AG Elektriska
Utmärkelser
22 omdömen om AG Elektriska
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om AG Elektriska
Svara snabbt på mail, utförde jobbet snabbt & effektivt. Trevlig elektriker.
skrev om AG Elektriska
Mycket nöjd, trevlig kille som kom på utsatt tid och var både kunnig och snabb. Rekommenderas!
skrev om AG Elektriska
Välbemötande,snabb service,punktligt,proffsigt och trevligt.Hittade bra lössning till
installation av min nya spiss till en gammal elektrisk uttag. Rekommenderas varmt! -
skrev om AG Elektriska
Vi fick fint bemött och företaget gjorde jobbet felfri.
skrev om AG Elektriska
Möttes av en kunnig, snabb och trevlig kille som flexibelt löste det jag hade bett om. Gav dessutom pragmatiska råd kring olika lösningar. Rekommenderas!
skrev om AG Elektriska
Väldigt bra bemötande. Proffsiga och bra pris. Kan rekommendera!
skrev om AG Elektriska
Suveränt proffsiga och tillmötesgående. När jag kontakta AG elektriska var vi inte helt på det klara med vad vi ville åstadkomma i form av ljuslösning. Utöver den operativa biten av installation så var det även uppskattat att vi hade någon att rådfråga och konsultera kring vad våra alternativ var. 4 stjärnor får de för att dom är suveräna elektriker, sista stjärnan förtjänar dom genom att go the extra mile i form av kundbemötande och engagemang
skrev om AG Elektriska
Seriöst med snabb handläggning och transparent redovisning av kostnaderna
skrev om AG Elektriska
Väldigt proffsig och kompetent. Kan varmt rekommendera!
skrev om AG Elektriska
Trevlig personal, lyssnar på önskemål och uppfyller dessa😊 Bra priser och mycket kompetent personal!
Köpte spotlights som de även satte upp, mycket snyggt! Städar efter sig så inga skräp att ta hand om.
Rekommenderar denna firma varmt! -
skrev om AG Elektriska
Duktiga, kommunikativa och ärliga. De håller sitt ord och är väldigt duktiga på sitt yrke.
skrev om AG Elektriska
Mkt nöjda med AG elektriska. Hittade dem via en vän och deras instagramkonto. Fick förutom hjälp med mitt problem även massa bra tips
skrev om AG Elektriska
Snabba, duktiga och utan några konstigheter
skrev om AG Elektriska
Ett företag med proffsigt och trevligt bemötande. Dom hjälpte oss med all El vid renovering av kök och badrum samt mindre jobb runt om i lägenheten. Vi rekommenderar varmt AG Elektriska.
skrev om AG Elektriska
Bästa elfirman i Stockholm!
Otroligt bra bemötande, de är väldigt proffsiga elektriker som är lyhörda och kompetenta. Kan inte rekommendera dem tillräckligt.
De installerade utebelysning på min uppfart och gjorde ett kanonbra jobb, jag är jättenöjd! -
skrev om AG Elektriska
Mycket snabba och kunniga grabbar . Jag ringde upp ag och och trodde att jag skulle få vänta på dom i någon vecka eller så. Men till min förvåning när dom redan dagen efter knackade på dörren och fixade vårat 380 volts uttag som hade brunnit p.g.a. En överkokning så vatten rann ner bakom spisen då löste dom det med en omkoppling till ett säkert uttag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏼😀
skrev om AG Elektriska
Professionellt, trevöig, kom punktligt på utsatt tid = helnöjd
skrev om AG Elektriska
Tog hjälp av AG Elektriska för ett större eljobb hemma. Mycket seriösa och professionella hela vägen. Smidig kommunikation, punktliga och gjorde jobbet perfekt. Väldigt nöjd!
skrev om AG Elektriska
Kunnig, trevlig, snabb och noggrann. Lyssnade och hörsammade våra önskemål. Städade och tog med sig skräp och förpackningar. Det blir inte bättre!
skrev om AG Elektriska
Bra bemött - bra info o välgjort jobb. Eljobb med felsökning o åtgärd.
skrev om AG Elektriska
Kunniga, bra på att stämma av och återkoppla. Ger förslag och tipsar. Vi är väldigt nöjda!
skrev om AG Elektriska
Kom snabbt ut efter bokning, trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Lyhörda på vad jag ville ha och kom med idéer för bättre lösning.