ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Välkommen till ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB!
Vi på ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB erbjuder dig en helhetslösning vad det gäller flytt och städning. Med 15 års erfarenhet inom städ och och flyttservice så förstår vi vad som behövs i leveransen från vår sida för att du som kund ska blir nöjd med oss.
Tjänster: Transport, bemanning, flytt, flyttstäd och mycket mer.
Vårt fokus ligger på säkerhet och tydlighet. Kunden har alltid rätt är vårt motto. Vi kommer alltid i tid och ser alltid till att utföra jobbet enligt överrenskommelse.
Tjänster: Transport, bemanning, flytt, flyttstäd och mycket mer.
Utmärkelser
48 omdömen om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
dom gjorde det bra snabbt och effektivt
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Snabb, professionellt och tydlig i kommunikation och information. Lite dyr, men det kan det vara värt.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Trevligt bemötande, duktiga och försiktiga med möblerna.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Bra service, tydlig kommunikation och väldigt bra utfört jobb.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Mycket bra. De höll vad de lovade, och gjorde ett kanonjobb.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Det slarvades en hel del fick vi se efteråt.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Flytttransport som fungerade precis som jag önskade.
Mina rekommendationer och fick också ett mycket gott bemötande. -
Transport av bohag.
Det kanske bästa med att anlita detta företag var att en av flyttkillarna var jättesnäll i allmänhet, och han monterade dessutom ihop min säng. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Tillmötesgående och snabba! Möjligheten till fast pris var också en trygghet för vår del. Rekommenderas!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Flytten av bl a piano och andra tunga möbler gick som en dans med Adra Transport. De var mycket proffsiga och effektiva!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Trevliga killar, fick hjälp med flytt.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Fantastiskt bemötande under hela flytten, både planeringen innan och under självaste flytten!
Jätte duktig flyttfirma.
Kommer gärna med egna förslag. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Hade inte hlrt talas om Er innan. Fin bemötande och snabbt svar. Flytten gick lugnt o sansat. Flyttstädet perfekt utfört. TACK. Kommer varmt rekommendera Er!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag fick ett bra bemötande och de var trevliga. De var snabba och ändå försiktiga med våra saker. De arbetade på bra och fullföljde det uppdrag de fått av oss.
Jag ville ha flytthjälp, bortforsling av skräp och även köra iväg möbler och annat till second hand. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Väldigt trevligt bemötande, duktiga och snabba.
Levde absolut upp till mina förväntningar.
Jag anlitade företaget för flytt och rekomenderar starkt Adria. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Adra Transport company is fantastic. People are so professional and they provide great services. I highly recommend them.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
De kom i tid och var perfekt utrustade och transporterade möblerna och det gillade jag
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Otroligt bra flytt och städfirma. Mycket trevlig och hjälpsam personal. De utförde jobbet helt perfekt och dessutom till ett bra pris.
Rekommenderar verkligen Adra flytt och städ till alla som behöver sådana tjänster.
Tack Adra för hjälpen!
Mvh Kåre -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Fantastiska killar som skötte flytten galant!
Ger dom högsta betyg och kan gott rekommendera. -
Snabbt respons, trevligt folk och bra pris. Rekomenderas högt 👍
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jättebra kontakt och planering innan flyt.
Flytten gick väldigt smidigt. Killarna var duktiga och försiktiga med alla flytt grejer. Det var rimlig pris och rekommenderar gärna denna firma -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Fick hjälp att bära in ett flyttlass. Toppenservice vid beställning, kom i tid och jobbade snabbt. Verkligen prisvärt!!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jättetrevliga och proffsiga! Svarade snabbt på sms och löste uppgiften på ett utmärkt att.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Mycket duktiga och snabba. Punktliga och svarade alltid om man hade frågor. Bokade både flytt och flyttstädning med dom och var väldigt nöjda.
Rekommenderas! -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Allting gick smidigt bemötandet var bra.
Tidpassning var korrekt. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag är mycket nöjd. Proffsiga och trevliga.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Smidig hantering. Inget att invända. Rekommenderas!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
bra bemött trevliga killar gick fort .......?.......................
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Mycket bra , trygg och smidig flytt och trevligt bemötande
Bra prisuppgift innan flytt
Rekommenderar! -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Mycket bra bemötande av Adra, hjälper till med allt. Haft de både som flytt firma och montör, de är duktiga och hjälpsamma.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Alltid positivia, dom sätter kunden i fokus, kan varmt rekommenderas
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Fungerade bra hela vägen och Adra väldigt trevlig att ha att göra med
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Vi ämnar att göra rätt så fort det är möjligt.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Adra var professionell och ger ett underbar jobb. Jag har en fantastisk upplevelse från Adra!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
När vi skulle flytta till nytt hus anlitade vi Adra transport för flytthjälp. Vi är väldigt nöjda med bemötandet och det utförda arbetet. Eftersom vår husförsäljning ställde till det för oss genom att vägra godkänna slutbesiktningen så blev vi tvungna att samma dag flytta fram datum för flytthjälpen. Detta fixade Adra transport och utförde uppdraget två dagar senare, hela tiden ett trevligt bemötande och fokus på kundens nöjdhet. Inget skadades och priset var fullt rimligt. Detta är ett företag som verkligen vill att kunden ska vara nöjd! Vi ger våra varmaste rekommendationer!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Fantastiskt! Superbra, snälla, effektiva med flytten. Försiktiga med alla saker. Trevliga. Inget mer jag hade önskat. Supernöjd!
Flytt av bohag till Sälen. Mycket bra
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Bra bemötande. Lite problem när lastbilen inte orkade upp för backen men det löstes snyggt!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Mycket trevliga killar, noggranna och snabba.
Rengjorde våra golv på Second hand i Kungälv. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Bolaget sköter sig klanderfritt!
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag var ju stort sett nöjd med deras städning.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag är verkligen nöjd med dem. Det är allt jag kan säga. Har inget att klaga på.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jätte bra bemött, noggrant städat och inget att anmärka på
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag tackar dem för deras arbete. De arbetar noggrant och tar väl hand om saker och ting. Mycket trevliga människor.
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Jag blev perfekt bemött i alla led. Från den första kontakten, med hembesök, till själva flytten och efteråt.
Idag mötte jag dem när de höll på med en flytt huset bredvid och de kände igen mig (hälsade glatt); det visar på att Adra transport är mycket mer än själva flyttandet. -
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
De är noga snabba och flexibla
skrev om ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD AB
Vi köpte tjänsten flytt, städ och packa flyttlådor. Bra priser, proffs, and generellt nöjda!