Purspot AB

4.9

11 omdömen om Purspot AB

Idman Ö
Skrev om Purspot AB

Bemötandet var väldigt bra, vi hade en diskussion om våra behov och Purspot uppnådde våra behov. Efter installation hade vi en mycket bra genomgång och det vara bara att köra igång. Totalt sett en väldigt bra upplevelse, rekommenderas varmt. Mvh Restaurang Eriksdal AB

Yiyin X
Skrev om Purspot AB

Vi driver flera restauranger och använder Purspot i samtliga. Systemet är väldigt lätt att arbeta med och fungerar stabilt i vardagen, vilket gör både personal och gäster nöjda. Supporten är alltid snabb och trevlig, och vi känner oss trygga med att ha valt just deras lösning. Det känns självklart för oss att fortsätta använda deras kassa i alla våra restauranger.

Hakan T
Skrev om Purspot AB

Vi är jätte nöjda med purspot , den förenklar vårt arbete jätte mycke .. kunder är nöjda , lätt att använda .. rekommenderar starkt !

Fadi J
Skrev om Purspot AB

Jag har Purspot kassasystem, Expresskassa och Online med QR-koder på Arena Pizzeria i Norrtälje. Väldigt nöjd med all support och hjälp jag får av teamet på Purspot. Oavsett om det är kvällar eller helger hjälper de alltid till! Jag kan starkt rekommendera Purspot.

Johan Y
Skrev om Purspot AB

Jag har Purspot på mina 3 restauranger på The Border. Bra kassor och en helhetslösning som passar alla. Teamet på purspot hjälper alltid till & min kontaktperson Daniel kan jag starkt rekommendera.

Dalia I
Skrev om Purspot AB

Vill passa på att tacka Pursport för ett fantastiskt service och bemötande. Kan inte säga mer än att vi är supernöjda här på Mariesjögrillen i Skövde. Allt från första kontakten med Sara till leveransen av kassasystem.

Tourange K
Skrev om Purspot AB

Vi blir alltid bemötta på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Kommunikation har alltid varit snabb och tydlig, och vi har fått bra support när vi behövt hjälp. Vi har förväntningar på en smidig och användarvänlig betallösning, samt en partner som kunde vara flexibel och anpassa sig efter våra behov. Purspot AB lever upp till dessa förväntningar och överträffade dem genom sin tillgänglighet och servicevilja. Vi använder Purspots digitala betalningslösningar på flera olika sätt, och upplevelsen har varit väldigt...

Sarmad A
Skrev om Purspot AB

Vi har tecknat med Purspot för hela Lemon Garden koncernen. Vi är mycket nöjda med kassasystem, onlinebeställningar och självbetjänings skärmen. Mest av allt är vi nöjda med personal och styrelse på Purspot som alltid ställer upp när man behöver hjälp (även under semesterperiod), vilket verkligen uppskattas.

Hakan G
Skrev om Purspot AB

Mycket bra service och duktiga killar som jobbar

Zandra C
Skrev om Purspot AB

Efter ett totalt byte av kassasystem på tre våningar så håller Purspot & dess personal vad dom lovar - grym service 24/7, förståelse för ens verksamhet & behov, samt snygga smidiga produkter & kassor!

Svar från Purspot AB

Stort tack Zandra! Att få jobba med Musik Huset Gävle, Har varit ett grymt samarbete :)

Tony H
Skrev om Purspot AB

Bra lösningar. De hittade en flexibel lösning för just mina behov. Trevliga, proffsiga och tillmötesgående. Med 24/7 support. Så om nåt går tokigt så finns de förhoppningsvis där.