Kylanläggning i Stockholms län

Järfälla  (1 st)

Topp 15 företag inom kylanläggning i Stockholms län

• Säkra Rör Och Bygg

319 omdömen
    Bred och hög kompetens, din säkra partner när det kommer till VVS!
    Annelie T
    Annelie T: Trevliga, professionella, snabba. Allt fungerade toppen!
  • SEINT Energi & Bygg AB

371 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Vi Värmer Sverige – Installation och service av värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla.
    Jarl Ragnar S
    Jarl Ragnar S: Ofta får företag fem stjärnor när allt gått som förväntat (vilket kanske egentligen borde vara en trea). Egentligen tycker jag det är viktigare hur företaget agerar när det allt inte gått planenligt. Jag behövde byta ut en gammal bergvärmepump tänkte mig en NIBE. Jag fick snabbt en bra offert och den installerades efter bara några veckor. Men en påfyllnadssats kom inte med, och inkopplingen av köldbärarkretsen var inte helt enligt installatörshandboken. Efter kontakt med företaget kom den trevlige installatören tillbaka och rättade till allt.
  • Jouren 24

126 omdömen
    Elfar L
    Elfar L: Min kritik gäller endast priset. Reparatörerna kom sent på eftermiddagen. De stannade ca fem minuter. Priset blev över femtusen. Någon - hade tydligen stängt av rumsvärmen av misstag. Jag själv möjligen eller barnbarn som lkekt i källaren..reparatörerna tryckte på en knapp och systemet kom i gång. De stannade ca fem minuter. Skickligt Ja. Men priset ca 5000 var helt tokigt.
  • Gabriel M
    Gabriel M: Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg! Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!! Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
  • Darius G
    Darius G: Jag har fått nog av företaget nu. De fixade FTX på min villa. Från beställning till avslutningen av projektet tog nästan 8 månader. Jag hade total renovering i mitt hus och jag stressade hela tiden att dem ska vara klar innan alla andra för att mina hantverkare skulle kunna göra gömma alla rör. De var precis sista personer som lämnade mitt hus. På grund av försening ventil rören krockade med el-centralen och jag blev tvungen att betala extra kostnader. Hela vinter klagade jag på att ute delen av värme pumpen fryser men dem fixade den så sent som i våras. I 6 månader skulle dem göra filter byte och till sist kommer man förra veckan och byter filtren som tar 10 minuter och debiterar mig 1500 kr exklusiv moms. Helt oschysst.
  • Välkommen till Kylpartner i Stockholm! Vi erbjuder dig en helhetstjänst för din värme- eller kylanläggning. Allt från mätning och installation till drift och service!
    Lennart N
    Lennart N: Proffsiga och snabb service. En riktigt kompetent partner.
  • När du behöver snabb hjälp med allt inom VVS. Hör av dig till oss! Ni ringer, vi springer.
    Arja F
    Arja F: Snabbt utförd service, kanon kvalité och genomgående trevligt bemötande!
  • Ioannis A
    Ioannis A: Precis som en proffsig hantverkare ska vara! Fick tips om Micke av en granne. Responstiden på min förfråga var kort, hembesöket trevligt och offerten kom in dagen efter. Installationen gick smidigt och snyggt. Absolut inget att klaga på! Jag rekommenderar BME Kyl utan tvekan!
  • Elizabeth  G
    Elizabeth G: Are you a foreigner ? establishing a bussiness or living in Stockholm Sweden and needs electrical help? finding a reliable , honest , quality electrician is not as easy as you thought !! . I used 4 different electricians in the past since I lived in this country and what a hell lot of problems I got.none of them are license and they took advantaged of me and what an awful work they did !!! Then I started all over again and finally found the best one..All electrical connections in my flat and in my shops was tottaly renewed to a high standard and very safe than ever. He saw all problems , the work became longer but I am very satisfied ...and to be sure this time my brother who is also an electrician in London came and checked the connections and was impressed of his work .Worth paying a man like this and it all became cheap in the end..Very Highly recommended !!
  • Margareta H
    Margareta H: Mycket trevligt och förstående bemötande. Mitt vattenutkast hade frusit sönder, montören bytte rör och kran till en modernare utrustning. Jag är helnöjd med ett utmärkt jobb till ett bra pris. Jag kommer att boka företaget för mer jobb.
  • RörTruppen Stockholm AB

17 omdömen
    Inger B
    Inger B: Funkar bra, ärliga att ha och göra med
  • Malin D
    Malin D: Vi håller just nu på att totalrenovera vår bostadsrätt. Edmond mfl. på Dolcinium gör alltid sitt bästa för att tillgodose kundens behov och finns alltid tillgängliga. De anlitades på rekommendation från två olika bekanta som var väldigt nöjda med sina renoveringar som Dolcinium gjort. Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Dolcinium om ni ska renovera.
  • Ingemar A
    Ingemar A: Om du nöjer dig med slarviga hantverkare som saknar yrkesstolthet så kan jag varmt rekommendera Edekyl. Om man prioriterar att allt skall gå i ett rasande tempo, ja då kan det inte bli annat än fel. Snett och vint, tumstock och vattenpass tycks överflödigt. Brister: Montering av rörsvep i putsat tak med hjälp av plastplugg instucken i annan plastplugg. Ihopskarvning av 5 rörbitar i stället för att montera en hel bit! På två ställen! Överlag har man skarvat ihop korta bitar i stället för att använda hela rörbitar. Fult och oproffsigt! Man har naturligtvis gjort detta för att spara pengar i projektet som var på fast räkning. Montering av elkablar mot putsad vägg med U-klämmor avsedda för gips och trä. Montering av säkerhetsbrytaren med träskruv i putsad vägg utan plugg. Bara två skruvar sattes dit, plats för fyra. Alldeles för mycket vittnar om dåligt yrkeskunnande, slarv och brist på yrkesstolthet, varför jag absolut inte vill rekommendera Edekyl, snarare varna för detta företag. Ingemar Aourell Nacka
  • Dennis Kjell Oskar W
    Dennis Kjell Oskar W: Har en luft-luft pump som Q-T installerat (märke Daikin) åt husets förra ägare. När pumpen plötsligt började läcka kondensvatten från innedelen försökte jag kontakta dom för att boka en reparation/service eftersom det fortfarande finns garanti på pumpen. Försökte i flera månader både via mejl, bokningsmall på deras hemsida och via massor med telefonsamtal. Inte ett enda svar!!! Bedrövligt dålig service. Använd någon annan firma om ni har möjlighet.