Pontus G:
Bästa servicen! Alltid trevlig, gott kundbemötande och fokus på nöjd kund. De visar ett genuint intresse för att det ska bli bra för alla parter. Helt enkelt en av de bästa bilmekanikerna på Ekerö!
Therese D:
En väldigt uppskattad utbildning på kontoret - alla uppskattade den. Vi lärde oss mycket och Micke hade ett väldigt pedagogiskt sätt att undervisa på. Han var konkret, tydlig och gav egna exempel från sina erfarenheter. De var dessutom otroligt praktiskt att han hade allt med sig så att vi kunde ha utbildningen i ett av våra rum på arbetsplatsen. Vi kommer definitivt att anlita honom i fortsättning när det är dags för nästa gäng kollegor att lära sig HLR!
Marie Johanna J:
Fantastiskt härlig restaurang med god mat och serviceinriktad personal. Mysig atmosfär och skulle nog våga påstå att det är den bästa restaurangen på hela Ekerö. Rekommenderas varmt!
Johan S:
En proffsig elektriker som drog om vår el på sommarstugan.
Vi är super nöjda med bemötandet och framförallt hans kunnande.
Kan starkt rekommendera Stenmarks el till båder privatpersoner och företag // Tack igen Johan & Annika
Anna S:
Ni som inte haft möjligheten att besöka eller på annat sätt kommit i kontakt med den supermysiga butiken By Leia D på Ekerö utanför Stockholm måste, och då menar jag måste åka dit eller gå in på deras hemsida med en fantastisk WEB-shop som även den speglar butiken på ett bra sätt. Jag har handlat både vi nätet och i butiken, båda alternativen har överträffat förväntningarna mångfalt. Kolla hemsidan: www.byleiad.se
Jennifer H:
Alltså maten är så bra här så jag kan knappt beskriva det med ord. Ni måste ta er ut till Ekerö och besöka Jungfrusunds Marina någon helg och äta deras brunch. Lokalerna är superfina, ljusa och sådär Marinigt som man skulle kunna vänta sig. Det är nästan alltid mycket folk här så du gör bäst i att boka bord.