Ventilation i Stockholms län

• Hemkomfort

1,233 opinions
    Hemkomfort – Radonmätning & radonsanering
    Erik B
    Erik B: Bra och flexibelt bemötande, kunniga och hjälpte hitta rätt lösning - inte bara maxa projektets omfattning. Mycket bra slutresultat. Höll utlovade tider.
  • Aerius Ventilation AB

1,074 opinions
    Service, kvalité och punktlighet genomsyrar hela verksamheten. Oavsett om man talar med en projektledare, säljare eller tekniker så är det djupt inrotat hos oss eftersom vi vet hur vi själva hade vela...
    Henrik D
    Henrik D: Nöjd Kund! Professionellt genomförande från början till slut… Informativ hemsida och trevligt första kontakt. Andreas gav ett förtroendeingivande samtal där han informerade om produkterna och förklarade processen. Detta följdes av en perfekt installation av deras skicklige montör Milos
  • Freshvent Stockholm AB

406 opinions
    Christian N
    Christian N: Mycket nöjd med utfört ventilationsarbete samt hur de på ett förtroendeingivande sätt guidade oss genom processen och vad kostnaden skulle bli. Kändes tryggt och bra. Kan varmt rekommenderas.
  • Jouren 24

228 opinions
    Harri J
    Harri J: Snabbt och proffsigt, kunde inte varit bättre.
  • Radea

570 opinions
    Vi ser till att luften i ditt hem är hälsosam och ren. Varmt välkomna till Radea!
    Johan E
    Johan E: Utan tvekan det bästa företag jag haft att göra med inom byggindustrin.
  • OVK-center

340 opinions
    OVK-Center | En tjänst som matchar bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med OVK-besiktningsmän, snabbt och enkelt.
    Johan E
    Johan E: Det gick snabbt, smidigt och bra pris!
  • 263 opinions
    Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • APPVVS

138 opinions
    Dick Ö
    Dick Ö: Mycket kunnig och kompetent. Ställer alltid upp och har ett vänligt bemötande.
  • Ett VVS AB

119 opinions
    Ewa C
    Ewa C: Tydlig och bra offert Professionell personal Trevligt bemötande och stor kunskap Höll utlovad leveransdag och tid
  • Saltarö Klimatteknik AB

101 opinions
    Supaporn R
    Supaporn R: Jättebra service, rekommenderas. Mycket kunnig och noggrann luftvärmepump installatören, vi är mycket nöjda .
  • Din Lokala Hjälpreda AB Lidingö

217 opinions
    Helena H
    Helena H: Toppenteam, trevliga, pålitliga och gjorde en bra jobb! Rekommenderar varmt
  • Göthes Sanitet AB

80 opinions
    Vi har Roslagens mest välsorterade lagerbutik med ett mycket brett utbud. Vi har samlad sakkunskap om det vi säljer och kan ge goda råd om så önskas. En stor del upptar uppvärmningssidan, främst med I...
  • 1,280 opinions
    Anlita en professionell ventilationstekniker med hög känsla för service från oss på Akono!
    Peter J
    Peter J: Det var en väldigt trevlig och kompetent man som kom och hjälpte oss med våra avlopp.
  • Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

42 opinions
    Thomas R
    Thomas R: Trevlig personal, snabb och bra service. Har inget att klaga på 👍
  • 29 opinions
    Sinda F
    Sinda F: Konstruktionshjälpen gjorde verkligen hela processen med bygglovsritningar så smidig! Jag hade ingen aning om var jag skulle börja, men de förklarade allt och hjälpte mig genom varje steg. Ritningarna blev jättefina, och allt gick snabbt och enkelt. Verkligen nöjd med resultatet!
  • Aladin G
    Aladin G: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag kan varmt rekommendera Dan & Rappel på denna firma! Otroligt proffsiga från start till mål – snabb återkoppling, punktliga, och ett resultat som överträffade förväntningarna. Allt utfördes noggrant och med stor yrkesstolthet. Man märker verkligen att de bryr sig om kvalitet och kundnöjdhet. Kommer absolut anlita dem igen framöver! Tack från Bilsmidigt!
  • 87 opinions
    Åsa K
    Åsa K: Oerhört snabba, proffsiga och kommunikativa! Ett problem med ventilationen i vår lght riskerade att hindra vårt renovering: Ventilios personal var snabba och gav sig inte förrän frågan var löst. Kan verkligen rekommendera för alla.
  • Välkommen till Eld & Ventilation i Sverige. Vi hjälper dig att rensa rent i ventilation och skorsten. Låt ditt hem vara friskt!
    Reza Richard A
    Reza Richard A: Mycket fint, toppenkille som var hos oss och gjorde ett utmärkt jobb. Har bara gott att säga om utfört jobb och trevligt bemötande.👍🏻
  • Villaklimat Öst AB

28 opinions
  • OVK Specialisten AB

40 opinions
    OVK specialisten - Vi besiktar inte bara, vi åtgärdar dina problem.
    Arja J
    Arja J: Ventilation i vår brf förening. Jobbet blev proffsigt gjort, snabbt och smidigt. Bra kommunikation med företaget, lätt att få tag i och snabb återkoppling vid behov
  • PM klimat AB

29 opinions
    Anna F
    Anna F: Kunniga och flexibla. Superbra!!
  • 39 opinions
    JB Bad & Bygg AB
    JB Bad & Bygg AB: Vi har samarbetat med Dahlkar ett tag, professionella och alltid mån om detaljer och bästa lösning. Enkla att ha med att göra , solklar femma !
  • Nordgren & Partners VVS AB

28 opinions
    Daniel W
    Daniel W: Väldigt bra upplevelse med hela servicen!
  • 30 opinions
    Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • Staffan L
    Staffan L: Adnan är duktig, snabb, trevlig och professionell.
Show page: