Övrigt i Stockholms län

Salem  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • 58 omdömen
    Tonny N
    Tonny N: positiv upplevelse av stöd och utveckling av mina behov att söka jobb på ett effektiv sätt och öka mina chanser att hitta ett jobb inom nära framtid. specielt min handledare Dilek Polat och den grupp som träffas på fredagar i nynäshamn
  • 22 omdömen
    Coffi Innocent Judicael F
    Coffi Innocent Judicael F: Jag anlitade Klientlys tjänster i samband med invandring och Aja var den som representerade mig inför rättsliga myndigheter. Visst fick jag inte det resultat jag hade hoppats på, vilket inte berodde på Aja, men hon fullgjorde sin roll som advokat till fullo. Jag rekommenderar därför Kliently till alla som behöver juridisk hjälp av något slag.
  • 15 omdömen
    Christopher L
    Christopher L: Enkelt och modernt system. När det kommit upp utmaningar har vi fått bra hjälp av supporten.
  • Helén E
    Helén E: Superbra service och trevlig skräddare. Ny dragkedja i min klänning. Mycket bra utfört jobb. Kommer garanterat att anlita dom igen.
  • 158 omdömen
  • 12 omdömen
    Samuel G
    Samuel G: Dessa grabbar är seriösa och gör ett kanonjobb i trädgården. Väldigt bra kommunaktion och dessutom supertrevliga. Rekommenderas starkt!
  • X & K Construction AB

Verifierat företag
    12 omdömen
    Saptarshi H
    Saptarshi H: Xhoni and his team are extremely professional and helped with my kitchen renovation. They showed up on time, took care of all the materials, and finished on time. Highly recommend them.
  • Ida Ö
    Ida Ö: En mycket bra plattform för att få tips, verktyg och reflektera över min vardag - både i min roll som mamma men även som kan appliceras i min yrkesroll. Genom Kurserna Mamma, inte en maskin och Reglera mera har jag fått konkreta tips och verktyg för att kunna hantera min stress, lära mig reglera mitt eget nervsystem och reflektera över hur jag själv påverkar och påverkas av min familj och andra. Med Hannas och Lisas breda och långa erfarenhet och kunskap får man tips och verktyg att hitta lugnet och hitta tiden att prioritera sig själv. Man känner sig trygg och inspirerad av deras karismatiska och pedagogiska sätt att leda och får en själv reflektera och agera.
  • 11 omdömen
    Daniel A
    Daniel A: Jag kan varmt rekommendera Ameco redovisningsbyrå! Deras professionalism och noggrannhet har verkligen överträffat mina förväntningar. Från första mötet kände jag mig trygg med deras expertis, och de tog sig tid att förstå min verksamhet och mina specifika behov. Teamet är alltid tillgängligt för att svara på frågor och ge vägledning, vilket gör hela processen mycket smidig. Deras snabba och korrekta hantering av min bokföring och deklaration har gett mig mer tid att fokusera på min verksamhet. Jag är särskilt imponerad av deras förmåga att hålla sig uppdaterade med de senaste skattereglerna och lagarna, vilket har sparat mig både tid och pengar. Ameco är verkligen en partner jag kan lita på, och jag ser fram emot att fortsätta arbeta med dem i framtiden!
  • Jessica T
    Jessica T: Sålde min begagnade bil till dem och fick bra service av säljaren Adrian. Väldigt smidig affär och rättvist pris. Skulle rekommendera!
  • 10 omdömen
    Jessica Sofia B
    Jessica Sofia B: Trevliga och kunniga. Bra kommunikation, svara snabbt både på mail och sms. Jag är mycket nöjd.
  • Folke Alexej Å
    Folke Alexej Å: Rekomenderar stort! Särskilt Socrates som jag hade som lärare, han är super trevlig, snäll och jätte bra på att lära ut. När jag hade han så kände jag direkt hur min körning utvecklades efter varenda lektion! Jättebra och professionell lärare👍🏻
  • 8 omdömen
    Camilla B
    Camilla B: Oxstallet platsen där vi samlas, skrattar, äter, firar och stannar längre än vi tänkt (varenda gång). Och mitt i allt detta står Nina, vår älskade vän och stjärna. Hon serverar mat som om hon vore Michelins hemliga kärleksbarn och arrangerar fester som får oss att undra varför vi någonsin lämnar stället. Men det slutar inte där. Nej då För medan vi andra byter kläder… renoverar Nina. Ständigt. Oförklarligt. Outtröttligt. Man kommer dit en tisdag och poff! så har hon byggt om en vägg, satt upp en bar och bytt ut hela taket medan hon troligen lagade en gryta samtidigt. 5 av 5⭐️
  • 12 omdömen
    Ulf B
    Ulf B: Ett bra jobb som utfördes noggrannt.
  • Petra G
    Petra G: En mycket bra utbildning! Man får en bred kunskap och jag har fått höra att jag är självgående trots att jag är nyutexaminerad!
  • Toribio Olivares H
    Toribio Olivares H: Hantverkiq är ett seriöst företag som gör bra och säkert arbete. Bek och hans team gjorde totalrenovering i vårt lgh och vi är ganska nöjda lika med priset och kvaliteten. Fungerade kommunikation och gjort i tid som det var sagt. Rekommenderar å det varmaste!
  • Björn J
    Björn J: Vi behövde fälla en ek nära huset samt forsla bort och fräsa bort stubben. Allt gick snabbt och bra.
  • 37 omdömen
  • 7 omdömen
    Eric J
    Eric J: Vi är supernöjda verkligen! Grymt utfört och kom också med mycket bra förslag på förbättringar jag själv inte hade tänkt på men hade varit jobbiga/dyra att lösa i efterhand :)
  • 7 omdömen
    Abdigani A
    Abdigani A: Supertrevlig, supersnabb och superproffsig. Rekommenderar starkt!
  • Maluni Martina L
    Maluni Martina L: Brommaplans skomakeri är skickliga och otroligt trevliga och prisvärda!
123...112