Övrigt i Norrtälje

61 rekommenderade övriga företag i Norrtälje kommun

• Ingrid G
    Ingrid G: Så proffsig och pålitlig. Håller tider gör så snyggt efter sig
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrtälje?

• Niklas A
    Niklas A: Fick mycket bra hjälp med mitt nystartade företag och upplevde Elizabeth som mycket professionell, hjälpsam och trevlig.
  • Kerstin D
    Kerstin D: Proffsig och trevlig personal. Kom i utlovad tid och utförde ett noggrant och bra arbete. Rekommenderar varmt Lindeberg Trädfällning!
  • Olof Gustav C
    Olof Gustav C: 360 bistod med plattsättning och målning vid vår renovering av bland annat hall och badrum. Vi upplevde personalen som trevliga och lyhörda. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet.
  • 3 omdömen
    Annika O
    Annika O: Dom har på ett proffsigt sätt hjälpt mig att reda ut en massa problem med olika (företag som skulle hjälpa mig men som istället har kostat mig massor med pengar ) Dom har lagt ner massor med arbete och samtidigt stöttat mig i processen Kan varmt rekommendera Upphandlat.nu
    Per L
    Per L: Bästa support och hjälp för en e-handlare som vill utveckla sin verksamhet
  • Susanne christin P
    Susanne christin P: Ett jätte bra företag, levererar bra jobb, väldigt pålitlig.
  • Senthil Krishnan M
    Senthil Krishnan M: We moved from Sweden to UK in Feb 2024. Hendrik handled the move very well and communication was always on the spot. He was flexible and also offered storage until we found an apartment in the UK. Strongly recommended!
  • Anneli D
    Anneli D: Ale Stubbfräs & Trädgård AB gör verkligen underverk med trädgårdar. Anlitade de då bland annat gräsmattan var helt överväxt och häcken behövde klippas . Blev otroligt nöjd med slutresultatet.🤩 Rekommenderar starkt ⭐️
  • Anders R
    Anders R: Duktiga och kunniga, självgående och lätta att kommunicera med. Rekommenderas varmt.
  • Eva Karin U
    Eva Karin U: Fantastisk service, akut hjälp! Trevlig kille!
  • Annika S
    Annika S: Mycket nöjd med omklädsel och renovering av en öronlappsfåtölj och en hel soffgrupp. Alla möblerna är från 1930-talet, men nu känns de som nya igen.
  • Rikard E
    Rikard E: Vill varmt rekommendera Jessica till andra. Jessica har hjälp mig med företagsekonomin under många år och min erfarenhet är att Jessica är mycket noggrann och duktig. Och hittar alltid tid för var och en och utför jobbet snabbt. Är verkligen nöjd med JB Redovisningsbyrå
    Daniel L
    Daniel L: En riktig bra Bilverkstad. Fixar bilar, service och reparationer. Är en stor bilverkstad med tre lyftar
  • Per Cristoffer S
    Per Cristoffer S: Claudia är fantastisk. Har varit hos henne 2 ggr nu och ska snart tillbaka igen. Trevligt bemötande i avkopplande och mysig miljö. Kan inte annat än att rekommendera alla att gå till henne. Jag kommer i alla fall att komma tillbaka till henne.
  • Björn E
    Björn E: Helt outstanding på att levera det du beställt! Världsklass.
  • Anett B
    Anett B: Mycket kunnig, noggrann och lyhörd för vilka behov som finns.
  • Curt Mikael O
    Curt Mikael O: Bästa Rörmokaren på Vätö, utför ett toppen jobb inom vvs biten... kan varmt rekommendera till 100%
    Rebecka J
    Rebecka J: Helnöjd med resultatet på min platsbyggda garderob! Kan starkt rekommendera!
  • Jens Eric Patrik N
    Jens Eric Patrik N: Det självklara valet när det kommer till min säkerhet. Ett företag som levererar kvalitet och trygghet med sina vakter.
  • Karin Johanna Martina N
    Karin Johanna Martina N: Kunnig,hjälpsam och seriös.Trevligt bemötande. Hjälp med sanering av fuktskada i bostad.
    Rune Leif S
    Rune Leif S: Har vid flera tillfällen fått bästa tänkbara hjälp med installation av belysning i garage, knutlampor och element. Arbetet utföres alltid snabbt, snyggt och proffsigt och alltid till ett facit pris. Högsta betyg på allt. Rune S.
    Bo Arthur K
    Bo Arthur K: Bra och noggrann service med bra återkoppling vid behov och bra personal . Med vänlig hälsning, Bosse
    Carl Felix Ö
    Carl Felix Ö: Fick hjälp med besikting av pelletskammin. Effektivt och trevlig kille. Mycket konkurrenskraftigt pris
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrtälje?

• Fredrik G
    Fredrik G: Håller vad man kommit överens om.