Övrigt i Stockholms län

Salem  (10 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

Axel H
    Axel H: Vi anlitade Prohyby AB, med Slava som projektledare, för en köksrenovering som omfattade rivning av det gamla köket och installation av ett nytt IKEA-kök med luckor från Picky Living. Vi är mycket nöjda med både resultatet och hela processen, från start till mål. Slava var engagerad och närvarande under hela projektet, både fysiskt på plats och lätt att nå via telefon för frågor. Vid renoveringar dyker ofta oväntade utmaningar upp, och Slava hanterade dessa med en lösningsfokuserad inställning. I flera fall löste han problem utan extra kostnad, trots att det krävde mer arbetstid – något vi verkligen uppskattade eftersom vi hade en fast budget. Vi rekommenderar varmt Prohyby AB och Slava för deras professionella och kundvänliga arbete!
  • Ritva K
    Ritva K: Är så glad över att vi fått denna fantastiska gynekolog Ninna Robeus hit till Åkersberga! Så vänlig, intresserad, kunnig och tar sig tid med mig som patient. Vilket trevligt möte det blev!
    Angelo D
    Angelo D: De köpte min bil, gick snabbt och utan krångel rekommenderar starkt
    Linda F
    Linda F: Trevlig och hjälpsam personal, är väldigt nöjda med deras bemötandet och service.
  • Lars Daniel N
    Lars Daniel N: Mycket proffsiga och hjälpte till att montera vingen på min bil
    Alexandra W
    Alexandra W: Jättenöjd med mitt köp! Snabb leverans och superfin kvalité
    Belmin R
    Belmin R: Kom snabbt förbi och kollade jobbet, fick offert direkt. Sjukt smidiga och gjorde ett riktigt bra jobb. Lätta att prata med och hittade bra lösningar när det behövdes. Rekommenderas!
  • Ida Å
    Ida Å: Mycket professionellt och engagerat företag där man verkligen får personlig service. Kombinationen av expertis inom HR och ett varmt, personligt bemötande gör att man känner sig både trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha kvalitet och genuint engagemang.
  • Ingela Kristina B
    Ingela Kristina B: Köpt nygjord dörr i gammal stil, handbyggd av företaget. Rejäl och massiv isolerad dörr, inget smäck. Tung, vägde säkert 60 kg. Trevlig ägare som levererade dörren själv, mycket bra priser - 15 000 för en dörr vilket är enormt billigt. Några små missar på dörren, som att handtaget och låset hamnade lite för nära en utsmyckningslist, och fräsningen för slutblecket var lite felgjord, snickaren fick fräsa om det, men till det enormt konkurrenskraftiga priset kan man ta det. Mycket nöjd, rekommenderar!
    Alina S
    Alina S: Vi vände oss till detta företag för ett år sedan och de har sedan dess framgångsrikt tagit hand om vår ekonomi. Dessutom hjälper deras jurist oss med alla frågor som rör anställda, avtal och olika administrativa ärenden. De är mycket professionella och pålitliga, och servicen håller absolut högsta nivå. Vi rekommenderar dem varmt!
    Carl Arvid Oskar N
    Carl Arvid Oskar N: Outrank är passionerade för SEO och det märks i hur de tar sig an sina uppgifter. De förklarar tyldigt och det känns verkligen som om de är vårt känselspröt in i framtiden och ser till att vi anpassar oss på bästa sätt.
  • Christian G
    Christian G: Oerhört proffsig veterinär. Fick akuttid för vår 11,5 år gamla rottweiler som varit magsjuk flera dagar. Vi fick snabbt en akuttid där vi fick så proffsigt bemötande. Kunde efter blodprov konstaterades att hon är i slutet av en infektion med något förhöjda värden. Trots att man skulle stänga tidigare för utbildning fick vår hund ligga kvar med dropp drygt en timme efter ordinarie stängning. Sånt här uppskattas verkligen. Världsklass!
  • Mitra Z
    Mitra Z: Väldigt professionella. Bra jobb. Tack för att jag fick tid så snabbt. Bra tillgänglighet.
    Charlotta E
    Charlotta E: Mycket snabb, bra och trevlig service
    Elin A
    Elin A: Buyn är ett proffsigt och bra företag!
  • Renjith R
    Renjith R: We recently hired Ekoom Entreprenad AB for drainage work at our home in Stavsjovagen, Stockholm, and we are extremely satisfied with the outcome. From the initial consultation to the completion of the project, the team displayed outstanding professionalism and expertise. They were consistently on time, worked efficiently, and treated our property with the utmost care and respect. The entire process was well-organized and stress-free thanks to their clear communication and thoughtful planning. The quality of the work speaks for itself—we’ve already seen a major improvement in how our property handles moisture and drainage. Throughout the project, they kept us well-informed and patiently answered every question we had. We wholeheartedly recommend Ekoom Entreprenad AB to anyone in need of reliable and skilled drainage services. Their attention to detail and dedication to customer satisfaction truly set them apart. Many thanks to Ajmer and the team at Ekoom for a job exceptionally well done! Warm regards, Renjith M
  • Antonia C L S
    Antonia C L S: Christina är fantastiskt kunnig, personlig och jag rekommenderar henne varmt. Hon står alltid på djurets och djurägarens sida genom att försöka hitta kloka och rimliga lösningar till skillnad från uppköpta kliniker som har ett säljmål och därför ofta föreslår prover eller behandlingar ”för säkerhets skull”.
  • Anna P
    Anna P: Bästa dagispersonalen som går att hitta!!
    Jacob E
    Jacob E: Jätte trevlig kille, kunnig och väldigt informativ!
  • Carl Patrick Harald V
    Carl Patrick Harald V: Mycket bra genomfört arbete och när jag behövde en justering ordnade Michel det snabbt och vänligt utan att ta något extra därför.
  • Maria D
    Maria D: Så proffsiga! Valde dem för installation av solpaneler och batteri. Installationen klar på 2 dagar, allt har fungerat klockrent. Rekommenderas starkt!
  • JASMIN J
    JASMIN J: Ett väldigt bra företag som erbjuder olika sorters utbildningar för att kunna utvecklas inom sin roll samt att de har ett trevligt bemötande och en bra roll i det de gör.
  • Olof Gustav C
    Olof Gustav C: 360 bistod med plattsättning och målning vid vår renovering av bland annat hall och badrum. Vi upplevde personalen som trevliga och lyhörda. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet.
  • Martin
    Martin: Stabilt, glöm inte HWC om Mamadou har lång kö.
  • 6 omdömen
    Anki S
    Anki S: Absolut bästa indiska restaurangen i Stockholm med supertrevlig personal.
1...45678...107