Övrigt i Stockholms län

Salem  (12 st)
Vaxholm  (11 st)
Nykvarn  (2 st)
    Alina S
    Alina S: Vi vände oss till detta företag för ett år sedan och de har sedan dess framgångsrikt tagit hand om vår ekonomi. Dessutom hjälper deras jurist oss med alla frågor som rör anställda, avtal och olika administrativa ärenden. De är mycket professionella och pålitliga, och servicen håller absolut högsta nivå. Vi rekommenderar dem varmt!
    Carl Arvid Oskar N
    Carl Arvid Oskar N: Outrank är passionerade för SEO och det märks i hur de tar sig an sina uppgifter. De förklarar tyldigt och det känns verkligen som om de är vårt känselspröt in i framtiden och ser till att vi anpassar oss på bästa sätt.
  • Antonia C L S
    Antonia C L S: Christina är fantastiskt kunnig, personlig och jag rekommenderar henne varmt. Hon står alltid på djurets och djurägarens sida genom att försöka hitta kloka och rimliga lösningar till skillnad från uppköpta kliniker som har ett säljmål och därför ofta föreslår prover eller behandlingar ”för säkerhets skull”.
  • Carl Patrick Harald V
    Carl Patrick Harald V: Mycket bra genomfört arbete och när jag behövde en justering ordnade Michel det snabbt och vänligt utan att ta något extra därför.
    Eduard P
    Eduard P: Grym inredningsbyrå som hjälper med både små och stora projekt!
  • Mathias A
    Mathias A: Bra kontakt och uppföljning. De löste uppgifterna som de skulle göra. Montering av elbilsladdare i ett parkeringsgarage där mycket löses på plats behövdes. Rimlig prissättning på arbete på kortare jobb. Bra och enkelt
  • Ingela Kristina B
    Ingela Kristina B: Köpt nygjord dörr i gammal stil, handbyggd av företaget. Rejäl och massiv isolerad dörr, inget smäck. Tung, vägde säkert 60 kg. Trevlig ägare som levererade dörren själv, mycket bra priser - 15 000 för en dörr vilket är enormt billigt. Några små missar på dörren, som att handtaget och låset hamnade lite för nära en utsmyckningslist, och fräsningen för slutblecket var lite felgjord, snickaren fick fräsa om det, men till det enormt konkurrenskraftiga priset kan man ta det. Mycket nöjd, rekommenderar!
  • Erik Jakob N
    Erik Jakob N: Enet kabeln funkade super! Perfekt service.
    Sanna E
    Sanna E: En väldigt givande kurs och Sofia är kunnig och pedagogisk. Rekommenderar starkt!
  • Mitra Z
    Mitra Z: Väldigt professionella. Bra jobb. Tack för att jag fick tid så snabbt. Bra tillgänglighet.
  • Tobias S
    Tobias S: Kan varmt rekommendera. Filippa är en fantastisk terapeut, både professionell och väldigt inkännande. Man känner sig verkligen väl omhändertagen från start till slut.
    Johan A
    Johan A: Är ofta inne i butiken brevid men dom hade inte alls det jag var ute efter i kulörer jag promt skulle ha för min färg var slut hemma. Då besöker man såklart sudd & kludd. Dom har allt du kan tänka dig. Poscakungen... 👍👌 Tack för du finns. 🙏🏻🫶
    John R
    John R: Mycket bra bemötande, snabbt och professionellt utfört arbete till ett rimligt pris. Jag kan varmt rekommendera detta bolag och skulle själv använda dem igen utan att tveka om behovet uppstod.
  • Elisabet R
    Elisabet R: Serviceminded, verkligen mån om att allt skulle bli bra, bra återkoppling, jag skulle definitivt handla där igen! Kan verkligen varmt rekommendera om man söker en minnessten till ett älskat husdjur!
    Fredrik W
    Fredrik W: Om du aldrig har testat en tårta, kakor eller brigadeiros från Rufatto AB så kan jag helt ärligt säga att du missat det godaste du kan ha på fikabordet
  • Reza M
    Reza M: Professionell och duktig på det han sysslar med, inom bilvård och solfilm. Leverar 100% på varje jobb han utfört åt oss. Finns på Instagram @ autoosolutions . @facebook, sök på Auto solutions bläddra till sidor istället för grupper, så hittar ni honom där. En kille som värnar om sina kunder! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 💯🤝
    Erik Ambjörn S
    Erik Ambjörn S: Engagerad och inlyssnande. Rekommenderas stark!
  • Anna P
    Anna P: Bästa dagispersonalen som går att hitta!!
    Jacob E
    Jacob E: Jätte trevlig kille, kunnig och väldigt informativ!
  • Omran O
    Omran O: Jag börjar med att tacka för det fina mottagandet och respekt som jag får som kund. Jätte fint arbete och resultat, professionell jobb med alla detaljer. Mycket nöjd med helheten.😁👍
    Josefine S
    Josefine S: Pernilla har som kall att hjälpa och stötta och inspirera oss människor. Det känns som att det är hennes kall i livet. Alltid ärlig, rak och hon känner in läget hela tiden. Hon är fantastisk. Alla borde ha en Pernilla i sitt liv för stöttande i sina vägval i livet
  • JASMIN J
    JASMIN J: Ett väldigt bra företag som erbjuder olika sorters utbildningar för att kunna utvecklas inom sin roll samt att de har ett trevligt bemötande och en bra roll i det de gör.
  • Martin
    Martin: Stabilt, glöm inte HWC om Mamadou har lång kö.
  • 6 omdömen
    Anki S
    Anki S: Absolut bästa indiska restaurangen i Stockholm med supertrevlig personal.
1...678910...116