Afro-Caribbean Travel

Afro-Caribbean Travel

För oss som företag är det viktigt att ge er möjligheten att besöka resor som vi i personalen besökt. Det för att skapa en bättre helhetsbild och leverera livets häftigaste resa. Våra erfarna medarbetare ger er den bästa servicen och svarar på era frågor baserat på egna upplevelser.

Redan 1996 startade vi i gång Affro- Caribbean, sedan dess har vi hjälpt tusentals turister att upptäcka drömmarnas resa.

Vårt mål var då att ge dig som kund en upplevelse du sent kommer att glömma.

Att vara nära naturen och verkligheten har varit något som uppskattats av våra kunder, därför har vi valt att satsa på lokalt ägda hotell, att använda oss av lokala guider med lokal anknytning och verka för turism som ger en verklighet av den lokala ekonomin.

Låt oss förverkliga dina drömmar!

Kontakta oss redan i dag

Utmärkelser

2 omdömen om Afro-Caribbean Travel

Sedan starten hos Reco 2019
  • LARS MICAEL T
    skrev om AB Afro-Caribbean Travel
    2020-01-09 Spontant omdöme
    Mycket proffsig och kompentent hjälp när vi skulle skräddarsy vår resa till Barbados och Grenada i dec 19/jan 20. Mycket bra upplägg med trevliga representanter på plats, bra upplägg med flyg och hotell etc. Tack! /Familjen Törnqvist
    Gilla
  • Ragnar A
    skrev om AB Afro-Caribbean Travel
    2019-02-07 Spontant omdöme
    Vi åkte med Afro Caribbean till Trinidad & Tobago 2016. Vilken resa, ja kära nån säger jag. Vi dansade Calypso och upplevde lokala traditioner. Kära Jestanes vilken resa, den hade aldrig varit möjlig att göra på egen hand utan här har vi arrangören att tacka för allt som vart uppstyrd, hoppas kunna göra om resan under 2019 eller 2020..
    Gilla