Snabb & bra service! Fixar allt med bilen.
Välkommen till Z's Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Gullbrandstorp! Vi är din lokala bilverkstad för bilservice, reparationer, felsökning, bromsar och AC. Vi erbjuder en komplett däckservice inklusive däckbyte, däckhotell, däckmontering och däckförsäkring. Vi arbetar med alla bilmärken och modeller. Vår verkstad är certifierad...
340 omdömen om Z's Bil
Mycket bra och alltid trevligt mottagande!
Jättenöjd! Snabbt, pålitligt och proffsigt!
Snabbt jobbat, bra kommunikation, vettiga priser.
Service och en del extra arbeten,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Mycket bra service och genomgång av bil
Mycket bra mottagande. Minimal väntetid. Väl utfört arbete.
Min upplevelse har varit väldigt bra. Mycket proffsigt
Mycket snabbt och bra reparerat!
Alltid vänligt bemötande, Stor kunskap!!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Tillmötesgående, mycket bra o snabb cervice....
Otroligt snabb bedömning av felet på bilen & den reparerades direkt.
Toppensevice och bra bemötande!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Korekt och trevligt mottagande. Dessutom till ett rimligt pris
Service 6000 mil. Mycket trevligt bemötande och proffsigt Tagit bild på felen.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Hjulbyte. Allt var till belåtenhet.
Trevligt bemötande. Snabb väntan på tid från beställning. Utmärkt arbete. Inget är omöjligt.😋👍
Bra service och trevligt bemötande
Trevlig personal. Snabb service super nöjd 🎉🤗
Mycket nöjd med mitt besök hos Z-Bil, bra bemötande och bra utfört arbete till rimligt pris. Jag rekommenderar Z-Bil.
Bra ordning , smidig och snabbt.
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Alltid ett väl bemötande, bokade service och byte av hjul vid detta besöket, allt fungerade prima.
Års service på Pasat helt ok.Har inget att tillägga
Trevlig och bra service Fick tillbaka bilen samma dag
Mycket bra bemötande och snabb däckmontering. Rekommenderas varmt
Alltid bra bemötande av alla anställda. Lite för lång väntetid i receptionen när det verkar vara mycket att göra. Lite språkförbistring ibland. Väl utförda arbeten i 90% av fallen.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra service, allt fungerar som det ska.
Trevligt bemötande och alltid bra service.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Korrekt, vänlig o bra service Zs Verkstad nära hemmet är praktiskt
Mycket bra god service bra bemötande
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Alltid lika trevligt bemötande av den långe reparatören. Ägaren alltid mån om att göra ett bra jobb, även sånt som jag själv inte upptäckt. Kvalitet ett hedersord på Z Bil!
Som alltid blev jag bra bemött och fick hjälp med det jag behövde.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Alltid proffsig och seriös. Hög grad av tillgänglighet och är lösningsorienterad
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Fantastisk personal hjälpsamma och trevliga.
Proffsigt/vänligt bemötande.Snabbt utfört arbete.
Reparation och service bra arbete och det går snabbt
Trevligt mottagande. Bra och kunnig service.. Håller tidsplan bra.
Snabbt och väl utfört arbete till en mycket rimlig kostnad !
Mycket generös och hjälpsam. Rekommenderar starkt.
Jag blev trevligt bemött. Det var snabb och bra service. Tiderna stämde perfekt. Dessutom är det bra priser. Jag är jätte nöjd och kommer att lämna min bil där i fortsättningen också.
Bra jobbat av killarna. Hyfsat pris.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
De är pålitliga, har alltid tid Inga väntetider vid lättare jobb och service. Gör jobbet bra. Att rekommenderas.
Bra setvice trevligt bemötande
Kontak bra , trevlig personen ,snabb service!👍
Mycket bra service. Alltid nöjd.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Snabb service på vår bil, den var färdig innan lunch
Bra service och trevligt bemötande.
Snabbt service med bra pris. Utmärkt
Tack för hjälpen. Vi är väldigt tacksamma
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.