24 center Sverige AB

24 center Sverige AB

24center.se
  • Badge2026
4.2

24 Center – Hjälp när du behöver det Livet är fullt av mirakel, men små problem inom fastighetsteknik kan orsaka stora bekymmer. På 24 Center vill vi göra vardagen smidigare genom snabb och pålitlig hjälp. Vi är en jourcentral som alltid vet vilket proffs som kan vara på plats snabbast. Vi vidarebefordrar uppdrag till våra...

51 omdömen om 24 center Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022

Kommanditbolaget S
Skrev om 24 center Sverige AB

Trevligt bemötande, professionell åtgärd, mycket nöjd och kommer att anlita Er igen vid behov-;) Tack för hjälpen ! Bästa hälsningar Stana

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Stana! 😊 Det gläder oss att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och en professionell lösning. Extra roligt att du vill anlita oss igen framöver, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Peter R
Skrev om 24 center Sverige AB

Vid det första samtalet med 24center, dit jag ringde för att få hjälp med byte av ett par karanar, fick jag ett gott bemötande, och genast en uppskattning av vad det skulle kosta. Siffran var så liten att jag inte trodde på den. När rörmokaren sedan ringde för att komma överens om en tid, ställde jag några allmänna frågor, och fick klara och bra svar. Utföraren kom på avtalad tid, var trevlig och kompetent, gjorde ett bra jobb. När räkningen sedan kom stämde summan precis med vad som hade sagts vid det första samtalet. Så önskar man att en kontakt med hantverkare ska vara. MVH Peter Lannes

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme, Peter! 😊 Vad roligt att höra att hela processen fungerade smidigt, från första kontakt och prisbild till utfört arbete och slutlig faktura. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Elisa S
Skrev om 24 center Sverige AB

Kom när utlovat och jobbet gjordes med professionell kunskap.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Elisa! 😊 Vad bra att höra att hantverkaren kom på utsatt tid och att arbetet utfördes med hög kompetens. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie R
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra tyxcker jag att eet gick..

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Marie! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hur det fungerade. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kerstin L
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb återkoppling och duktiga hantverkare!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Kerstin! 😊 Vad härligt att höra att du fick snabb återkoppling och hjälp av duktiga hantverkare. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Hjördis J
Skrev om 24 center Sverige AB

Blev bemött på bästa sätt. 24 center AB Sverige levde på bästa sätt upp till mina förväntningar och mer därtill. Jag fick fixat min toalettstol, så jag är supernöjd.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Hjördis! 😊 Vad roligt att höra att du blev så bra bemött och att vi kunde leva upp till dina förväntningar, och mer därtill. Extra skönt att toalettstolen nu fungerar som den ska! Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Christer B
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabbt, proffsigt och rimligt pris.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Christer! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som snabb, professionell och till ett rimligt pris. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Karl H
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra återkoppling och bra utfört arbete. Toppen!

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Karl! 😊 Vad bra att höra att du är nöjd med både återkopplingen och det utförda arbetet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Anne L
Skrev om 24 center Sverige AB

Toppenbra service & löste ärendet snabbt

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme, Anne! 🌟 Vad roligt att höra att du upplevde servicen som toppen och att ärendet kunde lösas snabbt. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kari P
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra jobb men lagt till för mycket tid dom var på plats.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Kari. Vi är glada att höra att du är nöjd med själva arbetet. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring tidsåtgången, det är viktigt för oss att det känns rättvist och tydligt för kunden. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Sune L
Skrev om 24 center Sverige AB

Allt fungerade perfekt med telefon kontakter och det före tag som skulle utföra jobbet sedan gjorde ett proffs jobb allt perfekt

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Sune! 😊 Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från första kontakt till utfört arbete, och att resultatet blev precis som du önskat. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Jan F
Skrev om 24 center Sverige AB

snabbt på plats snabbt jobb och perfekt jobb

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Jan! 😊 Härligt att höra att hjälpen var snabb och att arbetet blev perfekt utfört. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Arja L
Skrev om 24 center Sverige AB

