Adn Flytt Och Städ AB

Adn Flytt Och Städ AB

www.adnflytt.se
  • Badge2025
4.9

ADN Flytt och Städ AB är ett företag som erbjuder flytt- och städtjänster i hela Blekinge och Skåne. Vi hjälper till vid flytt från privata bostäder, lagerlokaler, kontor och andra företagslokaler, stora som små. Hos oss väljer du själv om du vill ha hjälp med hela flytten eller enbart delar av den. Vi är flexibla och skräddarsyr...

15 omdömen om Adn Flytt Och Städ AB

Sedan starten hos Reco 2023

Andreas E
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Vi använde Adn Flytt vid min 85-åriga mammas flytt. Vi fick ett mycket bra stöd från flyttfirman, där de ställde upp och säkerställda att flytten blev framgångsrik utan de bästa förutsättningarna. Med ett fantastiskt humör och med en attityd att allt gick att lösa så gick flytten både smidigare och snabbare än vad vi hade vågat hoppas på. Kan starkt rekommendera denna flyttfirma.

Dibran H
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Den flyt firman bäst några snälla trevlig kila

Duaa L
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Kommer alltid att välja de. Trevliga, ärliga, angagerade samt duktiga. Hjälpsamma människor att det gjorde processen trygg och säker. Rekommenderas varmt.

Einar I
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Vi har flyttat från en lägenhet till en annan i Karlshamn. Fick snabbt offert från ADN Flytt med rimligt pris. Flytten genomfördes lugnt och sansat med stor noggranhet. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Adnan M och Adn Flytt Och Städ AB gillar detta
Svar från Adn Flytt Och Städ AB

tack så mycket för det fina omdömet. det gläder oss verkligen att ni är nöjda med flytten och vårt arbete. det var ett nöje att hjälpa er med flytten inom Karlshamn. Ni är alltid varmt välkomma att kontakta oss igen i framtiden. önskar er allt gott i det nya hemmet! MVH Adnan

Karin B
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Dom ringde och meddelande att dom var sena pga vägarbete, vänliga, glada och frågade om det var nåt oklart. Dom hjälpte själva till när dom tyckte det behövdes. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Adn Flytt Och Städ AB

tack för din fina feedback Vi är så glada att du hade en positiv upplevelse och att teamet var trevliga och hjälpsamma . vi uppskattar ditt förtroende och hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden. MVH ADN flytt och städ AB

Mats L
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

En riktigt bra flyttfirma håller vad de lovat. Noggranna seriösa och kunniga. Likaså med städningen , utmärkt städat Bra jobbat

Svar från Adn Flytt Och Städ AB

vi är så glada att du är nöjd med både flytten o städningen. att leverera en professionell och pålitlig service är vår högsta prioritet och det betyder mycket för oss att höra vi lyckats bra. MVH ADN flytt och städ AB

Prince A
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Det är bekvämt att ha att göra med företagets ägare och anställda Mvh Abdullah

Marita M
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Trevliga,hjälpsamma killar. Noggranna, effektiva. Packade våra saker väldigt noga. Dom var väldigt försiktiga med våra saker. Rekommenderar verkligen detta flyttbolag ADN flytt & städ. Mvh Tomas och Marita

Svar från Adn Flytt Och Städ AB

tack vi är glada att du var nöjd med vår service och att dina saker hanterades med omsorg. tack för att du valde ADN FLYTT OCH STÄD din uppskattning av betyder mycket för oss!

Jehona S
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Fantastisk flyttfirma som sköter flytten tryggt, stabilt och säkert. De tar väl hand om dina möbler så ingen skada sker. Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått och rekommenderar starkt ADN flytt.

Wilmer R
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Riktigt bra killar som gjorde flytten, allt var jättesmidigt!

Zaed A
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Väldigt trevliga personal och effektiva med deras arbete och väldigt försiktiga med det de gör. Jag ger de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sali A
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Jag försökte flytta möblerna med dem, allt var helt bra. De var duktiga. Överföringen är snabb, de demonterade möblerna och installerade det igen på ett organiserat sätt. Priserna var bra.

Elisabeth H
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Jag tycker att ni var snabba och effektiv och till ett mycket bra pris. Vi blev väldigt trevligt bemötta.Jag rekommenderar Adnan flytt, till de jag känner som behöver flytthjälp..

Kerstin Marie Birgitta S
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

Alltså, väldigt bra och duktiga flyttkillar!

Nickals Å
Skrev om Adn Flytt Och Städ AB

De gjorde allt de skulle på och det gick väldigt snabbt. Trevliga, punktliga och bra kommunikation. Rekommenderas,