Köpte rengöring och konfigurering av ventilationssystem och är mycket nöjd. Mätning av systemets prestanda gjordes innan och efter arbetet och som kund fick jag dokument över vad mätningarna visade. Personen som utförde arbetet var mycket trevlig, pedagogisk och lätt att ha att göra med.
Aerius Ventilation AB
Välkommen till Aerius Ventilation AB på Reco, där vi värderar feedback från alla våra kunder. Vi tror på ständig förbättring och din åsikt hjälper oss att fortsätta att växa och förbättra vår service. Aerius Ventilation AB är en ledande leverantör av kvalitetstjänster inom ventilation och energioptimering. Vårt breda spektrum...
407 omdömen om Aerius Ventilation AB
Sedan starten hos Reco 2020
Vi är helnöjda med besöket och jobbet även om servicekillen kom någon timme efter avtalad tid, men han ringde och meddelade. Så vi kommer anlita Aerius vid behov i framtiden
Bra kontakt från start till mål, och väldigt trevligt bemötande av lyhörd och kunnig personal!
Mycket positivt intryck a företaget. Andreas gjorde ett bra jobb som lyckades fixa fram en ny fläktmotor och Ziad, teknikern, var mycket sympatisk, noggrann, proffsig och genuint trevlig. En klippa ni ska vara rädd om! / Bengt-Åke Cehlin, Söderfors
Trevligt bemötande, mycket professionella och de löste snabbt en situation som uppstått. Jag känner mig trygg med dem.
Mycket nöjd med kontakten från företaget och deras arbete och kommer definitivt anlita dem igen vid framtida arbeten.
Ett trevligt och serviceinriktat företag som vi är supernöjda med och deras serviceman hoppas jag att man är rädda om . Vi rekommenderar dom
Vi fick ett gott intryck vid det första besöket och det blev en väldigt fin beskrivning av arbetet som handlade om utbygga ett gammalt ventilationssystem FTX. Mycket bra och detaljerad offert med konkurrenskraftigt pris. Håltagningarna i betong och skorsten gick som en dans. Tyvärr var det så för oss att just det teamet som skulle göra jobbet hade inte möjlighet att avsluta jobbet på den tidsramen vi förväntat oss. Det blev många hackiga besök under ca 3 veckors period. Men jag kan absolut inte klaga på självaste jobbet...
Mycket trevliga att ha att göra med. Både Andreas i kundtjänst och Ziad som kom hem och rengjorde alla kanaler och gick igenom mitt ventilationssystem. Ziad var grymt professionell och hade ett mycket trevligt bemötande! Jag kan varmt rekommendera Aerius som gott och väl levt upp till mina förväntningar. / Charlotte
Lätta att ha att göra med, fick ett bra system (Swegon Casa R5) som jag är mkt nöjd med, bra luftkvalitet. Efter att ha haft extra mycket byggdamm hemma så satte filtret igen lite för snabbt, men deras felsökning och service var då kanon.
Bäst på ftx system.. Grymt nöjd med min tusen tack grabbar och tjejer väldigt trevliga alla.
Vi beställde rengöring av vårt FTX-system och kan verkligen rekommendera Aerius! Deras tekniker Ziad som kom hem till oss är mycket noggrann, professionell & kommunikativ.
Lyhörda och efter en del justeringar toppenresultat!
Bra och snabbt bemötande av trevlig och proffsig personal.
Bra beskrivnibg sv jobbet som utfördes enl beskrivning trevligt och noggrant, och höll tiden
Bytte frånluftsfläkt på taket, rensade kanaler och kontrollerade luftflöde. Allt gick smidigt, ok pris, trevlig och (vad jag som okunnig tror) duktiga.
Snabb och proffisg återkoppling för vårt behov. Lätta att komma ikontakt med. Bra utfört arbete på plats med byte av ventilationen trots att han som kom initalt inte riktigt visste vad han skulle göra men resultatet blev bra.,
Mycket bra utfört arbete och trevlig säljare Jag är mycket nöjda
Mycket trevligt bemötande Proffesionellt utförd arbetet snabb och effektiv . Ziad Sik
Beställde ventilationserice, Ziad som utförde arbetet var mycket kunnig, trevlig och gav goda råd. Vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderar.
