Hemmapartner AB

3.8

10 omdömen om Hemmapartner AB

Peter J
Skrev om Hemmapartner AB

Teknikern från Hemmapartner var mycket professionell och trevlig. Han visade bilder på hur det såg ut före och efter att han rengjort ventilationen. Vi kan varmt rekommendera Hemmapartner vid rengöring av ventilationen.

Morad A
Skrev om Hemmapartner AB

Väldigt professionella. Löste mina problem och rekommenderade åtgärder och de felsökte och förklarade på ett sätt som var enkelt för mig att förstå varför de rekommenderade dessa åtgärder. Mycket prisvärd.

Istvan B
Skrev om Hemmapartner AB

Mycket trevlig personal bra utfört arbete och information i minsta detalj Tack

Andrei M
Skrev om Hemmapartner AB

Mycket bra och professionellt. Tack för arbete

Yousif K
Skrev om Hemmapartner AB

Hej. Jag är mycket nöjd med arbetet ni gjorde för mig och mycket trevlig personal. MVH YOUSIF

Bardia G
Skrev om Hemmapartner AB

Professionell hjälp och riktigt bra service. Allt gick smidigt från början till slut. Rekommenderar starkt

Ing-Marie S
Skrev om Hemmapartner AB

Vi är mkt missnöjda, känner oss lurade. Servicemannen var här 20 minuter och sa sen att var helt ok, kostnad 3495:- efter ROT. Detta i början av sommaren 2026. Pga av dålig ventilation kontaktade vi en firma som gjorde rent fläktsystemet, rengjorde fläktar, dammsög hela systemet. Höll på 4 timmar och sa att det var stopp på flera ställen, igensatt av fett etc. Till en kostnad av 3920 :- efter ROT. Vi känner oss grundlurade. Vårat betyg blir 0. Vi fick inget intyg som det står man ska få.

Gustav Rikardsson L
Skrev om Hemmapartner AB

Vi hade problem med att tjänsten som utlovades av dörrförsäljare inte utfördes till fullo av teknikern som var här. Men efter kontakt med kundservice som svarade snabbt och var väldigt tillmötesgående löste det sig bra!

Pia E
Skrev om Hemmapartner AB

Trots skyltar att all dörrförsäljning ej önskas rings det på o argumenteras angående det dom vill sälja. Oförskämt

Sofia Matilda L
Skrev om Hemmapartner AB

Tydlig kommunikation och information. Inte tillräcklig kunskap om vårt FTX system för att kunna svara på mina frågor.