Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

• Marcus Karl Gunnar E
    Marcus Karl Gunnar E: Snabb hjälp och mycket trevliga. Skulle ha hjälp med att analysera material för eventuellt asbest.
  • 4 omdömen
    Mikael L
    Mikael L: Vi anlitade Axel Nolan att spela på vår fest och det blev oerhört lyckat. Framträdandet var mycket proffesionellt och samtidigt personligt. Vi fick stora möjligheter att påverka innehåll och planeringen innan var föredömligt enkel. Tack Axel för din fantastiska insats!
  • Roger U
    Roger U: Bästa butiken i Stuvsta. Mycket trevlig och hjälpsam personal . Bara en massa plus 😊
    Anders Mattias S
    Anders Mattias S: Vi fick en vattenskada i vårt badrum mitt i sommaren. Genom Länsförsäkringar(vårt fb) sattes vi kontakt med Priwiba som deras entreprenör för besiktning av vattenskador mm. I början vart de lite gropar i vägen i kommunikationen, som i grunden skedde pga sjukdomstillstånd på deras sida. Vi har full förståelse för ledtider mm speciellt under sommarmånaderna. Vi fick en ny projekt ledare, Jonathan. Efter de flöt allting på jättebra. Från start till mål. Vi har alltid tagit del av planeringen i de olika stadierna. Vi har kodlås, så hantverkarna har kunnat komma och gå som de vill (fungerat klockrent). Priwiba har använt några olika underentreprenörer, som alla gjort ett grymt jobb. Även deras kommunikation har varit super. Vid sjukdom eller liknanden har dom hört av sig i god tid och gett en ny tidsplan(oftast förskjutning på max 24h). Jag är lite av en perfektionist och har ett öga för detaljer och alla hantverkare har varit väldigt lyhörda på önskemål mm. Nu är vi sjukt nöjda, men jag säger detta ändå. Som uppdragsgivare rekommenderar jag dig att följa processen och var inte rädd för att granska/syna saker. Ta upp saker/funderingar oavsett storlek. När pusselbitarna väl är på plats är det svårt att korrigera saker i ett badrum. Vi är grymt nöjda med resultatet och ger Jonathan och Co vår varmaste rekommendation! Offert på tillägg mm var enligt överenskommelse, så inga överraskningar. Vi skulle använda Priwiba samt underentreprenörer vid behov igen.
  • Mohammad Samir Mattias A
    Mohammad Samir Mattias A: Tack för väl utfört arbetet med fällning av träd och städning efteråt.
  • Ingrid G
    Ingrid G: Så proffsig och pålitlig. Håller tider gör så snyggt efter sig
    Emran P
    Emran P: ................................
    Eva Christina Å
    Eva Christina Å: Superfräscha wraps och bowls på stans snabbaste lunchställe, med otroligt trevlig personal. Verkligen värt ett besök. /Stammis sedan länge
    Kajsa Kristin U
    Kajsa Kristin U: Från första samtal med växeln till färdig utredning har jag varit så nöjd med Bonliva Care! Alla har varit så trevliga. Och väldigt fina lokaler!
  • Lilian D
    Lilian D: Rita är en väldigt nogrann och lyhörd person. En av de bästa fotterapeuterna jag varit hos!
  • Peter J
    Peter J: Vi vill ge Villa Bromsten och dess personal våra bästa rekommendationer. Personalen är mycket proffsiga och trevliga samt väldigt tillmötesgående när vi anhöriga hade önskemål om tillsyn och omvårdnaden. Dessutom är det väldigt rent o snyggt. Frukost, lunch och middag samt fika serveras punktligt och allt tillagas från grunden. Med vänlig hälsning Peter och Anita
    Anders S
    Anders S: Vi anlitade Cathy för att fota vår utställning på Antikmässan. Vi ville ha lite snygga produkt- och vimmelbilder som fångade känslan dels på mässan men även vår verksamhet. Cathy levererade 100% och vi är supernöjda. Trevligt, lätt att jobba med och superduktig på att fånga/förmedla den där känslan man vill åt på bild. Vi kommer definitivt be om hjälp flera gånger!
