Övrigt i Nynäshamn

31 rekommenderade övriga företag i Nynäshamn kommun

• Ann-christine R
    Ann-christine R: Utmärkt service och jättetrevlig installatör. Högsta betyg!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Nynäshamn?

Nina B
    Nina B: Ella har varit min frisör i fyra år nu tror jag, från tiden hon var lärling, jag hade frisörskräck men eftersom hon har ett öga för detaljer så byter jag ALDRIG bort henne! 5 av 5 stjärnor!
  • Annette J
    Annette J: Proffsig, trevlig som akut kom och löste problemet med min varmvattensberedare .. Så tacksam ! Annette G11
    Carina Å
    Carina Å: Trevligt bemötande. Snabba och noggrant utförande Dom levde upp till mina förväntningar Kan verkligen rekommendera dom
  • Karin T
    Karin T: Under hösten fick vi hjälp att flytta vår friggebod från en plats till en annan på tomten. Vi var lite oroliga innan, det är ju en stor grej, att flytta ett hus, även om det är litet. Det gick otroligt smidigt, lugnt och fint landade friggeboden med mm-precision. Inte en skråma, inte ett enda knakande i fönstren. Fantastisk hjälp, tänk vad man kan göra med en kranbil.
  • Peter S
    Peter S: Alltid på tårna, och mycket kunniga. Perfekt !!
    Lennart S
    Lennart S: Mycket professionella och tillmötesgående. L. Stense
  • Alexandra V
    Alexandra V: Så nöjd både med behandling och träningsgrupperna grundstark och strong! Rekommenderas! 💪👍🍀
  • Ida Gunilla Anne-charlotte S
    Ida Gunilla Anne-charlotte S: Trevliga pålitliga och städar fint!!!
  • David Stefan N
    David Stefan N: Mycket bra, trevlig personal och mycket att se och fynda Fem stjärnor av fem möjliga
  • Sara
    Sara: Fantastiska tjejer(Girl power!)som jobbar på Lövhagens Kaffeservering bakar allt själva, inga köpekakor här inte! Stora räkmackor. Inte dyrt alls. Allt smakade gott även kaffet. Vi blev mer än mätta. Generös gräsmatta med bord och stolar att sitta på under träden och barnen kan springa omkring och leka utan att det stör. Missa inte kärlekstigen på vägen dit inte tillbaka då det är enkelriktat.
  • ferdinand s
    ferdinand s: glatt med fantastiska sportentasuaster
  • Mats N
    Mats N: Örnen i Nynäshamn är en otroligt välskött och bra förening med låga avgifter. De flesta stora jobben är avklarade t.ex. stambyte, ny maskinpark i tvättstugan, nyrenoverade fasader, ljuddämpade trapphus, 100 mb fiberbredband och den fasta delen av telefonin ingår i avgiften. Ingen avgifthöjning på 2 år och det blir ingen nästa år heller. Avgiften för min två:a på 58 kvm ligger på 2859 kronor. Nästa år ska vi försöka att få igenom en kollektiv elanslutning som innebär att den enskilde inte behöver betala den fasta avgiften.
  • 2 omdömen
    Tassos K
    Tassos K: Anlitade EMT Entreprenad för att måla tak och väggar i mitt hus (ca. 182 kvm boyta). Tomas och gänget var professionella i sitt agerande och jobbet blev väl utfört. Helspacklade väggar, hade tapeter sen tidigare, vilket innebär att vi med lätthet kan måla om igen om vi skulle tröttna på färgvalet. Det jag behöver lyfta fram ytterligare är att de var flexibla i sitt agerande och att de faktiskt utförde arbetet på utsatt tid!! VI tog in en rad offerter innan vi anlitade EMT och de låg bra till i jämförelse me de andra företagen och slutresultatet är vi som sagt väldigt nöjda med. Tassos/Sollentunua
  • Barbro anita kristina J
    Barbro anita kristina J: Måste berömma Samhalls städgrupp Snyggt och ordentligt fixar dom städningen vid containrar mitt emot Adven som ser hemska ut ibland när dom kommer..men dom plockar städar sopar. Så snygg där när dom är klara. Tack Mvh Barbro Jonsson
  • Roger M
    Roger M: Alttid får man komma in på rätt tid. Trevligt bemötande. Saklig information om vad som kommer att hända vid behandling.
    Linda W
    Linda W: Underbar affär med Indiskinspirerade kläder, porslin och möbler. Härlig atmosfär och trevlig personal.
  • Christina A
    Christina A: De hjälper till mycket, och de är supertrevliga. Finns till hands när man vill ha de =)
  • 2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Nynäshamn?