Jag fick ett snabbt svar och det var bra så jag kan rekommendera 24center Sverige AB 😎🙏

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Arja! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och att du vill rekommendera oss vidare. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Egidijus K
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabbt svar. Duktiga hantverkare.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! 😊 Vad bra att du upplevde både snabb återkoppling och att hantverkarna var duktiga i sitt arbete. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Ingrid O
Skrev om 24 center Sverige AB

Ärendet behandlades snabbt och jag fick den hjälp jag behövde.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Ingrid! 😊 Vad skönt att höra att ditt ärende hanterades snabbt och att du fick den hjälp du behövde. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Mattias E
Skrev om 24 center Sverige AB

Fick snabb hjälp av kunnig personal

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Mattias! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp av kunnig personal. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Rose-marie S
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb återkoppling. Bra hjälp. Visste inte att den servicen fanns på nätet.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Rose-Marie! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb återkoppling och bra hjälp, och att du upptäckte vår tjänst. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Kjell S
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra utfört jobb av rörmokaren.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Kjell! 😊 Vad bra att höra att rörmokaren gjorde ett bra jobb och att du är nöjd med resultatet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Christina H
Skrev om 24 center Sverige AB

Jag var nöjd med utfört arbete som er entreprenör gjorde men jag var ändå inte beredd på att det skulle kosta 9.700 för att sätta upp en lampa. Att bli debiterad för 5 timmars arbete av en kunnig person så jag kan väl säga att jag är rejält bränd och i fortsättningen ska jag be och få bättre offerter innan. Ni får ursäkta men jag kommer inte att rekommendera er i fortsättningen till mina vänner.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Christina. Vi förstår att kostnaden upplevdes som hög i förhållande till det arbete du förväntade dig. Det är svårt för oss att uttala oss om detaljerna utan att kunna se exakt vad som ingått i just ditt ärende. I vissa fall kan arbetet omfatta mer än själva installationen, till exempel förberedelser eller extra moment som påverkar tidsåtgången. Om något inte stämmer enligt din uppfattning vill vi självklart att du hör av dig till oss så att vi kan gå igenom ärendet i detalj. Kontakta...

Bo S
Skrev om 24 center Sverige AB

Det fungerade väl De ordnade en VVS på kvällen 30/1. Översvämningen åtgärdades. Tack Bo S

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Bo! 😊 Vad skönt att höra att vi kunde ordna en VVS-tekniker snabbt på kvällen och att översvämningen åtgärdades. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Lillemor S
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb service, trevlig personal och bra utfört arbete!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Lillemor! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb service, trevligt bemötande och ett väl utfört arbete. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Dragan S
Skrev om 24 center Sverige AB

Att få kontakt med 24 center var väldigt snabbt och enkelt. Jag hade höga förväntningar eftersom jag har erfarenhet av dem sedan tidigare och jag blev inte besviken. Jag behövde hjälp med en elektriker denna gång och alltig löstes snabbt och smidigt. Jag har bara gott att säga om 24 center, mycket vänligt kundbemötande!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Dragan! 🌟 Det gläder oss verkligen att du återkom till oss och att vi kunde leva upp till dina förväntningar även denna gång. Vad bra att allt löste sig snabbt och smidigt med elektrikern och att du uppskattade bemötandet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Sigurd A
Skrev om 24 center Sverige AB

Liten jobb , grymt dyrt. Priset står inte i förhold till mycket lite jobb. Aldrig mera uppdrag hos mig. S. Andersen (90 år)

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Sigurd. Vi förstår att kostnaden kan upplevas hög i förhållande till arbetets omfattning. Vid bokning informerar vi alltid om våra priser i det första samtalet. I detta fall tillkom även material för inkoppling av vatten och avlopp till tvättmaskin, vilket kan påverka den totala kostnaden. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback, då det hjälper oss att bli tydligare i vår kommunikation framåt. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie J
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb effektiv leverans o trevligt bemötande!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Marie! 🌟 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb och effektiv hjälp, tillsammans med ett trevligt bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss 😊 Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Agneta O
Skrev om 24 center Sverige AB

