplett däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering och däckförsäkring. Vi arbetar med alla bilmärken och modeller. Vår verkstad är certifierad...
213 omdömen om Z's Bil
Snabb och bra service. Trevligt bemötande
Bra och tydlig kommunikation. Perfekt att få ett SMS när det är klart och med prisuppgift.
Från mig får ni högsta betyg ni är trevliga hjälpsamma prisvärda och gör ett jättebra arbete.
Fantastiskt bra att man kan få priset vad det kommer att kosta, så att man är förberedd. Oxå ett trevligt bemötande. 😀👍
Snabb å bra service. Bilen fixad samma dag jag lämnade in den. Alltid gott bemötande.
Bra och trevligt bemötande och snabb service med del ett av vårt problem. Del två tog lite längre tid pga bilens ålder, men kommunikationen var på topp genomgående och priset låg kvar på det som angetts från början. Vi är mer än nöjda och kommer att rekommendera Z's.
Pålitlig och lät att ha att göra med.
Tydliga, snabba, duktiga och väl bemötande
Efter en riktigt tuff höst rasade även bilen. Nya fjädrar, service samt ett kamremsbyte bådade för en knaper jul när offerten från min ordinarie verkstad kom. Tipsades om Z bil och deras offert var vääääldigt mycket billigare, dessutom klämde de in mig för att jag skulle slippa körförbud på bilen. Trevliga, förstående, snabba, serviceinriktade och de räddade helt klart min jul. De har definiivt en ny trogen kund i mig.
Mycket bra service på bilen och Bra bemötande till oss som kund.
Snabbt o bra samt trevligt bemötande
Snabbt och bra arbete. Proffsigt bemötande.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Bra mottagande och snabb reparation.
Bra på alla sätt, snabb hjälp. Utmärkt
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid bra service från Z bil
Fixade mitt problem med kort varsel,jag är supernöjd
Har haft våra bilar hos Z:s under flera år och är så nöjda.
Jättebra bemötande. Snabbt och bra utfört.Ska göra service där också.
Trevligt och kompetent och väldigt okomplicerat!
Kunnig, snabb och alltid hjälpsam!
Blir alltid bra bemött, och fin hjälp med min bil . Denna gång var det service som skulle göras .
De levererar precis det som jag förväntar mig är trevliga och ligger på ett perfekt avstånd från hemmet.
Bra bemötande och service. Snabb hjälp när jag behövde nya vinterdäck.
Z’s bil är tillgängliga och levererar alltid. Enkel och rak kommunikation samt snabb service när det behövs:
Vi har varit kunder sedan verksamheten startade och kan säga att Z’s bil är den bästa bilmekaniker vi har haft. Kunnig, pålitlig och alltid perfekt service!
Vänligt bemötande, snabb och proffsig reparation.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Behövde åtgärda några punkter från besiktningen på min gamla halvskruttiga bil. Den var inne typ tre dagar, och då hade ni hittat ett par saker till som behövde åtgärdas, sånt som potentiellt kunde bli stora problem senare, ringde och frågade om det och väntade på klartecken innan ni fortsatte. Tycker att jag blev vänligt bemött, uppskattar verkligen diskussionen kring de ”nya” problem ni såg, och tycker att saker på det stora hela avlöpte smidigt. Nu går hon som tåget igen gamla Bettan!
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Bra servic och åtgärdar snabbt
Bra bemötande, professionella, vet vad dem pratar om, hjälper kunden väldigt snabbt o bra. Tummen upp 👍
Bra, snabb och trevlig service
En bilverkstad som jag känner mig trygg att lämna in min bil till. Fint kundbemötande och jag är alltid lika glad när jag hämtar ut bilen och känner mig trygg på vägarna igen. Rekommenderar varmt denna verkstad!!!
Blev mycket bra bemött. Fick två bromsskivor utbytta.
Mycket bra kundservice och mycket bra kompetens
Bra service Snabba åtgärder När arbetet är klart kommer SMS med kostnad
Snabb och perfekt leverans. Alltifrån beställning till utförande och hämtning var toppklass.
Bra bemötande Pålitligt Inget att klaga på. Handlade ingenting
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, arbetet utfört bra och på avtalad tid
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Snabb reperation av bilen plus att de fixade ombesiktningen så jag slapp göra det, utan att vi hade diskuterar det. Bara till att betala och hämta bilen så kan man köra igen tills nästa besiktning.
Superbra service och duktiga människor, kommer definitivt lämna min bil här i fortsättningen
Bra upplevelse över bilens säkerhet med bromsar och skivor. Jag återkommer med bilen när det är dags med service.
Trevligt bemötande och snabb service Vi köpte vinterdäck inkl. Montering
Trevligt bemötande. Snabb service.
Korrekt och snabbt agerande. Reservdel. Räkning uppdelad på delar och arbete vilket är viktigt
De är duktiga på att reparera bilar.
Får alltid bra bemötande Snabbt tid för service Påpekar om det finns några brister Kan alltid få snabb service om jag behöver.
Bra mottagande och vilja att lösa problem
Det var en bra upplevelse, det foxade bilen
Snabbt utfört arbete. Trevlig personal. Ingrid