24 Center Sverige AB

24 Center Sverige AB

24center.se
  • Badge2026
4.1

Vardagen ska fungera utan onödiga bekymmer. Därför erbjuder vi tjänster inom VVS, el, lås, ventilation, glas och kylteknik. När du behöver hjälp med installation eller service räcker ett samtal. Hos oss får du alltid en kvalificerad och lokal installatör, ofta redan samma dag. Vi hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare...

69 omdömen om 24 Center Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022

Elisabeth C
Skrev om 24 Center Sverige AB

Jag fick ett trevligt bemötande.Helt nöjd!

Monika B
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabbt och bra jobb utfört. Trevligt bemötande.

Vendela P
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabbt och professionellt bemötande, vi fick den hjälp vi behövde

Amrik S

Mycket bra service Punktlig . Ptofessional arbete

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! ⭐ Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen, punktligheten och det professionella utförandet. Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram och få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa bokning. Med vänliga hälsningar, //24 Center

Kenth S

Snabbt och trevligt återkoppling

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för de fina orden! 😊 Snabb återkoppling och ett trevligt bemötande är något vi arbetar hårt för varje dag. Vi hjälper gärna till igen när behovet uppstår. Allt gott, 24 Center Sverige

Ralph A
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabbt och enkelt, fick tydlig information om vad felet var och han kunde fixa detta

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp, tydlig information och att problemet kunde lösas på ett smidigt sätt. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. //24 Center

Björn ove H
Skrev om 24 Center Sverige AB

Ingen har hört av sig så jag fick ordna det på annat håll.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att ingen återkopplade till dig och att du behövde lösa situationen på annat håll. Det här är inte den service vi vill erbjuda våra kunder och något vi kommer att följa upp internt med berörd partner. Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Med vänliga hälsningar, 24 Center

Marika L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Jag upplevde ett hjälpsamt och vänligt bemötande i kontakten med 24 Center. Jag blev uppringd ganska snabbt men sen dröjde det innan hantverkaren hörde av sig.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet och den snabba återkopplingen från oss. Vi beklagar samtidigt att det tog längre tid än önskat innan hantverkaren hörde av sig. Din feedback hjälper oss att bli bättre. Hälsningar, //24 Center

Anders M
Skrev om 24 Center Sverige AB

Var lätt att få kontakt och därefter snabb återkoppling från läsfirman. Fick åtgärdat mitt problem på bara några timmar, jättebra!

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 🔐 Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp och att problemet kunde åtgärdas redan inom några timmar. Glöm inte att registrera dig via mejlet du fått för att ta del av 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Mvh, 24 Center

Beatrice G
Skrev om 24 Center Sverige AB

Trevligt bemötande! Bra att denna tjänst finns när man behöver hjälp på obekväma tider!

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för det fina omdömet! ⭐ Vi är glada att kunna hjälpa till även när behovet uppstår på kvällar, helger eller andra obekväma tider. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende. //Teamet på 24 Center

Per B
Skrev om 24 Center Sverige AB

Han gjorde inte färdigt, har fortfarande inget kallvatten i duschen läckan i källan inte åtgärdat, bara rören vid pannan tätade han temporärt trodde han skulle komma tillbaka men dessvärre

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att problemet inte upplevdes som färdigställt enligt dina förväntningar. Vi vill gärna få möjlighet att se över ärendet närmare. Du är varmt välkommen att kontakta vår ekonomi- och kundserviceavdelning på 08 40 24 24 1 eller fakturering@24center.se så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, 24 Center

Franz M
Skrev om 24 Center Sverige AB

Jag är väldigt nöjd med service och bemötande från teknikern som kom ut. Samt snabb respons på min inledande förfrågan. Nu hoppas jag bara att ni är lite justa med priset eftersom teknikern upptäckte att det inte var något fel och då besöket dessutom gick på mindre än 30 min.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både teknikerns bemötande och den snabba återkopplingen från första kontakt. Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver. Allt gott, //24 Center

