SARA W:
Vi anlitade Karlssons Golv för att bygga en platsbyggd bokhylla i vårt vardagsrum och det blev så fint! Från första mötet har fick vi jättebra råd och idéer till de projekten vi ville göra. Tillslut när vi bestämt oss för att börja med den platsbyggda bokhyllan så fick vi bra hjälp med både skissen på den till det faktiska utförandet. Kommer absolut anlita dem igen för nästa projekt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrtälje?
FANNY K:
Vi åker från Mörby till Älmsta för att trimma vår hund. Han blir SÅ fin varje gång!
Bästa stället enligt alla jag möter som varit där. Jag håller med!
Kerstin H:
Otroligt snygga egendesignade smycken, önskar jag hade råd att shoppa här lite oftare ;-)
Dessutom är Sören väldigt trevlig och visar gärna mer om man är intresserad.
Bör tilläggas att jag alltså sitter och åker från en av Stockholms södra förorter för att besöka denna guldgruva..
Maude W:
Vår hund rekommenderar verkligen Angskärs hundpensionat! Hon stortrivs varenda gång och vill knappt åka med hem! Själva tycker vi att personalen är jättetrevlig och att det känns bra att åka bort när man vet att ens hund är väl omhändertagen.
Erik N:
fantastisk förening, sjö- och naturnära med tillgång till
egna badbryggor, bårplatser och en underbar natur
inpå knutarna. Svårt att hitta något bättre boende.
Kristinaf K:
Ett besök på Penninby i sommaren med dess kunniga guider, är som en levande historielektion. Historiens vingslag hörs verkligen och levandegörs med diverse skrönor... en promenad i omgivningarna och att få förståelse om slottes fornitida betydelse i historien är mycket härligt att få med sig. Har man vägarnar förbi när det är konsert i stora salen, rekommenderas ännu varmare ett besök i sommarkvällen!
Linda K:
Jag o kidsen brukar åka hit ibland o titta på alla söta djur. Grisar, kaniner, hästar, får. Roligast är det när lammen kommer på våren, dom är ju bara för söta! Brukar avsluta med en fika eller glass i deras lilla café. Trevligt!
Kent Bertil D:
Väldigt nöjd kund,trevligt bemötande både i butiken och servicetekniker,felsökning av luftvärmepump på fredagen,fick en ny monterad redan på måndagen, mycket snabbt och bra utfört arbete.