Felix S:
August tar sitt jobb extremt seriöst, man märker verkligen en skillnad ifrån den dominerande läxhjälps giganten "study buddy" och hans eget företag plugga med August.
Christian G:
Oerhört proffsig veterinär. Fick akuttid för vår 11,5 år gamla rottweiler som varit magsjuk flera dagar.
Vi fick snabbt en akuttid där vi fick så proffsigt bemötande. Kunde efter blodprov konstaterades att hon är i slutet av en infektion med något förhöjda värden. Trots att man skulle stänga tidigare för utbildning fick vår hund ligga kvar med dropp drygt en timme efter ordinarie stängning.
Sånt här uppskattas verkligen. Världsklass!
Anna O:
Kan varmt rekommendera kransbindningskursen som jag och ett par vänner gick i mitten av november. Kransen hänger fortfarande snyggt på dörren och gör mig fortfarande stolt såhär 3 mån senare. Både en mysig stund, bra handledning och fint resultat!
Elin A E S:
Tillmötesgående, prisvärd och mycket noggrann! Fick anlita denna kille efter att ett annat företag (bestående av 3 man) inte kunde slutföra arbetet på 1v - denna kille gjorde ALLT på ett par dagar och mycket mycket bättre! Rekommenderar varmt!
Yesenia J:
Kom i kontakt med Emperio när jag behövde rätta till många misstag i mitt hus av tidigare hantverkare som hade slarvat. Med Emperios hantverkare kunde jag känna mig trygg, eftersom de uppdaterade mig om allt de gjorde. De hade mycket tålamod med mig och alla mina frågor som de svarade på. Hantverkarna var mycket kunniga och noggranna. Efter de har de fått gjort hela min baksida och kommande arbete väntar med dem. Jag rekommenderar dem mycket starkt./ Jessi
Monica A:
Under tuffa förhållanden, snö och halt, bar killarna ner mitt piano och många kartonger och levererade snabbt och effektivt. Trevliga och tillmötesgående. Kan rekommenderas.
Monica
Jan Anton Johannes G:
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Upphandlat.nu. De har hjälpt mig att sänka mina totala kostnader och samtidigt gett mig en betydligt bättre översikt över mina avtal. Utöver det har de levererat en snygg och välfungerande hemsida som motsvarar mina förväntningar.
Trevligt bemötande, hög tillgänglighet och mycket bra service genom hela processen, jag kan varmt rekommendera!
Marcus K:
Såg från ett tidigare omdöme att det varit problem med leveranser. Verkar vara något de åtgärdat jag inte upplevde något sådant. De sa att kaffet skulle komma inom en halvtimme vilket det också gjorde.
Vilgot E:
Första gången jag besökte detta ställe blev jag direkt imponerad hur proffsigt och snabbt dem ser vad som är orsaken till olika symptomen samt redan vid första besöket känner sig bättre. Rekommenderar starkt att ta sig dit om ni känner minsta besvär. Tipsar om kiropraktorn Mikaela Sigrell.
Tack återigen!
Mikael L:
Vi anlitade Axel Nolan att spela på vår fest och det blev oerhört lyckat. Framträdandet var mycket proffesionellt och samtidigt personligt. Vi fick stora möjligheter att påverka innehåll och planeringen innan var föredömligt enkel. Tack Axel för din fantastiska insats!
Eva Christina Å:
Superfräscha wraps och bowls på stans snabbaste lunchställe, med otroligt trevlig personal. Verkligen värt ett besök. /Stammis sedan länge