  • Marianna F
    Marianna F: Jättetrevligt bemötande och proffsigt personal på plats idag. Laura och Angie var mina behandlare som gjorde sitt jobb strålande och med extra engagemang. Mycket snabb och smärtfri behandling som känns väldigt bra efteråt. Ser fram emot mitt nästa besök på kliniken i Fridhemsplan! 😊
  • Iréne A
    Iréne A: Anlitade Flyttstyrkan när det var dags för ny bostad för ett par månader sedan. Jag var väldigt imponerad av deras effektivitet, snabbhet och servicekänsla. Jag hade packat mycket själv men blir det ny flytt i framtiden ska jag överlåta all packning till de som gör det bäst, Flyttstyrkan alltså. De bistod också med flyttstädning. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Hälsingar från nöjd kund/ Irene
  • Anna F
    Anna F: Fick en gammal träkoffert som spruckit runt om hela lagad och målad. De letade fram precis likadan färg som originalet. Jag är så nöjd med resultatet! Flexibla, trevliga, serviceinriktade och har gjort ett väldigt bra jobb./ Kungsholmskoffert
    Mohammad F
    Mohammad F: Mycket bra. Jag är jättenöjd. Maja är en pärla och mycket duktig. Jag har varit hos henne för fotvård. Hon gjorde ett bra job. Hon är mycket vänlig och proffsigt.
  • Noah E
    Noah E: Vi på Beans in Cup får ett fantastiskt stöd och väldigt bra produkt från Vloxq. Produkten integreras enkelt i vårt CRM HubSpot. Programmet är lätt att lära sig och använda och har uppskattats enormt som ett stort steg framåt från vårt tidigare arbetssätt att skapa affärskalkyler en avancerad Excel-lösning. Buggfixar går snabbt och håller hög kvalitet. Vi för löpande dialog med Vloxq kring långsiktiga funktionsutvecklingar som gör att vi känner oss trygga med att fortsätta använda och bygga vidare på kalkylverktyget på lång sikt.
    Fredrik B
    Fredrik B: Super service. Hade precis köpt en bil men ville ha hjälp med att identifiera skakningar i bilen. Fick omgående hjälp dessutom trevligt och professionellt bemötande. Fredrik
  • Khaleel Khairi Elias E
    Khaleel Khairi Elias E: Vi anlitade Nordiska Värmepumpen för att installera en luftvärmepump på vår bostad, och vi är mycket nöjda med resultatet. Installationen är snyggt och prydligt utförd, vilket bidrar till ett estetiskt tilltalande utseende på fasaden. De har tagit hänsyn till detaljer som matchande färg på kanalerna som döljer rören, vilket gör att installationen smälter in väl med husets utseende. Teknikerna som utförde arbetet var professionella, effektiva och höll arbetsplatsen ren och organiserad under hela processen. De var noggranna med att förklara hur systemet fungerar och gav oss tydliga instruktioner om hur vi skulle sköta underhållet för att få bästa möjliga prestanda ur vår luftvärmepump. Värmesystemet fungerar utmärkt och vi märker redan av en förbättring i både inomhusklimat och energiförbrukning. Vi uppskattar särskilt den ljuddämpade installationen som inte stör vår vardag trots närheten till uteplatsen. Sammantaget är vi mycket nöjda med både service och kvalitet på arbetet från Nordiska Värmepumpen och kan varmt rekommendera dem till andra som överväger att installera en luftvärmepump.
  • Lars Göran Anders H
    Lars Göran Anders H: Hej hej osv o jättetack för Din krönika i SvD 14/9 24, igår ! Alltid kul o behagligt att läsa om ganska precis det man själv har kommit fram till genom livets olika skeenden o alla dess funderande, konstaterande o iakttagelser ! Tack tack hälsar Lars Hellgesson ( ständigt läsande observerande o konstaterande sjöman i 48 år o 5 månader i alla slags fartyg, ej ubåtar, i worl wide trafik )
    Helena A
    Helena A: Jag fick otroligt bra och proffsig hjälp av Solsidan Bygg. De kom med en bra lösning inför hur rummet skulle byggas och var väldigt lösningsorienterade. Jag är så nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och smidigt samarbete 🌟
  • Niklas A
    Niklas A: Fick mycket bra hjälp med mitt nystartade företag och upplevde Elizabeth som mycket professionell, hjälpsam och trevlig.
  • Jeanette A
    Jeanette A: Bästa tandläkare och tandhygienist. Ett fantastiskt bemötande och omhändertagande
  • Ahmed Kazem A
    Ahmed Kazem A: Snabb och professionell service rekommenderas starkt!
    Olov Arne B
    Olov Arne B: Trevligt bemötande. Snabb och perfekt hjälp med reparation! Mycket bra!
123456...107