Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

rormokarejourstockholm.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Älvsjö VVS Centrum 23 AB, din expert inom VVS i Älvsjö! Vi är en pålitlig rörmokare som hjälper till att byta, laga och lägga nya rör. Oavsett vad ditt VVS-ärende gäller ser vi till att snabbt hitta en lösning som är både effektiv och hållbar. Vi tar oss an alla typer av VVS-arbeten och utför bland annat service...

42 omdömen om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Johan H
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jobbar effektivt, lätta att ha och göra med och bra resultat till överkomliga priser

Patrik S
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra service och hjälp från rörmokare.

Lars L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

snabbt o enkelt i ett utdsatt läge

Thomas R
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Trevlig personal, snabb och bra service. Har inget att klaga på 👍

Jens W
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

jättetrevliga Milan kom och fixade vår spolning och dusch, enligt beställning. vi är mycket nöjda och skulle rekomendera Älvsjö vvs till dem som behöver en bra rörmokare

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Jens, stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår hjälp :) Välkommen att höra av dig igen om nya VVS-ärenden uppstår. Allt gott!

Cecilia R
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

De var väldigt bra kom inom 60 min. Snabb och effektivt och löste limma problem fort. Och super trevlig kille. Rekommenderar starkt

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Cecilia, tack för ditt fina omdöme! Det var en ära att få hjälpa till med ditt vvs ärende. Välkommen att höra av dig igen vid behov :)

Jan R
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Kunniga, och löste problem snabbt när dom dök upp.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Jan, vi är glada över att du är nöjd vår hjälp! Du är alltid välkommen tillbaka vid behov, allt gott! :)

Dragan N
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Punktlighet, professionell och bra pris

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ditt fina omdöme Dragan! Vi på Älvsjö VVS önskar dig allt gott :)

Björn Peter Anders B

Snabb service och riktigt proffsigt utförande. Ivan är en klippa!! - Björn -

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Björn, tack för den fina recensionen! Det var en ära att få hjälpa till med ditt vvs ärende. Vi önskar dig allt gott, välkommen åter vid behov :)

Ingrid E
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Vi lät byta två väldigt gamla kranar. Älvsjö VVS centrum tog mått och beställde nya åt oss och monterade sedan dem snabbt och bra. Mycket trevligt bemötande, positiv och glad.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för er fina recension, Ingrid! Vi är glada att ni är nöjda med vår hjälp :) Varmt välkomna tillbaka vid ytterligare behov av en VVS montör!

Hotell A

Snabb,Kunnig! Rekommenderar varmt!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej och tack för det fina omdömet! Vi finns alltid här till er hjälp!! :)

Alexander W
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

De gjorde jobbet på den tid de uppskattade att jobbet skule vara gjort. Det blev också den summa som de uppgav att det skulle kosta. Good job!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Alexander :) tack för din fina recension, vi är glada att du är nöjd med vår insats. Vi finns alltid till hjälp när det än skulle behövas. Vi önskar dig allt gott än så länge!

Ali M
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Dragan på Älvjsö VVS Centrum är väldigt kompetent och utför allt arbete by the book. De har hjälpt oss åtagliga gånger och gör alltid ett bra jobb!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för den fina recensionen Ali :) Vi finns alltid här när det än behövs. Vi önskar dig allt gott än så länge!

Simon S
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra bemötande och snabbt kontakt.

Simon S och Älvsjö Vvs Centrum 23 AB gillar detta
Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Simon, tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter :)

Julia E
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Älvsjö VVS förtjänar verkligen det högsta betyget. Tydlig och trevlig kommunikation, snabb respons, flexibilitet och lyhördhet, rimliga priset, och mycket noggrant utfört arbete. Alla jag haft kontakt med (Ivan, Dragan och Kristijan) har varit högst professionella och ansvarsfulla. Kommer definitivt anlita företaget framöver!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Julia, tack för ditt fina omdöme! Det var en ära att få hjälpa till med dina vvs ärenden. Tveka inte att höra av dig till oss när det än skulle behövas. Vi önskar dig allt väl! :)

