Aerius Ventilation AB

• BestInSweden2026
1 210
4.5
Call 0103-00 16 00 Share

Välkommen till Aerius Ventilation AB på Reco, där vi värderar feedback från alla våra kunder, stora som små. Sedan starten 2015 håller vi hårt om våra värderingar: kunden nöjd, hålla deadline och effektivitet genom hela processen. Vårt team är specialiserat på att anpassa energieffektiva ventilationslösningar för villor, bostadsrättsföreningar...

1210 omdömen om Aerius Ventilation AB

Sedan starten hos Reco 2020

Karl-Erik Daniel K
Wrote about Aerius Ventilation AB

Enkel kontakt, snabb och bra hjälp med ventilationsarbete av Liam.

Eva Marie F
Wrote about Aerius Ventilation AB

Fick hjälp med byten av filter och rengöring av fläkt i badrummet. Jag är mycket nöjd med servicen och ett trevligt bemötande från det att jag ringde till efter avslutat arbete. Kan varmt rekommendera detta företag!

Örjan L
Wrote about Aerius Ventilation AB

Killarna bytte värmeväxlare och utförde arbetet till vår fulla belåtenhet.

Björn E
Wrote about Aerius Ventilation AB

Darko & Kollega hjälpte mig med rengöring. Var trevliga, alerta och snabba. Kan varmt rekommendera!

Souhel G
Wrote about Aerius Ventilation AB

Mycket nöjd med arbetet! Professionellt utfört och tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera!

Claes Och Annika W
Wrote about Aerius Ventilation AB

Darko var och bytte FTX-aggregat. Snabbt och kompetent utfördes bytet.

LASSE A
Wrote about Aerius Ventilation AB

Han som var hos oss var mycket trevlig och kunnig

Krister S
Wrote about Aerius Ventilation AB

Det gick snabbt att få hit Aerius för att rengöra vår ventilation. Elegant gjort och trevlig personal.

Anders Christian Torsten L
Wrote about Aerius Ventilation AB

Trevligt bemötande, snabb leverans och fantastisk luft i huset efter installation av Acetec 100. Mycket nöjd!

Mino K
Wrote about Aerius Ventilation AB

Jag är mycket besviken. I offerten uppgav firman att tjänsterna inte var ROT-avdragsgilla, men Skatteverket har ändå gjort ROT-avdrag. Jag har ringt och mailat många gånger utan att få något tydligt svar. Känns vilseledande och oprofessionellt.

Eva W
Wrote about Aerius Ventilation AB

Det missades att irensa filtret i pannan efter ventilationsrensningen men kom tillbaka och löste det

Mikael S
Wrote about Aerius Ventilation AB

Trevligt bemötande vid projektering, byte och injustering av nytt ventilationssystem då det var dags att ersätta det gamla ftx-aggregatet.

Lars E
Wrote about Aerius Ventilation AB

Trevligt samarbete och kompetenta medarbetare. Snabbt och effektivt genomfört arbete.

Anna S
Wrote about Aerius Ventilation AB

Det var snyggt och bra gjort. Extra tack för att ni väntade tills jag kom hem och svarade på frågor.

Linus T
Wrote about Aerius Ventilation AB

Väldigt trevligt och professionellt bemötande från första kontakt hela vägen i mål. Snabba att leverera en konkurrenskraftig offert och snabba att sätta igång med arbetet efteråt. Väldigt nöjd med hela processen att få ett FTX-aggregat installerat.

Elin T
Wrote about Aerius Ventilation AB

Vi är supernöjda med Aerius! De hittade ett okänt fel under arbetet och tog sig tid att åtgärda problemet direkt och utföra extra arbete som inte var planerat vilket verkligen uppskattades. De var professionella och det kändes som att de verkligen var måna om att allt skulle bli korrekt och utfört så bra som möjligt. Rekommenderas!

Magnus A
Wrote about Aerius Ventilation AB

Bra kundtjänst och service. Snabb leverans.

Theodora B
Wrote about Aerius Ventilation AB

Proffesionellt bemötande och bra utfört arbete!

Åke H

Hjälpsamma och utmärkt leverans

Hong J
Wrote about Aerius Ventilation AB

Extremt missnöjd. Installationen var ofullständig och orsakade ett dånande oväsen som gjorde att jag inte kunde sova. Montören skyllde ifrån sig på fastigheten istället för att erkänna att de missat injusteringen av spjället. Jag fick slutföra deras arbete själv. De tar betalt för expertis de inte besitter. Undvik!

Bengt I
Wrote about Aerius Ventilation AB

Mycket bra bemötande och proffsigt utfört jobb tänker använda dom även nästa gång jag behöver hjälp

Per Johan Olov A
Wrote about Aerius Ventilation AB

Aerius installatörer var mycket skickligare och mer serviceinriktade än en annan firma som tidigare varit här i samma ärende. Den andra firman kunde inte lösa vårt problem med husets frånluftsfläkt men det gjorde Aerius galant. Aerius tekniker var snabba, uppenbarligen skickliga och service minded.

Fredrik E
Wrote about Aerius Ventilation AB

Svarade snabbt och skickade två killar samma dag för rengöring och översyn av vent i villa. Hyfsat dyrt. Lovade återkomma med offert på ny frånluftsfläkt. Ingen reaktion trots tre påminnelser. Fakturan kom dagen efter.

Oskar D
Wrote about Aerius Ventilation AB

Rasmus och Melker va väldigt duktiga och lätta att kommunicera med.

Davor J
Wrote about Aerius Ventilation AB

Fick snabb och professionell hjälp. Jobbar seriöst.

