Olof Gustav C:
360 bistod med plattsättning och målning vid vår renovering av bland annat hall och badrum. Vi upplevde personalen som trevliga och lyhörda. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet.
Martin S:
Riktigt bra.
Kommer absolut gå hit i fortsättningen när jag ska klippa mig. Bor bara ett par minuter härifrån, och har testat flera olika. Nu har jag hittat ”min” barberare.
Ahmad är ett proffs, och dessutom riktigt trevlig. Rekommenderas!!!
Eva Birgitta L:
Jag kände i coachingsamtalen att Felicia är en vänlig person som vill mig gott. Hon är bra på att lyssna och att ställa frågor så jag inte fastnar i mina tankar utan också kommer till beslut och handling! Det fungerade väldigt bra att ha samtalen digitalt! Jag rekommenderar Felicia varmt som coach!
John G:
Vi är så nöjda med den personliga samt den professionella kontakten.
Vi får bra råd och snabb återkoppling.
Rekommenderas varmt.
Sjövikskliniken, Stockholm
Kayla G:
Lämnat in min cykel för både service och för att laga en punktering. Har gått super smidigt båda gånger. Märks att de är erfarna. Så professionella och bra på deras jobb!!!
Kommer definitivt fortsätta lämna in min cykel hit!
Hjalmar Henrik Harald S:
Är väldigt nöjd med installationen av vattenfelsbrytare som Tobias hjälpte oss med.
Snabb, trevlig och professionell. Dessutom till ett bra pris.
Kan rekommendera Tobias och Klara Rör AB, vi kommer använda oss av dem igen.
Ann-louise U:
Vi anlitade Badvik för bygge av garderober , ett rum med glasskjutdörrar samt inredning i badrum. Vi är supernöjda med hur arbetet planerades och utfördes. José är inte nöjd förrän du som kund är nöjd!
Maja B:
Anlitade för att måla väggar och tak i två sovrum. Mycket nöjd med resultatet och med hela arbetets gång. Kommer helt klart höra av mig till Slobodan nästa gång jag är i behov av att hjälp med målning.
Anastasia K:
Jag anlitade Pureflow får att åtgärda en OVK anmärkning i min dusch, de löste det snabbt och effektivt till en vettig kostnad. Ger Rodrigo mina allra bästa rekommendationer för liknande jobb.
Gunilla M:
Salong Emili är alltid mycket trevligt att komma till . Mitt hår blir alltid bra klippt eller slingat oavsett längd. Har nu medellångt torrt hår som kräver fuktighet. Det blir så bra med salongens produkter och Emili själv är verkligen mycket noggrann och skicklig. Rekommenderas!
Aveen F:
Hikmat är verkligen en grym körlärare, tack vare honom så klarade min son uppkörningen på första försöket. Han e väldigt lugn, lyhörd, ödmjuk. Rekommenderar honom starkt ifall man vill klara körkortet
Jens E:
Världsklass! Seriöst företag. Snygg och tydlig offert med fast pris. Inga störiga extra tillägg eller annat finstilt. Väl utfört jobb enligt vad som utlovats. Jag ger min allra högsta rekommendation.
Gabor S:
Jag blev rekommenderad att söka mig till Emma för att kunna börja bearbeta sorg och hon som Sorgterapeut har Emma väglett mig i bearbetning av en livslång trauma. Hon är mycket inkännande och inlyssnande, vilket behövs när man jobbar med såna här saker och vägleder mig på ett både medkännande och professionellt sätt.
Utöver sorgbearbetning får jag också ”vanlig” terapi, som har hjälpt mig väldigt mycket i att utvecklas som person och i att bearbeta alla möjliga situationer som uppstår och uppstått.
Jag kan varmt rekommendera Emmas vänliga, professionella och kloka tjänster!
Rita K:
Jag är otroligt nöjd med min barnmorskemottagning. Redan från första besöket blev jag bemött med värme, respekt och professionalism. Personalen är lyhörd, trygg och tar sig verkligen tid att svara på frågor och förklara allt på ett tydligt sätt.
Jag känner mig alltid sedd och tagen på allvar, vilket betyder mycket, särskilt under en så viktig period som en graviditet. Det märks att de har stor kunskap och erfarenhet, samtidigt som de är empatiska och stöttande.
Lokalerna är fräscha och det är lätt att få kontakt vid behov. Jag kan varmt rekommendera denna mottagning till andra som söker en trygg och professionell barnmorskemottagning
Maria F:
Liisi är väldigt trevlig och vi resonerande oss fram till en passande meny. Jag beställde Italiensk buffert som levererades väldigt fint upplagd och allt var supergott! Kan varmt rekommendera Liisi!
/Maria
Nataliya B:
Min bil skadades efter en olycka, och jag vände mig till MM CARS AB för hjälp. Jag är helt enkelt nöjd med deras arbete, riktiga proffs, bästa service. Jag är mycket nöjd, jag rekommenderar det. Tack så mycket