Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

André O
    André O: EM Renovering gjorde ett fantastiskt jobb med totalrenoveringen av min lägenhet – rivning, köksmontering, El, VVS golvslipning och målning utfördes med hög kvalitet och noggrannhet och även planeringen av allt. Proffsiga, pålitliga och alltid i tid. Jag kunde skriva en fråga när som helst och fick alltid svar otroligt snabbt. Resultatet överträffade mina förväntningar så pass mycket första gången att de även fick förtroendet en andra gång vid byggnation av garderober och även här är jag väldigt nöjd. Jag rekommenderar de varmt till alla som är ute efter att ha en bra och pålitlig byggfirma. Kommer fortsätta att anlita EM om fler projekt skulle bli aktuellt i framtiden!
    Charlotte Aisha Grace Lilly L
    Charlotte Aisha Grace Lilly L: Jag kontaktade Banerry och fick ett möte med Kalle på plats i lägenheten dagen efter. När vi gick igenom vad som behövde göras så hade Kalle en jättebra lösning. Jag packade allt som skulle transporteras vidare och transporterna utfördes med belåtenhet. Arbetet med att tömma och nikotinsanera lägenheten gick fantastiskt fint och vid besiktning fanns ingenting att klaga på! Toppenpersonal och respektfullt bemötande. Rekommenderas med det varmaste.
  • Jacob Å
    Jacob Å: Kör här!! Hade Sokrates som lärare och han är största anledningen till att jag klarade körprovet. Kan inte bli enklare än med honom som lärare. Han visste exakt hur han skulle hjälpa mig och gjorde mig redo på några lektioner. Och som bonus så är han riktigt enkel att snacka med. Rekommenderar starkt
  • Anna Maria N
    Anna Maria N: Vi fick snabb och bra service av Jacob. Han är mycket kunnig på Yale door lås. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom!
    Rasper B
    Rasper B: Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Rezco AB! De har varit professionella, snabba och tillmötesgående genom hela processen och levererat både K-ritning och hjälpt till med bygglovsanmälan utan några alls konstigheter. Rekommenderas starkt till alla som dessa tjänster!
    Camilla S
    Camilla S: Leif är toppen, har lagat och bytt på min bil i omgångar. Fick 2: på besiktningen åkte rätt ner till Leif och bokade tid och fick mycket bättre pris än stor mek-kedja. Har hittills bytt bromsar, fjädrar, länkarm, torkarmotor, AC å lite annat. Hjälpte även till med beställning och att lägga om mina däck. Alltid blivit mycket bra bemött av Leif och sonen. Toppen!
  • Martin E
    Martin E: Fantastisk service, snabb, trevlig. Ringer om hjälp med min elscoter måndag morgon, lämnade in den på tisdagen runt kl 12 och får sms att den är klar runt middagstid tisdag. Otroligt hjälpsam då jag även sitter i rullstol. Fem 🌟🌟🌟🌟🌟.
  • Lars Marcus P
    Lars Marcus P: Nicole tog emot mig med värme, kunskap och stark intutiv förmåga på sitt vackra rum i Sundbyberg! Jag hade kört och ramlat med cykeln och var därför mycket stel i en halvan av kroppen. Nicole tog sig an den halvan av min kropp med stort tålamod och imponerade fingertoppskänsla =). Hon hittade spänningar som jag inte hade en aning om. Efter en timmes massage följde en läkande reikibehandling som jag verkligen behövde i novemberrusket med annalkande julstress. Jag kan starkt rekomendera alla att använda en del av sitt friskvårdsbidrag till Nicoles behandlingar!
    Johan L
    Johan L: Jag fick av misstag fel färg på nocktätning. De kom de ut med nya dagen efter, eftersom jag sagt att det inte var så bråttom :) Mycket trevliga att ha och göra med.
