Övrigt i Vallentuna

31 rekommenderade övriga företag i Vallentuna kommun

• Maria F
    Maria F: Liisi är väldigt trevlig och vi resonerande oss fram till en passande meny. Jag beställde Italiensk buffert som levererades väldigt fint upplagd och allt var supergott! Kan varmt rekommendera Liisi! /Maria
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vallentuna?

• Lars Daniel N
    Lars Daniel N: Mycket proffsiga och hjälpte till att montera vingen på min bil
    Danyal A
    Danyal A: mycket trevlig service, bra personal 100 % rekommenderas
    Marie elisabeth Ö
    Marie elisabeth Ö: En mycket trevlig och organiserad fin secondhandbutik. Snyggt och proffsigt fixat i butiken. Kan varmt rekommendera att både handla och lämna in barnkläder till försäljning. Toppen helt enkelt!
    Carl Tobias K
    Carl Tobias K: Efter att ha testat Grillbodens kol blir det svårt att gå tillbaka till briketter från Biltema. Köpte 2 säckar kol och rökkuber (Whiskey kuber och Timjan kuber) och efter att ha levt med det i ett par veckor så kan jag bara säga WOW, grillning blir en helt ny sport, en helt annan smak. Fantastiskt helt enkelt.
  • Helena L
    Helena L: Bokade transport till hästklinik. Pålitliga, hjälpsamma och trevliga. Anlitar dem gärna nästa gång jag behöver transport!
    Pernilla P
    Pernilla P: Mycket nöjd med mina slingor och klippning. Trevlig service och engagemang. Har bokat in ny tid.
  • Eva Maria Cecilia R
    Eva Maria Cecilia R: Ett företag där jag känt 100% tillit. Fantastisk bra och snabb kommunikation, ingen fråga var för "dum" Jonas gav förslag på lösningar för ny BDT anläggning där jag som okunnig kände trygghet och kunde överlämna hela processen till honom utan att jag behövde nämnvärt vara delaktig (vilket jag valde att inte vara) Offerten var detaljerad och noggrann. Företaget har passat tider och genomfört arbetet med stor professionalitet. Kostnaderna har varit rimliga och jag kan inte annat än att ge högsta betyg. Ska ni anlita någon för avloppslösningar så kontakta Roslagens mark & rör. Jag är supernöjd!
    Paulina C
    Paulina C: Mycket snälla o professionella kvinnor. Jag var mycket nöjd med hemstädningen. Jag kan absolut rekommendera till alla!
    Andreas W
    Andreas W: Senior Löfgren är väldigt bra att arbeta med och är oerhört kunnig och lösningsorienterad. Lämnar alltid ett perfekt arbete efter sig och är trevlig att arbete med. Vi har anlitat dem många gånger till ganska komplexa projekt och resultaten har alltid varit perfekta. Kan varmt rekommendera!
  • Emma H
    Emma H: Bästa dagiset i Vallentuna :) rekommenderar starkt
  • joakim l
    joakim l: fan va bra de e här! Nära snabbt o billigt....kanongreener
    Richard  E
    Richard E: Bra betong att arbeta med och flexibla med bra service.
    Elisabet
    Elisabet: Unikt ställe med gamla möbler som tjejerna gör vackra. Lämnade in mitt gamla skrivbord som jag tänkt slänga. Det blev helt underbart fint. De har en massa fin inredning också, sånt som man bara måste ha. Rekommenderas varmt.
    Dan G
    Dan G: Norrortskyrkan är en fri församling som står för en klassisk kristen förkunnelse och livsstil. Vår församling kännetecknas av gemenskap och "familjekänsla". De vill förmedla evangelium om Jesus och frälsningsbudskapet till människor i vår närhet. Varje söndag förmiddag har de en familjär Gudstjänst där lovsång och predikan är stående inslag
  • jenny h
    jenny h: Kattfonden är en fond för hemlösa katter. Man kan stödja dem genom att handla på deras hemsida (http://www.kattfonden.org) eller skänka en slant till deras 90-konto. Katter behandlas som slit och släng i dag i Sverige, de behöver all hjälp de kan få: rekomenderar därför kattfonden.
  • 1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vallentuna?