Bo G
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb respons och professionellt bemötande. Löste mitt problem på ett bra sätt redan dagen efter.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! ⭐ Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp och att problemet kunde lösas redan dagen efter. Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram och få 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa bokning. Hälsningar, 24 Center Sverige

Märta S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb service duktig personal.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack så mycket! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och personalen. Nästa gång du behöver hjälp med VVS, elektriker, låssmed eller spolbil finns vi bara ett samtal bort. //24 Center

Lena C
Skrev om 24 Center Sverige AB

Kunniga, snabba och korrekta Bra information, snabb återkoppling

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för de fina orden! ⭐ Kunnighet, snabb återkoppling och tydlig information är precis det vi vill att våra kunder ska uppleva. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Med vänliga hälsningar, 24 Center

Naseer N
Skrev om 24 Center Sverige AB

Inte bra alls, rekommenderar inte.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi beklagar att du fått en så negativ upplevelse. Det är svårt för oss att kommentera vad som hänt utan mer information om ärendet, men vi tar självklart ditt omdöme på allvar. Om du vill att vi ser över ärendet närmare är du varmt välkommen att kontakta oss. //24 Center

Bengt L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Skitföretag som inte bryr sig om kunden

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är tråkigt att läsa att du fått den uppfattningen om oss, då vi alltid strävar efter att ge våra kunder snabb hjälp och god service. Om det är något i ditt ärende som du inte är nöjd med får du gärna kontakta oss direkt. Vi tittar självklart gärna närmare på vad som hänt och ser om det finns något vi kan hjälpa till med. Tack för din feedback, den är viktig för vårt förbättringsarbete. Med vänliga hälsningar, //24 Center

Linus G
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb service och bra genomfört jobb men alldeles för högt pris.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba servicen och att arbetet blev bra utfört. Vi förstår samtidigt att priset kan upplevas högt och uppskattar att du delar din synpunkt. Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda snabb och tillgänglig hjälp med erfarna hantverkare och tydlig kommunikation genom hela ärendet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kommanditbolaget S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Trevligt bemötande, professionell åtgärd, mycket nöjd och kommer att anlita Er igen vid behov-;) Tack för hjälpen ! Bästa hälsningar Stana

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Stana! 😊 Det gläder oss att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och en professionell lösning. Extra roligt att du vill anlita oss igen framöver, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Peter R
Skrev om 24 Center Sverige AB

Vid det första samtalet med 24center, dit jag ringde för att få hjälp med byte av ett par karanar, fick jag ett gott bemötande, och genast en uppskattning av vad det skulle kosta. Siffran var så liten att jag inte trodde på den. När rörmokaren sedan ringde för att komma överens om en tid, ställde jag några allmänna frågor, och fick klara och bra svar. Utföraren kom på avtalad tid, var trevlig och kompetent, gjorde ett bra jobb. När räkningen sedan kom stämde summan precis med vad som hade sagts vid det första samtalet. Så önskar man att en kontakt med hantverkare ska vara. MVH Peter Lannes

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme, Peter! 😊 Vad roligt att höra att hela processen fungerade smidigt, från första kontakt och prisbild till utfört arbete och slutlig faktura. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Elisa S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Kom när utlovat och jobbet gjordes med professionell kunskap.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Elisa! 😊 Vad bra att höra att hantverkaren kom på utsatt tid och att arbetet utfördes med hög kompetens. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie R
Skrev om 24 Center Sverige AB

Bra tyxcker jag att eet gick..

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Marie! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hur det fungerade. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kerstin L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb återkoppling och duktiga hantverkare!

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Kerstin! 😊 Vad härligt att höra att du fick snabb återkoppling och hjälp av duktiga hantverkare. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Hjördis J
Skrev om 24 Center Sverige AB

Blev bemött på bästa sätt. 24 center AB Sverige levde på bästa sätt upp till mina förväntningar och mer därtill. Jag fick fixat min toalettstol, så jag är supernöjd.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Hjördis! 😊 Vad roligt att höra att du blev så bra bemött och att vi kunde leva upp till dina förväntningar, och mer därtill. Extra skönt att toalettstolen nu fungerar som den ska! Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Christer B
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabbt, proffsigt och rimligt pris.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Christer! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som snabb, professionell och till ett rimligt pris. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Karl H
Skrev om 24 Center Sverige AB

Bra återkoppling och bra utfört arbete. Toppen!