Fredrik F
Wrote about Aerius Ventilation AB

Rinde och sa att han skulle komma innan utsatt tid. Det var bra. Lätt att prata med,förklarade enkelt vad det var fel och att fläkten måste bytas. Vi är nöjda.

Winfried Thomas K
Wrote about Aerius Ventilation AB

Är besviken på uppföljningen av ventilationenssystemet som är installerad för knappt 3 år sen,dåligt tryck i ventilationssystemet och blåser kallt nere vid golvet och normalt ca:1 meter upp.har påtalat detta sen installationen,dom har varit här två gånger för att återställa funktionen men inte lyckats med trycket,men kylan vid golvet säger dom att det är för dålig isolering runt rören,det är bara 50mm isolering,det ska vara 100mm.Taket där rören går är tilläggs isolerat med lösull,varför är det ingen som tar ansvar och talar...

Andrzej T
Wrote about Aerius Ventilation AB

Trevliga killar kom hem till oss .Casa 2 ventilations aggregat stod still . Rensade igensatta ventilationskanaler snabb .Allt arbete gick professionellt till.Vi är mycket nöjda

Robert J
Wrote about Aerius Ventilation AB

Vet ej om jobbet blev bra men det jag vet är att teknikern skulle göra rent sitt filter till sin dammsugaren så stod han inne i våran tvättstuga och skakade ut dammet ur filtret så han dammade ner hela tvättstugan så vi fick städa hela tvättstugan . Sånt gör man inte inomhus det gör man ute. Påtalade det för företagen men fick inget svar. Så det blir någon annan nästa gång.

Seppo K
Wrote about Aerius Ventilation AB

Vi köpte radon pumpen. Jag blev trevligt bemött. Information var korrekt saklig. Installation gick väldigt smidigt. Tack

Bahgat M
Wrote about Aerius Ventilation AB

Bra kommunikation i början för jag beställde service på ett gammalt ftx aggregat men service killen kom och sa att det var gammalt och behöver bytas ut så de utförde service genom att rengöra kanalerna och jag fick offert på ett nytt aggregat.

Amir F
Wrote about Aerius Ventilation AB

Duktiga och trevliga installatörer även om arbetsuppdraget inte var fullständig och fick kompletteras vid ombesök.

Johan B
Wrote about Aerius Ventilation AB

Aerius Ventilation är en perfekt samarbetspartner för oss. De är kunniga, organiserade, effektiva och trevliga att ha att göra med. Vi kommer definitivt att anlita dem igen när behov uppstår.

Cathrine Å
Wrote about Aerius Ventilation AB

Det var akut skulle sälja huset om några dagar!! Mycket trevligtoproffsigt bemötande o väldigt snabbt fixade två killar en ny fläkt på taket mvh cathrine

Bo C
Wrote about Aerius Ventilation AB

Aerius Ventilation utförde en mycket professionell ventilationsrengörning och justering av vårt FTX system. Visade och förklarade hur hur systemet ställdes in. Darko, ventilationstekniker, får 5 stjärnor.

Erik Daniel H
Wrote about Aerius Ventilation AB

Stevan, Robert och Kristijan installerade ett FTX-system hemma hos oss. Allt gick väldigt smidigt och de informerade hela tiden om arbetet.

Anders H

Kom inte Bokade om Bokade om igen Ringde och frågade om de kunde komma tidigare

Håkan L
Wrote about Aerius Ventilation AB

Hade önskat en mer specificerad offert. Mer info om vad som skulle göras. Grabbarna kom varje dag 08.30 och sluttade mellan 13-14 . Skylde på att dom skulle hämta material.. ett jobb som skulle kunna göras på 2 dagar tog 5 dagar.

Peter N
Wrote about Aerius Ventilation AB

Perfekt utfört arbete proffsigt gjort rent och snyggt när han åkte.

Nicklas Ö
Wrote about Aerius Ventilation AB

Proffs! Kom i tid, mycket bra bemötande, lämnade allt rent och snyggt. Rekommenderas.

Åke H
Wrote about Aerius Ventilation AB

Proffsigt och effektivt! Nya takfläkten funkar fin fint och är jättetyst jmf den gamla

Rolf K
Wrote about Aerius Ventilation AB

Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mycket nöjd med arbetet och bemötandet.

Dag S
Wrote about Aerius Ventilation AB

Väl utförd tjänst - ventilationskontroll.

Kjell Henrik E
Wrote about Aerius Ventilation AB

Darko kom ut och gjorde 3 års kontroll och rengöringen av systemet. Dem gav bra och nödvändig service och uppdaterad information om hur systemet fungerar och vad man ska tänka på. Jag är mycket nöjd /Henrik

Marianne H
Wrote about Aerius Ventilation AB

Proffsiga killar som gjorde ett bra jobb. Lite efterjustering ska göras inom kort.

Francois F
Wrote about Aerius Ventilation AB

Trevliga, professionella med fokus på kund!

Mats L

Topp! Allt gjordes som det skulle. Så kan varmt rekommendera dom. // M

Mats J
Wrote about Aerius Ventilation AB

Snabb, tydlig, trevlig, relevant och korrekt information. Dessutom prisvärt!

Mats L
Wrote about Aerius Ventilation AB

Snabb och bra insats. Gjorde en rengöring av våra frånluftsrör samt inställning av flöde i våra frånluftsdon.

Johan Robert F
Wrote about Aerius Ventilation AB

Supernöjda med lösning på radonproblem. Det var snabb och proffsig hjälp från första kontakt. Tony är väldigt kunnig och kom fram till lösning med Ftx. Kevin och Chilli utförde själva arbetet grymt bra och snabbt. Tack!