Jag är så nöjd, glad och tacksam över att jag valde Abode Städ att sköta flyttstädningen vid min flytt. Så proffsiga och duktiga plus att de tog väldigt väl hand om mig som kund. Underlättade för mig på alla sätt de kunde. Slutbesiktningen blev godkänd på första försöket och jag kan verkligen rekommendera Abode Städ. Så värt! :)
Abode Städ
Sedan jag som 17-åring grundade Abode Städ år 2024, har passionen för noggrannhet och omtanke varit drivkraften bakom varje uppdrag. Tillsammans med personal som har flera års erfarenhet inom städbranschen, levererar vi städtjänster till privatpersoner och företag över hela Dalarna, alltid med största precision och engagemang....
24 omdömen om Abode Städ
Hej Maria, Stort tack för ditt fina omdöme. Din återkoppling är mycket värdefull för oss och vi gläds åt att flyttstädningen samt slutbesiktningen uppfyllde dina förväntningar. Vi önskar dig all framgång i ditt nya hem. Med vänliga hälsningar, Abode Städ
Jag är väldigt nöjd med Abode Städ! De är professionella, punktliga och gör alltid ett fantastiskt jobb. Allt blev skinande rent och resultatet överträffade mina förväntningar. Mycket trevligt bemötande och bra kommunikation hela vägen. Jag rekommenderar verkligen Abode Städ till alla som vill ha pålitlig och noggrann städning!
Stort tack för din fina recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med både resultatet och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att vara punktliga, noggranna och ge våra kunder en trygg och smidig upplevelse – därför betyder din feedback extra mycket. Tack för ditt förtroendet! Abode Städ
Trevlig kille och vi hade bra kontakt med varandra. Både via telefon och sms
Hej Katarina, Stort tack för din fina kommentar! 🙏 Det var väldigt trevligt att ha kontakt med dig också, och jag uppskattar verkligen samarbetet. Abode Städ
Jättebra jobbat trots ruskvädret!
Hej Ann Kristine, Stort tack för din fina kommentar! 🙏 Härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsen vi gjorde trots vädret. Vi gör alltid vårt bästa oavsett förutsättningarna. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen! Abode Städ
Funkade fint, bra resultat. Trevligt folk, lite bättre återkoppling men inga problem 👍🏼
Stort tack för din recension och för din ärliga feedback! 🙏 Jätteroligt att du är nöjd med resultatet av flyttstädningen vi utförde och att det funkade fint. Vi tar till oss det du nämner om återkopplingen och ska se till att förbättra det framåt. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen! Abode Städ
Anlitade Abode Städ för flyttstädningen och resultatet var fantastiskt. Fönstren blev kristallklara, golven fick en vacker lyster och metallytorna glänste som nya. De ser verkligen till att allt utförs med perfektion och lägger dessutom till den där lilla extra touchen som gör hela skillnaden i hemmet. Jag tackar jätte mycket abofr städ för flyttstädet i Mora hemma hos mig.
Hej Nidal, Stort tack för dina fantastiska ord! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med flyttstädningen i Mora. Vi lägger stort fokus på detaljerna, så det betyder mycket att du uppskattar resultatet och den där extra touchen vi strävar efter att ge varje kund. Tack själv för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp! Abode Städ
Jag anlitade Abode Städ för en flyttstädning i gävle och kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Städningen höll enastående hög kvalitet och allt blev skinande rent in i minsta detalj. Chefen, Abode Klaho, är oerhört noggrann och ser alltid till att arbetet blir utfört till 110%. Jag kan varmt rekommendera Abode Städ till alla som vill ha ett professionellt, pålitligt och förstklassigt resultat.
Hej Nisreen, Stort tack för den fina recensionen! 🙏 Det gläder oss verkligen att flyttstädningen i Gävle motsvarade dina förväntningar och att du uppskattar vår noggrannhet och kvalitet i varje moment. Dina ord motiverar oss att fortsätta leverera städning på toppnivå. Abode Städ
Så proffsigt gjort och väldigt trevlig
Hej Charlotte, Stort tack för din fina kommentar! 🙏 Vi blir glada att höra att du upplevde både proffsigt arbete och trevligt bemötande. Abode Städ
Väldigt trevlig ung grabb som hjälpte oss städa vårt golv. Han kom dit väldigt snabbt och gjorde ordentligt jobb. Mycket nöjd
Hej Nanna, Tusen tack för din fina recension! 😊 Vi är så glada att ni är nöjda med städningen och att vi gjorde ett bra jobb. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden! Ha en fortsatt fin dag! 🌟 Med vänliga hälsningar, Abode Klaho
Smidigt, enkel kommunikation. Lägenheten blev godkänd på första besiktning.
Hej Jonathan, Tack så mycket för din recension! 😊 Vi är glada att allt gick smidigt och att lägenheten blev godkänd på första besiktning. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa er igen framöver! Ha en fin dag! Med Vänliga hälsningar, Abode Klaho
Mycket noggrant och fint arbete. Abode är trevlig och angelägen att göra ett gott jobb. Tillmötesgående. Rekomenderas varmt!
Hej Maria! Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vi är så glada att ni uppskattade vårt noggranna arbete och att ni haft en bra upplevelse med oss. Det betyder mycket att ni rekommenderar oss! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden. Ha en härlig dag! Med vänliga hälsningar, Abode Klaho
Jag beställde fönsterputsning och Abode städ gjorde ett mycket bra jobb som helt motsvarade mina förväntningar. Fönstren blev skinande rena. De hade också ett mycket proffsigt, trevligt och artigt bemötande.
Hej Birgit, Tack så mycket för din härliga recension! 😊 Vi är verkligen glada att vi kunde leverera ett resultat som motsvarade dina förväntningar, och att vårt bemötande gjorde intryck. Det betyder mycket för oss! Hoppas vi får äran att hjälpa dig igen framöver. Ha en fantastisk dag! Med vänliga hälsningar, Abode Klaho
Proffsigt och vänligt bemötande. Superfint städat och skinande rent. Ägaren var med på besiktningen och var engagerad. Kan verkligen rekommendera Abode Städ, både prisvärt och proffsigt!
Hej Yvonne, Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är så glada att ni var nöjda med både vårt arbete och bemötande. Det betyder mycket för oss att ni känner att vi levererade både kvalitet och engagemang. Tack också för rekommendationen – det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Abode Klaho
Vi fick hjälp med fönsterputsning på Central Grillen samt städning av toalett – och resultatet var enastående. Fönstren blev kristallklara utan ränder, och städningen utfördes noggrant och professionellt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Abode Städ varmt.
Tusen tack för den fantastiska recensionen! 😊 Vi är så glada att ni är nöjda med både fönsterputsningen och toalettstädningen. Det betyder mycket för oss att vi kunde leverera ett resultat som överträffade era förväntningar. Tack också för er rekommendation – den värmer verkligen! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver. Bästa hälsningar, Abode Klaho
Trevligt bemötande, flexible, snabb återkoppling och bra jobbat. Beställde flyttstädning kort innan deadline och Abode Städ löste det med flexibilitet och super service. Besiktning gick rakt igenom utan några klagomål. Bra service.
Wow! Stort tack för din positiva feedback. Vi uppskattar din uppskattning av vår flexibilitet och effektiva service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och ser fram emot att assistera er även framöver. Med Vänliga Hälsningar, Abode
Fantastiskt bra jobb och ett trevligt bemötande Jag är mer än nöjd med resultatet och rekommenderar Abode städ å det varmaste.
Hej Lars, Wow! Tack för ditt vänliga omdöme. Vi värdesätter ditt rekommendation och ser fram emot framtida samarbeten. Med vänliga hälsningar, Abode
Jag är supernöjd med städningen. Vi fick till och med hjälp med extragrejer. Jag kan varmt rekommendera Adobe städ.
Hej Madalena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar din rekommendation. ☺️ Med vänliga hälsningar, Abode Städ
Blev väl bemött av Abode Städ, snabb och flexibel kontakt/möte inför städ och fick även snabbt därefter en offert. Jag har inga tidigare referenser för liknande tjänster men upplever att Abode Städ utför precis det som är överenskommet. Vi köper tjänsten städning av vårt hem varannan vecka.
Hej Rikard, Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat möta dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den kvalitet och flexibilitet du förväntar dig av oss. Vänliga hälsningar, Abode Städ
Proffsig städning och mycket trevlig personal!
Hej karolina! Vi uppskattar verkligen ditt positiva omdöme och önskar er all lycka med ert nya hem. Tack för att ni trodde på oss! Med vänliga hälsningar, Abode Städ
Hemsk. De gjorde ett uselt jobb. Det blev inte rent till att börja med och de förstörde mina grejer och möbel i badrummet genom att dränka allt i stora mängder vatten. Det tog mig 2 timmar att städa upp allt de förstörde. När jag klagade sa de att personalen inte får någon lön så därför gör de ett dåligt jobb. De erbjöd sig inte att stå för skadorna de orsakat. Passa er för detta oseriösa företag.
Hej Lena Tack för att du delade dina synpunkter. Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med vår gratis hemstädning och att du upplevde problem med städningen. Vi vill gärna klargöra att vi inte öppnar skåp eller städar bakom tunga apparater av säkerhetsskäl inom hemstäd eftersom vi respekterar personliga grejer. Vi noterar också att du nämnde att du fick vatten på dina tandborstar via vår chatt. Vi sa inte att vi inte ska stå för kostnaderna kopplade till detta, personalen som jobbade är min släkt och de själva ville...
Anlitades för flyttstädning av lägenhet, vi är väldigt nöjda över resultatet och deras kundservice.
Mycket trevligt bemötande när jag ringde och bad om hjälp med att tömma ett källarförråd. Vi kan komma på imorgon på söndag kl 14 sa dom och strax före klockslaget den dagen ringde man och sa att man var på väg. På en halvtimme hade de bägge männen burit upp allt och packat in i fordonet och mitt källarförråd var rent och fint och allt som jag ville ha bort var borta. Jag upplevde att dom jobbade väldigt effektivt och snabbt och jag kunde bara stå i källaren och peka och visa vad som skulle bort. Jag är mycket nöjd med hjälper och kan verkligen rekommendera Abode Städ.
Tack så mycket för ditt vänliga omdöme. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse. Det gläder oss att höra att du var nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig på ett effektivt och professionellt sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och det är fantastiskt att höra att vi lever upp till dina förväntningar. Tack för din rekommendation! Med Vänliga hälsningar Abode Städ
Flyttstäd var tjänsten jag köpte. Bra bemötande, kom och rättade det som blivit mindre bra.
Tack för feedbacken! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde rätta till det som inte blev perfekt. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och hoppas kunna ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång! Ha en trevlig sommar! Med vänliga hälsningar Abode städ
Trevligt bemötande, jag har nu fina fönster.
Vad härligt att du är nöjd med fönsterputsningen Marita! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vårt arbete. Stort tack för ett fint omdöme. Ha en fantastisk dag! Med vänliga hälsningar, Abode städ