Anna P:
Liisi gjorde salladerna till vår studentmottagning. De var väldigt goda, fräscha och så vackra. Väl tilltaget och uppskattat av alla. Jag väskan verkligen rekommendera Liisi om du behöver catering.
Marie elisabeth Ö:
En mycket trevlig och organiserad fin secondhandbutik. Snyggt och proffsigt fixat i butiken. Kan varmt rekommendera att både handla och lämna in barnkläder till försäljning. Toppen helt enkelt!
Carl Tobias K:
Efter att ha testat Grillbodens kol blir det svårt att gå tillbaka till briketter från Biltema.
Köpte 2 säckar kol och rökkuber (Whiskey kuber och Timjan kuber) och efter att ha levt med det i ett par veckor så kan jag bara säga WOW, grillning blir en helt ny sport, en helt annan smak. Fantastiskt helt enkelt.
Andreas W:
Senior Löfgren är väldigt bra att arbeta med och är oerhört kunnig och lösningsorienterad. Lämnar alltid ett perfekt arbete efter sig och är trevlig att arbete med. Vi har anlitat dem många gånger till ganska komplexa projekt och resultaten har alltid varit perfekta. Kan varmt rekommendera!
Dan G:
Norrortskyrkan är en fri församling som står för en klassisk kristen förkunnelse och livsstil. Vår församling kännetecknas av gemenskap och "familjekänsla".
De vill förmedla evangelium om Jesus och frälsningsbudskapet till människor i vår närhet. Varje söndag förmiddag har de en familjär Gudstjänst där lovsång och predikan är stående inslag
jenny h:
Kattfonden är en fond för hemlösa katter. Man kan stödja dem genom att handla på deras hemsida (http://www.kattfonden.org) eller skänka en slant till deras 90-konto.
Katter behandlas som slit och släng i dag i Sverige, de behöver all hjälp de kan få: rekomenderar därför kattfonden.
Elisabet:
Unikt ställe med gamla möbler som tjejerna gör vackra.
Lämnade in mitt gamla skrivbord som jag tänkt slänga. Det blev helt underbart fint. De har en massa fin inredning också, sånt som man bara måste ha. Rekommenderas varmt.
Alina V:
Som köpare av ett hus upplevde jag mäklarna som mycket oengagerade. De hörde inte av sig då de skulle, de var svåra att få tag på och ringde inte upp efter kontaktförsök.
AMINETTA L:
Köpte en bil med 1 månads garanti. Efter 2 veckor fick vi lämna din den pga fel på dörrarna. Vi fick också först sommardäck som inte var körsäkra som skulle ingå, men först började de dividera om det och nämnde att vi hade prutat ner priset, men det var inte av den anledningen eller något av felen som följde. Efter 1 månad dagen garantin gick ut var bilen åter igen inte körsäker, den gick bara upp i 60km/h.
De hade egna bärgare som de inte valde att ringa så vi fick bärga bilen själva till deras verkstad.
När vi senare ber om att få förlängd garanti pga två säkerhetsfel på bilen ringer en hetsig säljare upp och påstår att de inte tänker vara ansvariga för om något mer händer med bilen ALLS pga nu hade garantin gått ut. Jag påpekade konsumentköplagen och att den säger 6 månader. Då säljaren inte var kunnig om lagar började han istället påpeka mitt språk, mitt uttal och att jag använde slang när jag diskuterade för min sak. Även hotfulla kommentarer fick vi motta från säljaren.
Istället för att följa konsumentköplagen och lösa detta på ett smidigt sätt så måste vi nu gå via ARN för att få hjälp. Helt galet oprofessionella. Hotar och diskriminerar sina kunder för att de inte är kunniga om laga och är du själv inte kunnig så kommer du att bli överkörd. Blir det fel med bilen kommer de tjafsa tills man antagligen ger sig. Vi har skapat ett ärende via ARN. Gå inte in i affärer med dessa människor. Fruktansvärt obehagligt!
Siah Farzaneh J:
Åkte in akut då hunden hade buksmärtor. Blev rötgen och ett blodprov för att kolla infektion i blodet samt smärtstillande. Notan: 6105kr. Blev debiterad för 3 andra blodprover som vi varken blev tillfrågade om vi ville ha eller fick någon information om. Kontaktade dem gällande felet men klinikchefen ville inte kännas vid det utan insisterade att allt var korrekt utfört med största transparens(!) och ville heller inte betala tillbaka pengar för de extra prover vi inte beställt. Undvik dem om ni inte vill åka på saltade fakturor. Åk till Veterinären i Vallentuna istället så får ni fantastisk vård till rimligt pris och trevlig personal.
Ricardo h:
Jag hade ett samtal förra veckan med verksamhetschefen Maria, jag har aldrig någonsin upplevt ett sådant oseriöst bemötande och attityd. Det är helt oacceptabelt att ett företag som arbetar med personlig assistans inte har mage att kunna vara trevliga och kunna svara på frågor kring den egna verksamheten.
Jag VARNAR stort för detta företag då det känns som vinstintresset går helt före vårdintresset.