Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

rormokarejourstockholm.se

Välkommen till Älvsjö VVS Centrum 23 AB, din expert inom VVS i Älvsjö! Vi är en pålitlig rörmokare som hjälper till att byta, laga och lägga nya rör. Oavsett vad ditt VVS-ärende gäller ser vi till att snabbt hitta en lösning som är både effektiv och hållbar. Vi tar oss an alla typer av VVS-arbeten och utför bland annat service...

5 omdömen om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Håkan E
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Bra och snabb hjälp vid byte av varmvattenberedare. Bra bemötande vid telefonkontakt.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack Håkan, vi siktar på 5 stjärnor nästa gång ;) Allt gott, du vet vart du finner hjälp om det skulle behövas, hälsa Kristina allt väl :)

Hawaar K
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Vi fick stop i avloppet sent en kväll. Älvsjö Vvs var snabbt på plats och löste problemet. Dem var professionella och yrkesmässigt väldigt duktiga.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack Hawaar! Det var en ära att få hjälpa till med ditt akuta vvs ärende. Du är alltid välkommen åter! Allt gott :)

Anders D
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Fick hjälp med en badkarsblandare som hade lossnat från väggen. Servicemannen kom snabbt trots att det var helg (långfredag) och han arbetade snabbt också.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för fint omdöme Anders! Vi är glada att du är nöjd med vår insats. Välkommen åter vid behov, när som helst på dygnet :)

Jorge U
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jag blev väl motage son kund och bra jobb.

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Tack för det fina omdömet Jorge! Vi önskar dig en fortsatt fin dag :)

Sthlm A
Skrev om Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Jag är väldigt nöjd med det här företaget. Jag har anlitat dem för två olika projekt och båda gångerna har allt fungerat smidigt. Killarna är väldigt professionella, trevliga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Svar från Älvsjö Vvs Centrum 23 AB

Hej kära kund, tack för de fina orden! Det värmer. Nu heter du Sthlm A så det är lite svårt att veta vem du är. Du kan kontakta oss när du än behöver så hjälper vi gärna till och ser till att du får den hjälpen du behöver. Vi är ett familj ägt företag som jobbar ihop med våra trevliga, positiva och kunniga rörmokare. Hoppas vvs installationen där hemma håller tät, men om den inte gör det så är det bara att kontakta oss :)) Avloppsystem, tappvattensystem (kall- och varmvatten vvc), värmesystem. Vi utför kompletta installationer av dessa system. Service av värmepannor och såklart installation av nya :)