André O:
EM Renovering gjorde ett fantastiskt jobb med totalrenoveringen av min lägenhet – rivning, köksmontering, El, VVS golvslipning och målning utfördes med hög kvalitet och noggrannhet och även planeringen av allt. Proffsiga, pålitliga och alltid i tid. Jag kunde skriva en fråga när som helst och fick alltid svar otroligt snabbt. Resultatet överträffade mina förväntningar så pass mycket första gången att de även fick förtroendet en andra gång vid byggnation av garderober och även här är jag väldigt nöjd. Jag rekommenderar de varmt till alla som är ute efter att ha en bra och pålitlig byggfirma. Kommer fortsätta att anlita EM om fler projekt skulle bli aktuellt i framtiden!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Upplands Väsby?
Erik B:
Har anlitat dem för både ommålning av husfasad samt byggnation av Uterum. Känns verkligen som att man kan lita på dem från vision till mål. Tar ansvar och levererar!
Vi kommer anlita dem för allt framtida arbete - rimligt pris, kvalitet, och går att lita på. Toppklass!
Anna S:
Mycket nöjd med kvaliteten på arbetet. Väldigt professionellt. Arbetet på att hugga ner två träd utfördes med filigrannoggrannhet och mycket snabbt. Arbetare städade vägen och röjde området efter trädfällning. Alla grenar och delar av stammen samlades in och bortforslades.
Starkt rekommenderar!
BRF
Ann E:
Jag är verkligen jättenöjd – tavlorna är så fina och tillför en alldeles särskild känsla till rummet. Bara älskar dom! De förgyller varje dag med sin närvaro och känns både personliga och harmoniska. Tack för det vackra du skapat!
Patrik Gustav Mikael W:
Detta är ett företag jag verkligen kan rekommendera. Riktigt duktiga hantverkare som överträffade mina förväntningar både avseende leverans och pris. I MOM Bygg & Service AB fick jag en leverantör med yrkesstolthet som är noggrann, kom med kreativa lösningar som både blev bättre och billigare. Det är ordning och reda och arbetsplatsen dammsögs och plockades rent efter varje arbetsdag, vilket är uppskattat när man som kund lever i miljön i flera veckor. Jag hade tur i mitt val av hantverkare och är otroligt nöjd med MOM Bygg & Service AB vilket gör dem till det självklara valet för mig i framtida projekt.
Johan N:
Jag är en stamkund och kan rekommendera deras pizzor och kebab. Alltid fräscha råvaror och jätte trevlig personal. Plus i kanten är när det är dags för semlor "semmeldagen" , jag kan med lätthet säga att det är dom godaste i hela Sverige.
5/5
// Joha Nilsson
Portisjohanna S:
Obs, kliniken tycks ha stängt januari 2014. Efter att ha försökt nå dem hittade jag den här artikeln http://arkiv.mitti.se:4711/2014/04/upplands_vasby/MIUV-20140121-A-008-A.pdf
Susanne B:
Patric är en man som kan kommunicera! Han är kongruent och tydlig, har tålamod och ser till barnens bästa, vilket gör succé! Både i hemmiljö och i skolans värld. Tydliga och enkla exempel som visar att det lönar sig att tänka till och ändra gamla invanda rutiner. Rekommenderar ALLA att läsa boken!
Elisabeth W:
Trevligt bemötande. Jag har låtit göra nya köksluckor, lådfronter och garderobsdörrar samt nya bänkskivor. Snyggt arbete men något dyrare än vad "kedjorna" erbjuder.