Blev bra bemött, fick snabbt kontakt med en yrkesman som kunde hjälpa mig med vårt problem, gjorde det snabbt och bra. Är nöjd.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Agneta! 😊 Det gläder oss att höra att du blev bra bemött och snabbt fick kontakt med en yrkesman som kunde hjälpa till på ett smidigt och professionellt sätt. Extra roligt att höra att du är nöjd med resultatet Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Iris J
Skrev om 24 center Sverige AB

Mycket enkelt att ha och göra med, från själva beställningen till utförandet.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme, Iris! Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som enkel, från beställning till utfört arbete. Det betyder mycket för oss att kunna göra det smidigt för våra kunder hela vägen. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie R

Lätt att få kontakt. Bra löpande kommunikation. Utmärkt leverans

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Marie! Det gläder oss att höra att du upplevde kontakten som enkel, kommunikationen som tydlig och leveransen som utmärkt. Precis så vill vi att det ska kännas att anlita hjälp via oss. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Eva A
Skrev om 24 center Sverige AB

Väldigt snabba på att svara på förfrågningar och ordna hjälp. Det påverkar förstås också kostnaden.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Eva! Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba när det gäller att svara och ordna hjälp. Vi förstår samtidigt att snabb tillgänglighet också påverkar kostnadsbilden, och vi uppskattar att du delar din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Carmen S
Skrev om 24 center Sverige AB

I had a power failure in part of the house and got quick and efficient service. Very pleased with 24 Center Sverige AB, and I will use it again

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Carmen! Vad skönt att höra att du fick snabb och effektiv hjälp när strömmen försvann i en del av huset. Vi uppskattar verkligen att du vill använda oss igen om behovet uppstår. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Bo E
Skrev om 24 center Sverige AB

Uppriktigt så kommer jag inte ihåg 24 center men efter googling vad det är så kom jag ihåg att jag sökt hantverkare via den en gång.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme, Bo! Vad roligt att höra att du ändå kom ihåg att du använt vår tjänst för att hitta en hantverkare. Om du skulle behöva hjälp igen i framtiden finns vi här för att snabbt hjälpa till att hitta rätt hantverkare för jobbet. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Marie-Louise N
Skrev om 24 center Sverige AB

Smidigt att begära offert och jag fick snabbt svar.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme, Marie-Louise! Vad roligt att höra att det fungerade smidigt att begära offert och att du fick snabb återkoppling. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver när behov uppstår. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Helene K

Trevligt bemött Ordnade snabbt få hjälp Mycket nöjd

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Helene! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att hjälpen kunde ordnas snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Ingrid B
Skrev om 24 center Sverige AB

Insättning av en strömbrytare. 15 min jobb, kostade 2500 kr efter rotavdrag! Hutlöst! Dessutom fick jag ett pris, sen tillkom servicebil a 750 kr på fakturan? Det stod väl finstilt någonstans..?

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse, Ingrid. Vi förstår att kostnaden kan kännas hög när arbetet på plats går snabbt. Vid bokning informerar vi alltid om timpris samt kostnaden för servicebil, både muntligt i samtalet och skriftligt i orderbekräftelsen. Det är standard att ta ut en servicebils kostnad inom branschen och gäller oavsett hur lång tid själva arbetet på plats tar. Vi uppskattar ändå att du tog dig tid att lämna din feedback, eftersom synpunkter kring tydlighet i prisinformation är viktiga för oss. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Ola A
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb och smidig kontakt både med dem men även med hantverkare förmedlade via dem.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Ola! Vad roligt att höra att du upplevde kontakten som både snabb och smidig, både med oss och med hantverkaren som hjälpte dig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Karin Maria P
Skrev om 24 center Sverige AB

Trevlig personal, kom i tid och fixade problemet snabbt och bra!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme, Karin! Vad roligt att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande, att hantverkaren kom i tid och att problemet kunde lösas snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Ingvar P
Skrev om 24 center Sverige AB

Har alltid fått ett trevligt och konstruktivt möte. De har satt sig in i problemet, varit mån om att hjälpa och kommit med kreativa lösningar. Detta har också besparat mig möda och varit ekonomiskt bra. Jag kan varmt rekommendera företaget !

