PM klimat AB
4.8 i betyg av av
17 omdömen
Välkommen till PM klimat!
Vi har lång erfarenhet inom ventilation och OVK besiktningar. Letar du efter en proffsig OVK-specialist eller behöver hjälp med ventilation? Tveka inte att kontakta oss. Vi tar oss ann jobb i hela Stockholms län. På vår hemsida hittar mer information om våra produkter och tjänster. Företaget grundades av mig Peter Jaczewski och min bror Martin Jaczewski. Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom ventilationsbranschen med stort fokus på våra kunder.
Varmt välkommen till oss!
Varmt välkommen till oss!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag17 omdömen om PM klimat AB
skrev om PM klimat AB
Bra service och och hantering av OVK
skrev om PM klimat AB
Proffsiga , noggranna och gjorde mer än vi kommit överens om.
Bra pris när vi jämförde med andra aktörer.
Vi blev jättenöjda. -
skrev om PM klimat AB
Trevlig, snabb och serviceminded! Rekommenderas varmt!
skrev om PM klimat AB
Vänliga och åtgärdade problemet till en rimlig kostnad
skrev om PM klimat AB
Full pott på allt, lysande service och trevlig personal. Rekommenderas varmt.
skrev om PM klimat AB
Bra adekvat punktligt trevlig och engagerad inspektör
skrev om PM klimat AB
Peter & Co var bra och pålitliga. De höll vad de lovade och slutförde arbetet även om det blev sent på kvällen. Jag kan rekommendera dem
Personligt och serviceinriktat.
Vi behövde ett långsiktigt servicekontrakt för fläktarna i vår brf och PM klimat har hittills fungerat perfekt! -
skrev om PM klimat AB
Topp service och snabba leveranser!
skrev om PM klimat AB
PM Klimat har snabb återkoppling och tydlig kommunikation, vilket har skapat en trygg helhetsupplevelse för oss. Vi kontaktade PM Klimat för att genomföra en OVK, vilket har gått otroligt smidigt och snabbt. Jag kan varmt rekommendera PM Klimat!
skrev om PM klimat AB
Kunnigt och trevligt kort och gott.
skrev om PM klimat AB
Funkar 100 % bra, från första kontakt till genomförande.
skrev om PM klimat AB
Ett seriöst och kompetent ventilationsentreprenör!
Rekommenderas! -
skrev om PM klimat AB
PM Klimat utförde OVK i vår bostadsrätt och vi är mycket nöjda med både bemötande, professionalism, kommunikation samt flexibilitet. De är mycket noggranna och har även möjlighet att hjälpa till med en hel del av åtgärderna som behövs.
skrev om PM klimat AB
Vi är väldigt nöjda med PM klimat som gjorde OVK besiktning samt kanalrensning i vår BRF. PM klimat var snabba med offert, lätta att kommunicera med men framförallt var dem väldigt noga med arbetet i huset.
Kan varmt rekommendera detta företag. -
skrev om PM klimat AB
OVK besiktning till bostadsrättsförening.
Vi fick snabbt och kunnigt bemötande. Vi är mycket nöjda med PM klimat. -
skrev om PM klimat AB
Har enbart talat i telefon en gång med PM därför kan jag inte ge någon djupare analys av företaget.
Trevligt samtal i alla fall!