Bra och snabb service! Rekommenderas.
ABS Vitvaruservice AB
Vi är ett väletablerat företag som sedan 1996 har erbjudit professionell service av vitvaror i hela Storstockholm med omnejd. Med mycket erfarenhet och en stark teknisk kompetens är vi stolta över att vara en pålitlig partner för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Alla reparationer utförs på plats hos...
1269 omdömen om ABS Vitvaruservice AB
Sedan starten hos Reco 2016
Kommer snabbt när något har hänt och fixar meddetsamma! Rekommenderas!
Kanon killar! Snabbrespons och bra utfört
Snabb och bra service. Kan rekommenderas
Bra bemötande och väldigt proffsig personal.Jag skickade sms på kvällen till den tekniker som varit hos mig innan då min Bertazzoni ugn slutat ge värme. Han återkom att ni kunde lösa detta och det gjorde han. Mycket bra jobbat!!
Suverän service! Teknikern kom redan dagen efter jag ringde, gav ett mycket professionellt intryck och löste problemet snabbt genom att byta en del – klart på cirka 30 minuter. Allt till ett rimligt pris. Smidigt, pålitligt och väldigt uppskattat. Rekommenderas!
Mycket trevlig personal och kunnig
Snabb felsökning - reservdel beställdes och installerades på morgonen dagen efter.
Bra hjälp och även om de inte kunde göra så mycket gav de oss bra råd och ärliga observationer istället för att laga något som skulle gått sönder inom snar framtid.
Snabb professionell och bra service ! Bra att kommunicera med !
Snabbt,trevligt. Bra..väldigt nöjd. Lite dyrt
Reco var enkelt att boka och de åtgärdade problemet med min diskmaskin snabbt!
Trevligt bemötande och kunnig!
Snabb och bra service, kom och fixade tvättmaskinen dagen efter vi ringde!
Snabbt och proffsigt . Jag kunde ha fixat själv om jag kollat noga. Behöver inte köpa ny diskmaskin hurra
Genuint professionell och trovärdig.
Mycket serviceorienterat beteende från första kontakt till genomförande. Professionellt, trevligt och ett bra slutresultat.
Snabb responsiv och bra mottagande och problemet vi hade åtgärdades inom 24 timmar.
Bästa service jag har haft på en vitvara. Ringde på 0700. Var där 0900. Klart kl 0930. Bra pris. Kan rekommendera till alla.
Snabbt och effektivt arbete...
Bra och snabb kommunikation samt service med rimliga priser
Mycket trevlig ,duktig reparatör som gav utförliga anvisningar och råd
Jättenöjd! Det gick snabbt att få hjälp.
Snabb hjälp av en hundälskande montör.
Kunde komma med kort varsel och löste problemet snabb.
Snabbt återkoppling på initial kontakt, på plats för felsökning efter ”ordinarie arbetstid” och återkopplar med kostnadsförslag inom kort. Åtgärdar felet samma dag som reservdel anländer och tvättmaskinen blev åter i funktion. Högsta betyg för kommunikation, kompetens och service!
Jätte bra ! vi är mycket nöjda 👍
Snabb åtgärd på vår tvättmaskin. Trevligt bemötande och lagom kodtnad. Tack för hjälpen!
Snabb kommunikation, bra service och rimligt pris
Mycket bra upplevelse! Lätt att komma i kontakt med och fick både bra och snabb hjälp. Tvättmaskinen fungerar igen och när/om nya problem uppstår kommer jag definitivt kontakta detta bolag igen. Tack för att ni finns och jag kan varmt rekommendera andra!
Snabb och trevlig service! Tack, du räddade.min födelsedagsmiddag!
Trevligt och proffsigt beteende. Kom i god tid och skickade sms när han var på väg.
Otroligt snabb och tydlig i kommunikationen. Ingen väntetid. Fick tvättmaskinen fixad samma dag. Snabbt och smidigt.
Mycket snabb och bra service! Fixade diskmaskinen samma dag
Trevliga, kom på plats snabbt och snabb reparation när nya säkringen till ugnen var tillgänglig. Supernöjd!
Snabb service - kom samma dag. Mycket trevlig och kompetent servicetekniker. 10/10
Elektrikern var snabbt på plats trots att det var lördag, vilket verkligen uppskattades. Problemet med torktumlaren åtgärdades effektivt samma dag, med professionellt och smidigt bemötande.
Svarade snabbt och professionell service.
Smidig kontakt och snabbt på plats - mycket värdefullt. Trots kunnig servicetekniker gick problemen inte att åtgärda fullt ut, det verkar som att kylen måste bytas ut ändå trots allt.
Bekymmerfritt! Rekommenderas !
Toppen . På söndag kom snabbt
Du görd bra jobb tack för allt
Snabb och proffsig service. Gjorde felsökning en dag och återkom dagen efter, vilket var 23/12, med reservdel och lagade diskmaskinen. Julen räddad!
Snabbt svar, trevlig hjälp och tydliga med pris. Min diskmaskin var sönder och lagades supergott!
Snabbt, professionellt och vänligt bemötande. Fel på tvättmaskin fixades på plats, hjälpte även till med att justera placeringen så den står stabilt
Snabb hjälp innan jul och nyårshelgerna. Professionellt med bra pris.
Proffsigt Bemötande och väl utfört arbete.
Snabb och enkel bokning. Inställelsetid inom 24 timmar. Trevlig reparatör som fixade problemet och lagade torktumlaren som jag befarade hade behövts bytas ut. Enkel betalning på plats med Swish och kvitto på mejlen. Varma rekommendationer!!!
Mycket bra service! Trevlig personal och snabb hjälp. Rekommenderas varmt.