Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
  • 37 omdömen
    Else E
    Else E: Perfekt montering av min nya garderob, snyggt och rent jobb. Fick god hjälp vid krångel från leverantören och alltid lätt att nå Em. Rekommenderar dem verkligen.
  • Melina Sarah T
    Melina Sarah T: HLR-utbildningen var super! Vår instruktör var utbildad brandman, superkunnig och tillmötesegående. Upplägget med teori och praktiska övningar var väl uttänkt och mina deltagare känner nu efter ubildningen att de vet vad de ska göra om olyckan är framme! Stort tack!
    Abdigani A
    Abdigani A: Supertrevlig, supersnabb och superproffsig. Rekommenderar starkt!
    B Erland J
    B Erland J: Vårt tegeltak har bytts ut av duktiga jobbare och färdigställts inom avtalad tid.
    Gustav J
    Gustav J: Bygglovx var professionella och snabba i sin kommunikation. De lyssnade pa mina önskningar och presenterade förslag på strukturella lösningar. Jag skulle använda de igen och varmt rekommendera till andra. Duktiga, snabba och prisvärda.
  • 8 omdömen
    Simon G
    Simon G: Trevliga och hjälpsamma. Har sänkt mina utgifter på företaget, har även fått en fin hemsida! Nöjd!
    Evelina C
    Evelina C: så nöjda med träningen!Dom var både nöjda och trötta efter passet. Tränaren var otroligt pedagogisk och duktig med olika övningar och barnen kände sig trygga med dig direkt. Dom kände att du inkluderade och motiverade alla barnen, De fick nya utmaningar som inspirerade dem och Nu längtar de till nästa pass.
  • Erland B
    Erland B: Vi har fått hjälp med all möjlig målning. T.ex. Fönster både utvändigt och invändigt, innerväggar, innerdörrar innertak och Veranda med lite "snickarglädje". Den bästa målare vi haft! Noggrann, skicklig och pålitlig - Kommer alltid när han sagt. Dessutom väldigt trevlig!
  • Karin N
    Karin N: Proffsig, kunnig och varm! Kan varmt rekommendera Elin. Jag har gått flera utbildningar hos henne och aldrig missnöjd ❤️
    Sven L
    Sven L: Vi fick ett Growat batteri installerat utomhus. Bra förkontroll av plats och planering innan de kom och montera och installera, smidigt, säkert och snyggt. Vi kände oss trygga och i goda, kunniga och vänliga händer. Tack för det Ecco Solar
  • Lars Eric L
    Lars Eric L: Mycket nöjd med hjälp att lägga om däck på släpvagnshjul! Fick snabb och proffsig hjälp på Kungsholmen Fridhemsgatan 38 till bra pris när jag behövde./Erik
    Laura Z
    Laura Z: The cleaning was great with great service! The staff was way above standard. They did things that were never done with past cleaning help. I would recommend the cleaning personnel to anyone (except if they would take them away from being my cleaning help.) 😉 I would love to continue to have their help and I want to have the same amazing personnel that I had this time. Thank you for the quality cleaning! -Laura Zachrisson
  • Åsa N
    Åsa N: Professionellt och vänligt bemötande. Snabbt och effektivt arbete med oss som kunder i fokus. Transporten ordnades smidigt och praktiskt med företagets båt. Det är verkligt uppskattat att få kunniga hantverkare ut skärgården.
    Bartek L
    Bartek L: Jag har faktist aldrig varit i en låssmedsbutik, innan jag kom till Södermalms Lås AB. Det är helt sjukt vad duktiga deras medarbetare och praktikanter är.
  • Stefan B
    Stefan B: Ett mycket fint och professionellt arbete från början till slut när dom totalrenoverade fikarummet på vårt företag. Tydlig offert i början, bra aktiv dialog från början till slut, rent och fint på arbetsplatsen, fint detaljarbete med smarta tekniska lösningar och på slutet efterlämnade platsen bra städad och skickade detaljerad beskrivning av timmar och leverantörsfakturor. Kommer absolut använda dom igen!
    Kristina H
    Kristina H: Det är en fantastisk ridskola med kunnig personal. Verksamheten genomsyras av en tydlig röd tråd och ger oss ridskoleelever möjligheten att rida och utvecklas på individuell nivå. Om jag kunde så hade jag gett betyget 4,5. Det som drar ner betyget är att det är rätt dyrt.
    Mattias O
    Mattias O: Det gick hur bra som helst! Jag är supernöjd med flytten! Bra att tjänsten finns för att jag vill helst jämföra lite innan jag gör ett beslut! 😇
    Maria Carola E
    Maria Carola E: Bästa företaget som löser alla problem och hittar lösningar med ett så fint resultat. Har gjort samtliga våtutrymmen o mycket mer. Alltid med fint resultat och med det lilla extra 🌟
    Charlotte Aisha Grace Lilly L
    Charlotte Aisha Grace Lilly L: Jag kontaktade Banerry och fick ett möte med Kalle på plats i lägenheten dagen efter. När vi gick igenom vad som behövde göras så hade Kalle en jättebra lösning. Jag packade allt som skulle transporteras vidare och transporterna utfördes med belåtenhet. Arbetet med att tömma och nikotinsanera lägenheten gick fantastiskt fint och vid besiktning fanns ingenting att klaga på! Toppenpersonal och respektfullt bemötande. Rekommenderas med det varmaste.
    Hans Stefan S
    Hans Stefan S: Riktigt bra utfört och kom med bra lösningar på mina frågor och önskemål. Kan verkligen rekommendera honom. Det var dessutom rent och snyggt efteråt
  • 28 omdömen
    Rasper B
    Rasper B: Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Rezco AB! De har varit professionella, snabba och tillmötesgående genom hela processen och levererat både K-ritning och hjälpt till med bygglovsanmälan utan några alls konstigheter. Rekommenderas starkt till alla som dessa tjänster!
  • Anna Maria N
    Anna Maria N: Vi fick snabb och bra service av Jacob. Han är mycket kunnig på Yale door lås. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom!
1234...116