Inte bara ett mycket trevligt bemötande, men killarna var väldigt tillgängliga och kom hem samma dag för inspektion av jobbet. Det var inget stort jobb, men hjälpte till med råd och rekommenderade den bästa (inte den dyraste) lösningen som de sen installerade. Jag kan varmt rekommendera dem!
Freshvent Stockholm AB
Välkommen till Freshvent Stockholm AB! Vi har stort kundfokus och är ett modernt serviceföretag inom ventilationsbranschen. Vi kan hjälpa dig med allt från OVK-besiktningar, service, underhåll, reparation och ombyggnation av ventilationsanläggningar. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och största fokus på att du som...
263 omdömen om Freshvent Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2020
Trevliga, punktliga, hjälpsamma, professionella grabbar. Har inget att anmärka på. En frisk fläkt jfr med andra hvk, precis som namnet antyder!
Riktigt trevliga, effektiva och kunniga. Kan varmt rekommenderas!
Mycket bra bemötande, proffsig hantering. Kundvänligt och prisvärt
Allt fungerade bra. Trevliga och professionella
Anlitade Freshvent för byte av aggregat i vår villa. Väldigt nöjd med både resultatet och kontakten! Protokoll efter utfört arbete. Hampus och William är dessutom väldigt trevliga och förtroendeingivande. Rekommenderar Freshvent!
Mycket nöjd med Freshvent. Väl utfört arbete, trevliga, punktliga och ser till kundens bästa genom att inte sälja på den de dyraste lösningarna.
snabba o tydliga besked, bra komunikation i alla ombokningar från min och deras sida pga av semestrar o väder, kunniga och trevliga killar.
Trevliga och proffsiga toppenkillar som gjorde det lilla extra för att hjälpa oss här hemma. Kommer helt klart att anlita firman nästa gång det är dags för rengöring av kanalerna. Rekommenderas varmt!
Beställde ventilationsrengöring. Smidig kontakt och bra genomgång och förklaring av systemet på plats. Protokoll efter utfört arbete.
Proffskillar o dessutom väldigt trevliga .Bra utfört arbete. Är helnöjd
Mycket bra! Gjorde ett gediget och bra arbete!
Mycket bra och trevliga grabbar
Otroligt fin och varm service. Engagerade och serviceminded. Från första kontakt till färdigt jobb så var dessa underbara att jobba med. Tack!
Vi är jättenöjda med allt från den första inledande kontakten till det slutförda arbetet, väl utfört arbete med en proffsig och hög service hela vägen från start till mål! Kan varmt rekommendera Freshvent AB och Hampus som utförde arbetet hos oss!
Helt fantastiska,förklarade vad han gjort fint bemötande
Enkel och flexibla att kommunicera med. Professionellt arbete med helt rimliga åtgärdsförslag. Bokade en rensning av ventilationen som ökade ventilationen med 50%. Kostade drygt 2700kr med ROT-avdrag. Tack
Mycket trevligt bemötande när jag bad om deras tjänst. Jag hade en takfläkt som satt löst och de löste det snabbt och effektivt. Kan varmt rekommendera att anlita dem.
Är rakt igenom nöjd. Lär återkomma. Kan rekommenderas.
Kompetent, kommunikativt, bra på alla plan
Jätte trevliga och duktiga killar ! Snabb respons ! Snabbt och proffsigt utfört ! Rengöring av frånluftsventilation. Stort Tack till killarna ! Vi är mycket nöjda och tacksamma för hjälpen !
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande av Freshvent vid bytet av vår gamla takhusfläkt. Eftersom det var risk för regn vid första besöket, så föreslog Freshvent att vänta med installation för att undvika skador. Så otroligt bra skött, och det blev trots detta ingen extra avgift. Rekommenderar verkligen firman och vi är helnöjda med resultatet. Nästan dubbelt upp i luftflöden!
Professionellt och trevligt bemötande, effektiv och snabb rengöring av ventilationskanaler.
Trevliga killar som gör ett professionellt jobb.
Trevliga, tillmötesgående och kvalitativt levererat. Det blev lite fel med ett borrhål men det åtgärdades snyggt!
Hej Linda, Tack så mycket för din feedback! Det är väldigt skönt att höra att du blev nöjd med vårt arbete samt med åtgärdandet av borrhålet. Om du har den minsta fråga eller liknande är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss! Med vänliga hälsningar, Hampus
1) Utmärkt , Personligt och Perfekt 2) Önskemål att få en proffsigt utförd installation, vilket oxå infriades! 3) Köksfläkt och installation av densamma. Företaget höll tidsplan och infriade utlovad service på ett personligt och trevligt sätt.
