Absolut noll stjärnor från min sida. Har ett pågående skadeärenden som dessa nissar har hand om, det sitter i både tjära och betong för dem att utföra arbete och framförallt återkoppling till kund om någon form av tidsplan ?! Under all kritik. För ett minimalt fuktskadat område i ett rum, ca 50X50cm har det tagit åtta veckor, och golvet är inte ens återställt. Dom har inte ens hört av sig om när dom ska komma och göra klart.
Nordgren & Partners AB
5 omdömen om Nordgren & Partners AB
Fruktansvärt bolag. Har tappat allt förtroende för detta bolag och hur de hanterar deras kunder. De har alltid kommit med ett bra första intryck. Men handläggarna verkar oförmögna att svara på frågor. Vårat försäkringsbolag valde detta bolag till oss för vattenläckan vi hade augusti 2024, kommer nog tyvärr inte vara löst inom det här året.
Hade en gång i tiden problem med vattenskada i källaren, inte längre! Tack N&P för ett professionellt och snabbt utfört arbete! Och såklart tack till IF för en smidig hantering! Mvh John
**** VARNING ***** Vid ett läckage i BRF har boendes försäkringsbolag IF anlitat Nordgren och Partners för att göra renoveringsarbete. N&P skickar bluffakturor till BRF och när detta uppdagats har de varit omöjliga att ha att göra med. Efter nästan ett halvårs tjatande som slutade i hot om polisanmälan genomförde de till sist återbetalningen. Har skrivit till IF i förhoppningen att de kommer anlita mer seriösa företag i framtiden.
Vi har haft ett stort ärende med läckande golvvärme som gått via försäkringsbolag, och därför varit tvungna att ha Nordgren & Partners (från nu: N&P) som utförande entreprenör. Vi har självklart bytt försäkringsbolag på grund av att vi aldrig vill ha med N&P att göra igen. Det har inte funnits någon drivkraft eller proaktivt agerande och knappt någon återkoppling har skett till oss alls. Vi har behövt ligga på veckovis, ibland dagligen, för att något över huvud taget skulle ske. När det väl kom någon för att utföra ett arbete...