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Karl! 😊 Vad bra att höra att du är nöjd med både återkopplingen och det utförda arbetet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Anne L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Toppenbra service & löste ärendet snabbt

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme, Anne! 🌟 Vad roligt att höra att du upplevde servicen som toppen och att ärendet kunde lösas snabbt. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kari P
Skrev om 24 Center Sverige AB

Bra jobb men lagt till för mycket tid dom var på plats.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Kari. Vi är glada att höra att du är nöjd med själva arbetet. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring tidsåtgången, det är viktigt för oss att det känns rättvist och tydligt för kunden. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Sune L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Allt fungerade perfekt med telefon kontakter och det före tag som skulle utföra jobbet sedan gjorde ett proffs jobb allt perfekt

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Sune! 😊 Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från första kontakt till utfört arbete, och att resultatet blev precis som du önskat. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Jan F
Skrev om 24 Center Sverige AB

snabbt på plats snabbt jobb och perfekt jobb

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Jan! 😊 Härligt att höra att hjälpen var snabb och att arbetet blev perfekt utfört. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Arja L
Skrev om 24 Center Sverige AB

Jag fick ett snabbt svar och det var bra så jag kan rekommendera 24center Sverige AB 😎🙏

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Arja! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du vill rekommendera oss vidare. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Egidijus K
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabbt svar. Duktiga hantverkare.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Vad bra att du upplevde både snabb återkoppling och att hantverkarna var duktiga i sitt arbete. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Ingrid O
Skrev om 24 Center Sverige AB

Ärendet behandlades snabbt och jag fick den hjälp jag behövde.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Ingrid! 😊 Vad skönt att höra att ditt ärende hanterades snabbt och att du fick den hjälp du behövde. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Mattias E
Skrev om 24 Center Sverige AB

Fick snabb hjälp av kunnig personal

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Mattias! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp av kunnig personal. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Rose-marie S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb återkoppling. Bra hjälp. Visste inte att den servicen fanns på nätet.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Rose-Marie! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb återkoppling och bra hjälp, och att du upptäckte vår tjänst. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kjell S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Bra utfört jobb av rörmokaren.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Kjell! 😊 Vad bra att höra att rörmokaren gjorde ett bra jobb och att du är nöjd med resultatet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Christina H
Skrev om 24 Center Sverige AB

Jag var nöjd med utfört arbete som er entreprenör gjorde men jag var ändå inte beredd på att det skulle kosta 9.700 för att sätta upp en lampa. Att bli debiterad för 5 timmars arbete av en kunnig person så jag kan väl säga att jag är rejält bränd och i fortsättningen ska jag be och få bättre offerter innan. Ni får ursäkta men jag kommer inte att rekommendera er i fortsättningen till mina vänner.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Christina. Vi förstår att kostnaden upplevdes som hög i förhållande till det arbete du förväntade dig. Det är svårt för oss att uttala oss om detaljerna utan att kunna se exakt vad som ingått i just ditt ärende. I vissa fall kan arbetet omfatta mer än själva installationen, till exempel förberedelser eller extra moment som påverkar tidsåtgången. Om något inte stämmer enligt din uppfattning vill vi självklart att du hör av dig till oss så att vi kan gå igenom ärendet i detalj. Kontakta...

Bo S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Det fungerade väl De ordnade en VVS på kvällen 30/1. Översvämningen åtgärdades. Tack Bo S

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Bo! 😊 Vad skönt att höra att vi kunde ordna en VVS-tekniker snabbt på kvällen och att översvämningen åtgärdades. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Lillemor S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb service, trevlig personal och bra utfört arbete!