Hej, Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med installationen av köksfläkten. Om du behöver något mer i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Med vänliga hälsningar, Hampus
Väldigt trevligt bemötande från första kontakten till arbetet var utfört. Snabba och duktiga killar. Kan varmt rekommenderade företaget.
Bra och professionellt bemötande med tydligt erbjudande och - efter överenskommelse - effektivt genomförande. Trevlig och kompetent tekniker genomförde komplett rensning av frånluftsventilation med prydlig dokumentation av mätvärden före/efter. Luftflödet närapå dubblerades, så det var dags...
Vi anlitade Freshvent för byta ut våra gamla (25+ år) FTX och luftvärme aggregat i villan. Rengöring av alla luftkanaler gjordes samtidigt. Vi är mycket nöjda med det totala jobbet de genomförde. Professionella, serviceminded, tillmötesgående i alla kontakter.
Hej, Stort tack för dina fina ord! Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med arbetet vi gjorde i din villa, från utbytet av dina FTX- och luftvärmeaggregat till rengöring av ventilationskanalerna. Att du uppskattar vår professionalism och service gör oss särskilt stolta. Det var ett nöje att arbeta hemma hos er och vi ser fram emot att hjälpa till med eventuella framtida behov. Med vänliga hälsningar, Hampus
Trevligt bemötande, proffsig rådgivning, lätt att boka in tid för jobbet, väl utfört (såvitt jag kan bedöma), smidigt under tiden jobbet pågick och väl undanplockat och uppsnyggat efteråt. Inget att anmärka på.
Väldigt kunniga och kompetenta inom yrket. Snabba och svarade upp mot alla förväntningar
Trevliga, kunniga och snabba. Kunde inte vara mer nöjd.
Snabb, noggrann och bra inspektion utförd i tid.
Smidig bokning och professionell service.
Hjälpsam och trevlig personal! Kan varmt rekommenderas.
Väldigt hög service och leveranskvalitet!!!
vi bytte ventilationsanläggning i vår villa och valde detta företag då vi fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande. arbetet utfördes snabbt, snyggt och enligt överenskommelse. vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Freshvent.
Jag beställde och fick en rengöring av frånluftsystem. Bra kontakt med företaget, kunnig och bra bemötande på plats. Bara positivt!
Snabbt och proffsigt utfört jobb. Mycket trevligt bemötande.
Upplevdes som effektiva, kunniga och kompetenta och hade ett trevligt bemötande.
Snyggt och professionellt utfört arbete i enlighet med lämnad offert, vad mer kan man önska sig.
Valde bolaget efter fina omdömen och dessa stämde. Trevligt bemötande, punktliga, rensade kanaler och justerade in, städade upp, gav god rådgivning, totalt allt man kan önska men sällan får uppleva. Vi fick en fördubblad ventilation, friskare inomhusklimat och tips på förbättringar. Väldigt nöjda!
Mycket trevligt och proffsigt bemötande och genomgång av ventilationssystemet. Kan verkligen rekommendera!
Ett otroligt proffsigt företag både när det gäller kommunikation och utförande. Rengöring av ventilationen samt justering av flöden och rengöring av FTX aggregatet. Supernöjd.
Vi behövde få husets luftkanaler rensade och kontaktade Freshvent efter rekommendation från en granne. Vi hade en positiv upplevelse från början till slut. Det kändes bra redan från första telefonkontakten och fortsatte på samma sätt. Vi är mycket nöjda och hoppas kunna anlita Freshvent Stockholm AB även i framtiden.
Snabb och proffsig hjälp av personen som fixade ventilationen i vår villa.
Snabbt proffesionellt utfört, och grymt att de erbjuder fritt hembesök innan!
Jag sitter i styrelsen för en BRF. Vi har haft utmaningar med vår ventilation och sökte efter ett företag som kunde göra så vi kom i mål. Många stora hörde av sig om man använde någon plattform ganska så snabbt med priser, Freshvent med Hampus i spetsen ställde massor med relevanta frågor och tog dig tiden att förstå vad vi behövde och levererade helt över förväntan på alla punkter (service och utförande). Kan varmt rekommendera Freshvent till alla som behöver hjälp med sin ventilation. /Rasmus
Jag blev mycket trevligt bemött i telefon och senare även personligt av Freshvent. Uppskattade mycket att de ringde upp mig , och meddelade att de skulle bli lite försenade.
Bra killar som följde upp och återkom som utlovat!