Trevligt bemötande. Ordning och reda. Utförde byten av gamla rör i badrum .
Nordgren & Partners VVS AB
Nordgren & Partners VVS AB har över 20 års erfarenhet och genomfört över 3 000 projekt i Uppsala och Stockholm län. Våra certifierade rörmokare levererar en personlig, trygg och miljömedveten VVS-service – från akuta serviceutryckningar till fullständiga badrumsrenoveringar och energieffektiva värmepumpsinstallationer. Vi...
28 omdömen om Nordgren & Partners VVS AB
Mycket professionella och snabba. Resultatet blev verkligen toppen, och de var tydliga och kommunikativa genom hela processen. Lätta att få tag på och väldigt smidiga att samarbeta med.
Fick prata med berörda personer och kom fram till handlingsplan
Slutresultat är bra, dem har gjort det dem skulle göra!
Trevligt bemötande, snabb hjälp och bra resultat.
Jätte bra jobb av killen som var där
Trevligt bemötande , samt en fantastiskt trevlig och kundvänlig rörmokare. Satt lugnt och väntade medan jag åkte och köpte en ny toalett, då den jag köpt tidigare inte passade. Hjälpte mig lyfta in och ut, då jag skadat några revben.
Jag har anlitat Nordgren & Partners två gånger för totalrenovering av badrum. Båda gångerna har de gjort ett professionellt arbete, besiktat utan anmärkningar. Det jag uppskattar mest är att de har fart genom hela projektet och meddelar tydligt vid avvikelser eller problem. Det senaste badrummet påbörjades alldeles innan semestrarna men hann slutföras under augusti som överenskommet. Rörmokare, snickare, plattsättare, elektriker – fyra olika expertkillar alternerade arbetet. Alla var trevliga, självgående och lösningsorienterade....
Väldigt proffsiga, gjorde ett riktigt bra jobb med mitt badrum. Kommer anlita dom igen!
Super good service.thank you very much.
Allting mycket bra, från planering till genomförande. Mycket duktiga plattsättare.
Nordgren och Partners renoverade vårt badrum på nedre våningen och vi är jättenöjda med resultatet. Bra utförande och kommunikation. Nogranna och duktiga hantverkare som gjorde ett mycket bra jobb. När det är dags att renovera badrummet på övervåningen kommer vi att anlita dem.
Mycket bra bemött! Renovering av badrum och diskbänk: Mycket bra jobbat!
Blev mycket väl bemött. Med lite väntan på uppföljd men helheten mycket bra
Trevligt bemötande. Nöjda kunder. Fint utfört arbete i två badrum.
Nöjd med slutresultatet! Enkel process och lyhördhet. Problem som dök upp kunde lösas enkelt.
Bra service. Henrik är kunning och hjälpsam. Tack
Arbetet flöt på bra tack vare en bra kontakt med byggaren som hjälpte till att styra upp när respektive yrkesgrupp skulle göra sitt. Det blev dock ett uppehåll på en månad då vi levde i ovisshet om vad nästa steg är. Målaren var lite slarvig och gjorde inte allt jobb ordentligt och fick göra om men vi är nöjda med arbetet och vår nya tvättstuga.
Nordgren & Partners restaurerade del av vårt radhus efter vattenskada. Restaureringen genomfördes utomordentligt omsorgsfullt, noggrant och precist, med sinnrika lösningar på uppkomna problem och med arbetsinsatser långt utöver vad vi kunde förvänta oss. Samtliga involverade hantverkare var synnerligen tillmötesgående och mycket trevliga. Slutresultatet blev superbt. Vi rekommenderar företaget på det allra varmaste och utan något som helst förbehåll till alla som har behov av denna typ av tjänster.
Punktlighet, bra service och utför arbetet enligt överenskommelse
Jag är mycket nöjd med deras bemötande och utförda jobb efter en vattenskada och dessutom flytten av vattenberedare. Mvh Bitte Löf
Nordgren & Partners har varit professionella och med mycket bra kundbemötande genom hela arbetet. Arbetet var omfattande och rörmokare, snickare och målare har varit inblandade och samtliga har gjort ett utomordentligt bra arbete. Jag kan varmt rekommendera att anlita dem.
Snabba svar. Snabb insats. Hög kvalitet. Trevlig personal
Bra genomfört projekt från offert till installation. Mycket kunnig och trevlig tekniker. Rekommenderas!
Väldigt bra upplevelse med hela servicen!
Tycker att allting alltid fungerar smidigt
Riktigt bra upplevelse av Nordgren & Partners. Min toalett gick sönder abrupt och jag behövde fixa den snabbt. Fick tag på en riktigt trevlig och proffsig medarbetare som kom snabbt. Toaletten byttes snabbt och smidigt. Allt var smidigt och proffsigt - rekommenderar starkt Nordgren & Partners!
Företaget bytte ut alla radiatorventiler i min bostadsrättsförening. I min lägenhet skruvades en av muttrarna inte åt ordentligt, vilket medförde att en av radiatorerna läckte vatten. Läckaget var litet, men fortgick i flera veckor innan jag upptäckte att mitt parkettgolv fått en mindre fuktskada. Så långt inget konstigt; alla företag gör ibland misstag. Men sättet de sedan agerade på är under all kritik. Min kontaktperson på företaget, som har lovat att allt ska fixas, lyfter inte ett finger på eget initiativ, utan det...