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Lillemor! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb service, trevligt bemötande och ett väl utfört arbete. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Dragan S
Skrev om 24 Center Sverige AB

Att få kontakt med 24 center var väldigt snabbt och enkelt. Jag hade höga förväntningar eftersom jag har erfarenhet av dem sedan tidigare och jag blev inte besviken. Jag behövde hjälp med en elektriker denna gång och alltig löstes snabbt och smidigt. Jag har bara gott att säga om 24 center, mycket vänligt kundbemötande!

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Dragan! 🌟 Det gläder oss verkligen att du återkom till oss och att vi kunde leva upp till dina förväntningar även denna gång. Vad bra att allt löste sig snabbt och smidigt med elektrikern och att du uppskattade bemötandet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Sigurd A
Skrev om 24 Center Sverige AB

Liten jobb , grymt dyrt. Priset står inte i förhold till mycket lite jobb. Aldrig mera uppdrag hos mig. S. Andersen (90 år)

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Sigurd. Vi förstår att kostnaden kan upplevas hög i förhållande till arbetets omfattning. Vid bokning informerar vi alltid om våra priser i det första samtalet. I detta fall tillkom även material för inkoppling av vatten och avlopp till tvättmaskin, vilket kan påverka den totala kostnaden. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback, då det hjälper oss att bli tydligare i vår kommunikation framåt. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie J
Skrev om 24 Center Sverige AB

Snabb effektiv leverans o trevligt bemötande!

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Marie! 🌟 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb och effektiv hjälp, tillsammans med ett trevligt bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss 😊 Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Agneta O
Skrev om 24 Center Sverige AB

Blev bra bemött, fick snabbt kontakt med en yrkesman som kunde hjälpa mig med vårt problem, gjorde det snabbt och bra. Är nöjd.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Agneta! 😊 Det gläder oss att höra att du blev bra bemött och snabbt fick kontakt med en yrkesman som kunde hjälpa till på ett smidigt och professionellt sätt. Extra roligt att höra att du är nöjd med resultatet Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Iris J
Skrev om 24 Center Sverige AB

Mycket enkelt att ha och göra med, från själva beställningen till utförandet.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Iris! Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som enkel, från beställning till utfört arbete. Det betyder mycket för oss att kunna göra det smidigt för våra kunder hela vägen. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie R

Lätt att få kontakt. Bra löpande kommunikation. Utmärkt leverans

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Marie! Det gläder oss att höra att du upplevde kontakten som enkel, kommunikationen som tydlig och leveransen som utmärkt. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Eva A
Skrev om 24 Center Sverige AB

Väldigt snabba på att svara på förfrågningar och ordna hjälp. Det påverkar förstås också kostnaden.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Eva! Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba när det gäller att svara och ordna hjälp. Vi förstår samtidigt att snabb tillgänglighet också påverkar kostnadsbilden, och vi uppskattar att du delar din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Carmen S
Skrev om 24 Center Sverige AB

I had a power failure in part of the house and got quick and efficient service. Very pleased with 24 Center Sverige AB, and I will use it again

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Carmen! Vad skönt att höra att du fick snabb och effektiv hjälp när strömmen försvann i en del av huset. Vi uppskattar verkligen att du vill använda oss igen om behovet uppstår. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Bo E
Skrev om 24 Center Sverige AB

Uppriktigt så kommer jag inte ihåg 24 center men efter googling vad det är så kom jag ihåg att jag sökt hantverkare via den en gång.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Bo! Vad roligt att höra att du ändå kom ihåg att du använt vår tjänst för att hitta en hantverkare. Om du skulle behöva hjälp igen i framtiden finns vi här för att snabbt hjälpa till att hitta rätt hantverkare för jobbet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie-Louise N
Skrev om 24 Center Sverige AB

Smidigt att begära offert och jag fick snabbt svar.

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme, Marie-Louise! Vad roligt att höra att det fungerade smidigt att begära offert och att du fick snabb återkoppling. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver när behov uppstår. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Helene K

Trevligt bemött Ordnade snabbt få hjälp Mycket nöjd

Svar från 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Helene! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att hjälpen kunde ordnas snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center