Mycket nöjd. Professionell personal.
Det här företaget rekommenderar jag definitivt. Har i ett halvår tagit in offerter från olika företag i närområdet. Kan bara säga att detta företag visste precis vad jag behövde och vad som är bäst. Prisskillnaden var dessutom markant. Mycket kundfokus, trevliga och tillgängliga. Har också aldrig varit med om någon som är så sjukt effektiva. Jag var orolig att de inte skulle hinna med dagen innan. De kom på morgonen och fixade allt på en förmiddag. Ventilationen fungerar precis som vi vill ha det och nu har vi löst problemet med dåligt lukt samt lägre energi.
Tyvärr utfördes uppdraget hafsigt och slarvigt. Vi fick anlita ytterligare en firma för att få det ordentligt gjort.
Hej Amelia! Dessvärre funkade inte fläkten hos er korrekt, så en tydlig offert var på väg till er för att beskriva åtgärden av problemet. Ni får gärna höra av er till oss på info@aerius.se Mvh Aerius
Bra och tydlig dialog från start i kundresan. Inga överraskningar och den slutliga installationen av fläkt o rengöring av ventilationskanaler hanterades utmärkt. Vi är mycket nöjda!
Installerade ett FTX-system hemma hos oss. Det var lång väntetid men de lyckades ordna en avbokningstid redan veckan efter. De tappade en arbetsdag pga personliga själ vilket såklart kan hända, detta skötte de snyggt och jobbade ikapp på övertid för att hålla tidsschemat. Bra och genomtänkt rördragning. Proffsiga killar. Har nu ett helt radonfritt hem.
De kom och gjorde ett bra jobb men gjorde inte klart och nu får jag inte tag i dom.
Hej Linnea! Vi har precis öppnat från våra semestrar, vi vill gärna ha en kontakt med dig så kan vi gå igenom vad som är kvar att göra. Går bra att maila oss direkt på info@aerius.se så ringer jag upp er direkt. Mvh Aerius
Är mycket nöjd med min upplevelse av Aerius. Från start till mål. Smidigt och effektivt koordinerat av Andreas (projektledare) och sedan kom trevliga och kompetenta medarbetare ut och monterade, mätte och informerade. Jag hade tur med tidpunkten och mitt problem var löst på 3 dagar! Mina varmaste rekommendationer.
Bra bemötande. Vi fick den som vi förväntade oss. Vi köpte en ventilations aggregat och är nöjda.
Installation av mekanisk frånluft på vind. Den första kontakten var med Tony som lämnade förslag på åtgärd av dålig ventilation av vinden. Vi är mycket nöjd med både tidsplan och arbetets utförande. Teknikern (Ziad Sik) var mycket noggrann och trevlig. Vi fick vara delaktiga under arbetets gång. Kan starkt rekommendera företaget.
Proffesionella och gav bra råd, trevligt bemötande. Nu har vi bättre ventilation i hemmet och de tackar vi för.
Otroligt nöjd med utfört arbete! Trevlig och kunnig personal. Installation av ventilation i källarplan.
Jag är så nöjd med ziad's arbete. Jätte duktig och nogran. Han kunde svara på alla mina frågor och gav mig bra tipps. Rekomenderas starkt. Bea jobbat ziad.
Väldigt trevligt bemött av deras tekniker Ziad Jag beställde rengöring av mitt ventilationssystem
Supertrevlig och kunnig personal.Ziad är jättetrevlig och gör ett fantastiskt arbete.
Kom i tid, var trevliga och gjorde ett bra jobb. 100%
Bra bemötande. Håller vad de lovar
Very professional work. I highly recommmed working with them
Mycket bra genomfört arbete. Rengöring, filterbyte och justering av flöde. Väldigt proffsigt bemötande och genomförande av Ziad Sik som också var väldigt trevlig.
Skickade en bild på en takfläkt som skulle bytas där man tydligt ser att övriga taket är under renovering. Får ett pris på material, en hel dags ventilationsarbete och en halvdags elarbete. Visar sig att de bara byter själva fläktenheten och inte plåtdelarna som utgör stosen samt nån typ av rengöring av kanalen som jag inte kunde se var utförd vid utloppet på taket . Arbetet går på ca 2,5 timme för både vent och el… fläkten monteras lite klantigt på den befintliga stosen som desstom inte är tillräckligt hög för att bli...