    Krista W
    Krista W: Vi anlitade Verticales för vår badrumsrenovering i våras, vi är väldigt nöjda med resultatet. De var skickliga och noggranna i sitt arbete och vi kände oss trygga genom hela processen. Dessutom bidrog de med smarta idéer och lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än vi hade tänkt oss. Planeringen kring inköp kunde ha varit något mer effektiv, men det påverkade inte slutresultatet som vi är mycket glada över. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som går i renoveringstankar
    Pontus G
    Pontus G: Bästa servicen! Alltid trevlig, gott kundbemötande och fokus på nöjd kund. De visar ett genuint intresse för att det ska bli bra för alla parter. Helt enkelt en av de bästa bilmekanikerna på Ekerö!
    Martin S
    Martin S: Riktigt bra. Kommer absolut gå hit i fortsättningen när jag ska klippa mig. Bor bara ett par minuter härifrån, och har testat flera olika. Nu har jag hittat ”min” barberare. Ahmad är ett proffs, och dessutom riktigt trevlig. Rekommenderas!!!
    Muhammad A
    Muhammad A: Good service, thank you. Elegant definitely a company to recommend
    Ioannis E
    Ioannis E: It was my first time with this hairdresser and I am really satisfied with the result, and I am not thinking to search for another one.
    Jens E
    Jens E: Världsklass! Seriöst företag. Snygg och tydlig offert med fast pris. Inga störiga extra tillägg eller annat finstilt. Väl utfört jobb enligt vad som utlovats. Jag ger min allra högsta rekommendation.
  • Dan Gunnar I
    Dan Gunnar I: Bästa servicen, och förträfflig mat som tillagats på bästa sätt. Kan varmt rekommenderas 🖤
    Eva Birgitta L
    Eva Birgitta L: Jag kände i coachingsamtalen att Felicia är en vänlig person som vill mig gott. Hon är bra på att lyssna och att ställa frågor så jag inte fastnar i mina tankar utan också kommer till beslut och handling! Det fungerade väldigt bra att ha samtalen digitalt! Jag rekommenderar Felicia varmt som coach!
    John G
    John G: Vi är så nöjda med den personliga samt den professionella kontakten. Vi får bra råd och snabb återkoppling. Rekommenderas varmt. Sjövikskliniken, Stockholm
  • Kayla G
    Kayla G: Lämnat in min cykel för både service och för att laga en punktering. Har gått super smidigt båda gånger. Märks att de är erfarna. Så professionella och bra på deras jobb!!! Kommer definitivt fortsätta lämna in min cykel hit!
    Daniel Albert P
    Daniel Albert P: Riktigt bra jobb med beskärning av våra stora avenboks häck. Kunnig, engagerad och tar sig tid att förklara hur man på bästa sätt skall ta hand om olika växter i trädgården för bästa resultat.
    Hjalmar Henrik Harald S
    Hjalmar Henrik Harald S: Är väldigt nöjd med installationen av vattenfelsbrytare som Tobias hjälpte oss med. Snabb, trevlig och professionell. Dessutom till ett bra pris. Kan rekommendera Tobias och Klara Rör AB, vi kommer använda oss av dem igen.
  • Sehar M
    Sehar M: Pedagogisk och lärorik. Tiden används bra under lektionerna och trafikläraren lär vad som behövs för att bli en bra chaufför; inte endast för att klara körprovet. Det är något som sticker ut med Super trafik skolans trafiklärare, de bryr sig om hur vi kör hela vår liv, inte endast körprovet!
  • Tomas H
    Tomas H: Bytte fönster hos mig till utmärkt resultat. Snabba, kommunikativa och jättebra och snyggt genomfört.
  • Maluni Martina L
    Maluni Martina L: Brommaplans skomakeri är skickliga och otroligt trevliga och prisvärda!
  • Tina I
    Tina I: Professionellt, smidigt och skinande rent! Alltid lika nöjd med Bara Bemanning. 10/10!!
1234...107