Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Agra Tandoori
skrev om Agra Tandoori
Bara att maten var god och vällagad räddar den här restaurangen från bottenbetyg. Problemet här är servicen. Konstigt bemötande redan från start. När vi skulle välja nanbröd till vår beställning började servitrisen förklara för oss vad nanbröd är för något, vilket kändes rätt pinsamt. Finns det någon som inte vet vad nanbröd är? När sedan maten kommit in kom de 6-7 ggr och frågade om maten smakade bra, vilket till slut blev störande då vi satt inbegripna i ett samtal.
Ingen verkade fatta när de skulle duka av, därför frågade de om de kunde ta ut assietter, fat mm. När vi då sa ja fick det mesta av disken ändå stå kvar på bordet. När de skulle ta ut en skål med ris spillde de ut ris över hela bordet. Utan att be om ursäkt. Utan att städa upp det. Vi fick själva sanera bordet med att plocka upp ris för hand och slänga i ett tomt ölglas för att slippa att sitta och äta efterrätt bland risresterna. (Ölglaset fick naturligtvis stå kvar.)
Lika på som de var när vi började äta, lika frånvarande var de när vi ville beställa annat och be om notan. För att få betala var vi tvungna att gå och hämta personalen efter att ha väntat i en halvtimme. De markerade tydligt när vi gick att de tydligen väntat sig dricks (!) för eländet. Ridå. -
skrev om Agra Tandoori
En glad överraskning i det annars så tråkiga utbudet av asiatisk mat i Sverige. Maten var utsökt och serverades i fina skålar så man kunde dela med sig i sällskapet.
Servicen var lite långsam och det blev några fel fastän vi var nästan ensamma i restaurangen, så jag drar en poäng för det. Jag rekommenderar ett besök. Prova den här!