Margareta L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

1. Snabb och fort. Visserligen ringde jag Rördoktorn i Handen för att få hjälp, men helt plötsligt visade det sig vara Älvsjö Vvs som utförde jobbet. 2. Hade inga förväntningar eftersom jag inte visste att det var ovanstående företag som skulle utföra jobbet. 3. Snabb och fort. Demontering och reparation/installation av, visade det sig, trasig inloppsventil till toalettstol.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Margareta, vi är glada över att du är nöjd med vår hjälp och tack för din fina recension! Du är alltid välkommen att kontakta oss vid behov. Vi önskar dig allt gott än så länge :)

JOHANNA B
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Fick jättefin och snabb hjälp! Båda var supertrevliga! Dragan var mycket pedagogisk och jag lärde mig dessutom mycket av honom! Läckaget lagades fint!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Johanna, tack för din fina kommentar och omdöme! Vi önskar dig allt gott :)

Andreas L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Gjorde ett bra jobb och var lätta att kommunicera med. Överlag riktigt hjälpsamma och höll vad de lovade.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Andreas, tack för att du tog din tid och lämnade en fin kommentar. Du är alltid välkommen åter om vvs ärenden uppstår! Vi önskar dig allt gott än så länge :)

Henrietta L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Snabba, trevliga, effektiva och flexibla.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Henrietta, tack för ditt fina omdöme! Du är alltid välkommen åter vid behov, allt gott :)

Ylva L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Dragan är alltid toppen. Anlitar alltid honom (sedan många år tillbaka) så fort det handlar om rör och vvs arbeten. Vänliga hälsningar Ylva Lööf

Ylva L och Älvsjö Vvs Centrum 23 AB gillar detta
Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Kul att höra Ylva, tack så mycket för din fina recension :) Allt gott än så länge!

Katarina N
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Trevligt bemötande och snabb service

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ditt fina omdöme Katarina! Vi önskar dig allt gott, välkommen åter :)

Markus H
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra och snabb service, kunniga. Vänligt bemött.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Markus, tack för din fina recension! Vi önskar dig en fortsatt fin dag, välkommen åter :)

Swemål M
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bara bästa rekommendationen. Kommer säkert anlita Älvsjö VVS i våra kommande projekt. Bästa problemlösare vi jobbat med

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Stort tack för ert fina omdöme! Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot fler lyckade projekt tillsammans. Vänlig hälsningar, Älvsjö VVS Centrum 23 AB

Yvonne G
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Toppenbra företag! Snabb respons! Servicen var utmärkt! Ivan kan verkligen rekommenderas.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Yvonne, tack så mycket för er fina recension! Vi önskar er en toppendag :) Allt gott!

Lars G
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Kunnigt och professionellt. Schysst bemötande. Men dyrt.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Lars, vi är glada att ni är nöjda över vår expertis! Ni är alltid välkomna att kontakta oss när det än skulle behövas. Allt gott :)

Ann Å
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra kontakt. Kom samma dag och utförde arbetet!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Ann, tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi finns alltid här till din hjälp. Önskar dig en riktigt fortsatt fin kväll!

Mikael A
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Snabb och effektiv akut-service vid stopp i toaletten!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ett fint omdöme Mikael, det var en ära att få hjälpa till med ditt akuta vvs ärende. Välkommen åter :) Allt gott!

Irma P
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Seriöst, noggrant och trevliga!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Irma, stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd. Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver. Allt gott så länge!

Milinko P
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

De är professionella. Ansvarsfulla och noggranna. Allt var enligt överenskommelse. Priserna är korrekta.För varje rekommendation.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Milinko, tack så mycket för din fina recension! Vi ställer gärna upp igen om det skulle behövas. Vi önskar dig allt gott så länge :)

Sven K
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för en professionellt utförd insats under helgjouren Vi vill framföra vårt varma tack till de hantverkare som ryckte ut under helgjouren i samband med Kristi himmelfärdshelgen för att åtgärda stoppet i vårt köksavlopp. Trots att det var en helgdag anlände personalen snabbt och visade både hög kompetens och ett trevligt bemötande. Arbetet utfördes effektivt och med stor noggrannhet, och resultatet blev mycket tillfredsställande. Vi uppskattade särskilt deras tydliga kommunikation och deras vilja att förklara åtgärderna...