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Ingvar! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevt våra möten som både trevliga och konstruktiva. Att kunna sätta oss in i kundens problem och hitta lösningar som både sparar tid och kostnader är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen när behov uppstår. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Göran H
Skrev om 24 center Sverige AB

Jag har använt företaget ett antal gånger. Oavsvsett vad de gjort har jag varit mycket nöjd. De har alltid skickat en hantverkare väldigt snabbt när de fått min uppdragsbeskrivning. Detta är ett seriöst företag.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för det fina omdömet, Göran! Det betyder mycket för oss att höra att du återkommer till oss och att du varje gång känner dig nöjd med hjälpen du fått. Att snabbt kunna koppla ihop våra kunder med rätt hantverkare är något vi verkligen prioriterar, så det är extra roligt att höra att det har fungerat bra varje gång du anlitat oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp framöver. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Barbro L
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb och effektiv hantering av akut problem med stopp i avlopp och översvämning i källarplan. Vänligt bemötande trots jourtid sen söndagkväll.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Barbro! Vi är glada att höra att du fick snabb och effektiv hjälp när stoppet i avloppet orsakade problem, särskilt under jourtid en söndag kväll. Att kunna hjälpa till snabbt vid akuta situationer och samtidigt ge ett trevligt bemötande är något vi verkligen värdesätter. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Anders E
Skrev om 24 center Sverige AB

Jag kan ej minnas vad det är för ngt företag Obs jag är gammal med dåligt minne

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Det låter som att du haft kontakt med oss i samband med ett uppdrag, även om detaljerna inte är helt tydliga i efterhand. Om du någon gång skulle behöva hjälp igen finns vi här för att snabbt koppla ihop kunder med lokala hantverkare inom bland annat VVS, el, spolbil och låsservice. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Karl B
Skrev om 24 center Sverige AB

Mycket bra och snabb service. Några förväntningar var svårt att ha då man ej haft något med företaget att göra tidigare. Nöjd kund. Slamsugning.

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Karl! Vad roligt att höra att du upplevde både snabb och bra service vid slamsugningen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver. Vi hjälper till med allt från VVS och el till spolbil och låsservice. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Michal L

Dyrt Väldigt dyrt. Oförsvarligt dyrt

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi förstår att pris kan upplevas högt ibland. När man bokar ett uppdrag via oss informerar vi alltid om priserna innan beställningen genomförs, och dessa framgår även i orderbekräftelsen där villkor och debitering finns tydligt angivna. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tar alltid med oss synpunkter kring hur vi kan bli ännu tydligare i kommunikationen. Vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Oswaldo F
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabbt svar, bra gjort jobb, blev väldigt nöjd!

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb återkoppling och att arbetet blev bra utfört. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd med hjälpen du fick via 24 Center. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver, oavsett om det gäller VVS, elektriker, spolbil eller låssmed. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Lars H
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb hjälp och snabbt svar Trevligt bemötande

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Lars! Det gläder oss att höra att du upplevde både snabb hjälp, snabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas när man kontaktar oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver, oavsett om det gäller VVS, elektriker, spolbil eller låssmed. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Arshad S
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra service och väl genomförd arbete

Svar från 24 center Sverige AB

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och hur arbetet genomfördes. Det betyder mycket för oss att få höra när allt fungerat som det ska. Om du skulle behöva hjälp igen framöver, oavsett om det gäller VVS, el, spolbil eller låsservice, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss igen. Vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Micael H
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb hjälp när jag sökte hantverkare och smidigt att få alternativ till hjälp