Hej Marcus, Det här kom som en överraskning då senast vi talades på telefon var vi överens om att byte av stos inte ingick i uppdraget. Vi kom även överens om att vi skulle bistå med plåtslagare för att ändå hjälpa dig att åtgärda stos och göra dig nöjd. Vidare skickade vi ut en detaljerad offert om vad som inkluderades och en länk till material och bilder. Vi antar att våra kunder noggrant läser igenom och förstår vad de beställer och hur det ser ut. Fast det inte låg på vårat ansvar förlängde vi fakturan i väntan på...
Bra bemötande från början till slut och trevliga och kunniga montörer. Mycket nöjda med slutresultatet och märkbar förbättring av inomhusluften efter FTX installationen.
Haft kontakt med huvudkontoret och Andreas samt teknikern på plats Ziad. Sammantaget mycket nöjd. Jag upplever att viljan att göra ett bra jobb har varit genomgående. Jag upplever kunskapsnivån som helt i paritet med arbetets svårighetsgrad, Ziad var mycket trevlig och kompetent. Likaså Andreas på distans. Upplever att priset var rimligt också (hade jämfört med andra bolag innan vilket var likvärdigt eller t o m ngt dyrare) Kan varmt rekommendera deras tjänster då helhetsupplevelsen för mig var mycket god! /Andreas
Kontaktade Aerius för offert på FTX system till min fastighet, samt tillkommande offert för rensning av IM kanal. Till början bra kontakt, jag blev dock tvungen att boka om platsbesöket vid 2 tillfällen pga min arbetssituation, detta gick att ordna (lite motvilligt). Vid hembesöket som utfördes på 5 minuter fick jag bra om något stressad information och fick då veta att en offert skulle lämnas inom 1-2 dagar samt att man borde kunna utföra arbetet inom 2-3 månader. Ingen offert dök upp, jag efterfrågade denna först på mail...
Din uppfattning om en dålig kundupplevelse överraskar oss, då vi faktiskt ombokade ditt besök två gånger utan kostnad och flexibelt anpassade oss till ditt schema. Vår smidighet och förmåga att lösa dessa ändringar på kort varsel vittnar om en stark kundorienterad inställning. Liksom du har möjlighet att välja din leverantör, strävar vi efter att välja projekt som låter oss arbeta med vår yrkesstolthet i åtanke, för att säkerställa bästa möjliga resultat för alla inblandade. Vi hoppas du får bra hjälp och att det löser...
Proffsigt bemötande från start till mål. Rent och snyggt under hela installationen. Väldigt bra kommunikation under hela projektet, som innefattade installation av tilluftsventiler och mekanisk frånluft. Kan varmt rekommendera Aerius!
Fick ett väldigt trevligt bemötande , han var noga med att jag såg vilket arbete han utfört Kom punktligt på utsatt tid Totalt är jag väldigt nöjd Tack
Ventilationstekniker Ziad på Aerius hjälpte till med felsökning av dåligt fungerande F-system, byte av centralfläkt, tätning av kanaler samt ventilationsrengöring. Tredje ventilationsfirman vi har hemma hos oss, den första som faktiskt ordnat så att ventilationen fungerat som den ska! I övrigt mkt bra bemötande, snabb respons, kom på utlovade tider mm.
Proffesionellt utfört arbete, kom i tid och var trevliga. Bara positivt att säga om dem.
Trevlig och kunnig montör .
Köpte FTX installation. Blev uppringd av en mycket trevlig säljare efter att jag kontaktade dem via deras kontakt formulär. Sedan fick jag ett hembesök där vi diskuterade vår unika situation. Fick snabbt ett offert förslag med i mina ögon ett bra pris. Installation en gick snabbt och smidigt. Två installatörer plus håltagare för betong bjälklaget. Blev klart på 4dagar + en besök för injustering. Nu väntar vi på vintern så vi kan göra en ny radonmätning och eventuellt justering på ventilationen. Trevlig firma.
Ett väldigt gott bemötande, super nöjd med det professionella arbetet.