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för din tid och otroligt fina recension Sven! Det gläder oss att du är nöjd med vår insats. Vi önskar dig allt gott! Välkommen åter bästa kund :))

Ali K
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jag är jättenöjd på erat jobb som ni har gjort tack så mycket

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ditt fina betyg! Vi är glada att vi fick hjälpa till och att få hjälpa till igen om det skulle behövas :)

Rickard V
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Mycket nöjda! Dragan svarar snabbt, gör jobbet väl och är väl påläst inom säkert vatten.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ditt fina omdöme Rickard :) tveka inte att höra av dig om du önskar mer hjälp av oss. Dragan ställer gärna upp och utför sina vvs arbeten enligt Säker Vatten med resterande av kompaniet :) Vi önskar dig en riktig trevlig helg!

Staffan M
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Kom snabbt fixade felet. Höll allt vad de lovade. Kan absolut rekommenders

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Staffan, vi är glada över att du är nöjd med vår service! :) Vi finns tillgängliga när du än skulle behöva vvs hjälp igen, du är alltid välkommen åter! Allt gott, Älvsjö VVS

Arad A

Duktig, kunnig, proffs, duktig

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack så mycket Arad för ditt fina omdöme! Vi önskar dig allt gott! :)

Titia L
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Trevlig personal. Lyckades dock inte åtgärda felet första gången, utan kom tillbaka dagen efter och nu fungerar allt.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Titia, tack för ditt omdöme! Vi lyckades att få bort stoppet vid det första besöket. Rörmokaren spolade igenom toalettstolen och vattnet flöt undan bra. Dock spolade din toalettstol inte tillräckligt med vatten och det blev stopp igen efter att mycket papper kastades i toalettstolen. Vi kom ut dagen efter och löste upp det nya stoppet, som många företag hade tagit ny debitering för. Vilket vi inte gör för våra kära kunder. Du är alltid välkommen åter om vvs problem/önskemål uppstår :)

Johan S
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Enkelt, snabbt och tydligt. Rekommenderas.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej Johan, kul att du valde att anlita oss via Reco och att du är nöjd med vår hjälp! Trots många offerter godkände du vår och fick precis den hjälpen du önskade. Du är alltid välkommen åter om vvs ärenden uppstår. Till samma pris enligt utskickat underlag. Vi önskar dig och familjen en riktig härlig dag!

Nada B
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jättenöjda med allt! Rätt utförda arbeten och i tid.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för ditt fina omdöme Nada! Vi önskar dig allt gott, välkommen åter :)

Håkan E
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra och snabb hjälp vid byte av varmvattenberedare. Bra bemötande vid telefonkontakt.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack Håkan, vi siktar på 5 stjärnor nästa gång ;) Allt gott, du vet vart du finner hjälp om det skulle behövas, hälsa Kristina allt väl :)

Hawaar K
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Vi fick stop i avloppet sent en kväll. Älvsjö Vvs var snabbt på plats och löste problemet. Dem var professionella och yrkesmässigt väldigt duktiga.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack Hawaar! Det var en ära att få hjälpa till med ditt akuta vvs ärende. Du är alltid välkommen åter! Allt gott :)

Anders D
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Fick hjälp med en badkarsblandare som hade lossnat från väggen. Servicemannen kom snabbt trots att det var helg (långfredag) och han arbetade snabbt också.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för fint omdöme Anders! Vi är glada att du är nöjd med vår insats. Välkommen åter vid behov, när som helst på dygnet :)

Jorge U
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jag blev väl motage son kund och bra jobb.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för det fina omdömet Jorge! Vi önskar dig en fortsatt fin dag :)

Sthlm A
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jag är väldigt nöjd med det här företaget. Jag har anlitat dem för två olika projekt och båda gångerna har allt fungerat smidigt. Killarna är väldigt professionella, trevliga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej kära kund, tack för de fina orden! Det värmer. Nu heter du Sthlm A så det är lite svårt att veta vem du är. Du kan kontakta oss när du än behöver så hjälper vi gärna till och ser till att du får den hjälpen du behöver. Vi är ett familj ägt företag som jobbar ihop med våra trevliga, positiva och kunniga rörmokare. Hoppas vvs installationen där hemma håller tät, men om den inte gör det så är det bara att kontakta oss :)) Avloppsystem, tappvattensystem (kall- och varmvatten vvc), värmesystem. Vi utför kompletta installationer av dessa system. Service av värmepannor och såklart installation av nya :)