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som smidigt att snabbt få hjälp och olika alternativ på hantverkare. Det är precis det vi vill uppnå genom att arbeta med flera lokala samarbetspartners. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Peter B
Skrev om 24 center Sverige AB

Snabb, enkel och service. Dock dåliga på att nyttja lokala förmågor, vilket ger onödiga transportkostnader som kunden får betala. Är även dåliga på att ange fasta priser på relativt enkla jobb. Hänvisar till tim-kostnad. vilket gör erbjudanden svåra att jämföra, och totalkostnader för kunden svåra att beräkna innan leverans. Upplever även betalningstiden som orimligt kort (10 dagar), då man i vanliga fall som privatperson har 30 dagar vid köp av olika varor och tjänster.

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din feedback. Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerat och det du tycker kan bli bättre. Vi arbetar i första hand med lokala hantverkare, men i vissa fall kan tillgängligheten göra att en partner behöver komma från en närliggande ort, vilket kan påverka transporttiden. När det gäller prissättning arbetar vi ofta med timdebitering eftersom många uppdrag kan variera i omfattning, men inom vissa VVS-tjänster erbjuder vi även fasta priser. Vi tar också med oss din synpunkt kring betalningstiden....

Österström L
Skrev om 24 center Sverige AB

Dom sa ett pris o det blev dyrare. Dock skönt att dom kunde hjälpa oss men dåligt att säga ett pris o inte hålla det man säger

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är glada att höra att du fick hjälp när du behövde det, men beklagar att priset inte motsvarade vad du uppfattade vid bokningen. Om du har fått ett pris som sedan inte stämmer med fakturan är det självklart något vi vill titta närmare på. Kontakta gärna vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller via fakturering@24center.se, så går vi igenom ärendet och ser vad som kan ha hänt. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Agneta O
Skrev om 24 center Sverige AB

En förmodad skada i badrum är anledningen till att jag kontaktade 24 center Sverige AB. Rör installatören sköt upp besöket två ggr vilket inte spelade så stor roll. Han filmade rören i badrummet vilket tog 11 minuter (jag tog tid) Rör installatören berättade om vad han sett och vad som kunde åtgärda problemet men att det inte var direkt det felet som gjorde vattenläckan Besöket tog sammanlagt 17 minuter och kostade nästan 6,000:-

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att kostnaden upplevdes hög i förhållande till tiden på plats. Det är svårt för oss att uttala oss om detaljerna i ärendet utan att kunna se vilket uppdrag det gäller. Vid bokning informerar vi alltid om våra priser muntligt i första samtalet och skickar även en orderbekräftelse där villkoren framgår tydligt. Om du vill är du varmt välkommen att kontakta oss så går vi gärna igenom ärendet tillsammans och säkerställer att allt har blivit korrekt hanterat. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Bo F
Skrev om 24 center Sverige AB

Bra och snabb service med korrekt pris

Svar från 24 center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 🤩 Vad roligt att höra att du upplevde både snabb service och att priset kändes korrekt. Det är precis den trygghet och tydlighet vi vill att våra kunder ska känna när de anlitar hjälp via 24 Center. Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper gärna igen framöver, oavsett om det gäller VVS, elektriker, spolbil eller låsservice. Med vänliga hälsningar, Vi på 24 Center

Peter B
Skrev om 24 center Sverige AB

Kontaktade 24center för att få en pump utbytt. De.hörde inte av sig på 4 dygn trots att det var ett akut jobb. Jag ringde upp igen och fick då beskedet att inget ärende hade startats upp. Nu startade man upp ett ärende. Företaget Tätarör skulle göra jobbet. De var på plats och såg vad som skulle göras. Tätarör tog på sig jobbet och lovade skicka en offert. Någon offert sök aldrig upp. Tätarör svarade inte mer när jag ringde dem. Jag ringde 24center ett antal gånger. De lovade återkomma med info om offerten. Men de återkom aldrig. Något jobb blev aldrig gjort.