Victor B:
Det finns knappt något han inte lagat åt oss under ca 20 år: skor, stövlar, väskor, klätt om köksstolar. En underbar tillgång!
Victor i Kummelnäs
Minna H:
Ni är så fantastiska på detta apotek❤️
Alltid trevliga, glada, hjälpsamma.
Min bästa gladerkvinna som alltid blir så glad när jag kommer (jag blir lika glad)som jag brukar se på onsdagar när jag hämtar medicin. Du vet vem du är, vågar inte skriva namn.
Och vänlige unge mannen med lågmälda rösten, du vet också vem du är. (Du hjälper alltid så vänligt när du är där)
Ja ni alla är så fina🙏🏻.
Stort tack för hjälp med sjuktransport igår onsdag, då jag fick lite hjärtproblem mitt i mitt hämtande av receptmedicin. Jag tänkte att det går över, men blev manad att sitta still och ni tog hand om mig så fint. Även de som tar blodtryck nere vid hörnet, sjuksyrran🙏🏻. Jag var lite snurrig och tagen. Lite bångstyrig kanske.
Det blev blåljus till sjukhuset.
Vilka små stjärnskott ni är allihop.
Nästa gång jag kommer så skuttar jag in med min rollator lika glad som vanligt.
Tusen tack till er alla❤️🙏🏻
Det gick bra!
Rollator"tanten"😊
Marianne Helena Patricia R:
Behövde hjälp med att byta bromsskivor samt bromsbelägg. Bokade på verkstadens bokningssida. Fick svar inom ett dygn via mejl och tid bokades inom en vecka! Då verkstaden stänger kl.18 även under sommaren så passade det mig att kunna åka till jobbet och hämta bilen innan stängning. Kände mig trygg att sonen Simon var kontakt person och kunde berätta, när jag hämtade ut bilen, de detaljer som bytts ut mm. Det stämmer verkligen med beskrivningen av Åkerstorps bilverkstad att det är en familjär stämning och att de bryr sig om sina kunder! Ja och min bil rullar nu fint med nya bromsar. Tack för all hjälp!
Jens Patrik F:
Brukar inte skriva recensioner när jag är nöjd, men fick ett otroligt bra bemötande.
Skrev i fel upphämtningstid med nästan 12 timmar men inga sura miner än fast dom fick köra en extra gång och väntat på oss.
Bilen stod dessutom 12 timmar längre än bokat, men bara positivt bemötande ändå/Patrick
Kommer absolut att parkera där igen i Augusti.
Maud N:
Mia är den bästa som gör hundvård. Jag började gå till henne 2004. Sista gången med samma hund var då 15 år var 2018. Några gånger under dessa år var jag till andra men de var ljusår från Mias kunskap. Mia du är bäst. Maud/Chico
Jenny carin christina H:
En varm kraft med stor empati och tydlighet i sin mest ödmjuka form. För den såriga tonåringen, som inte är jobbig utan har det jobbigt.
Tack Beate för timmarna för S.
Jenny H.
Anna W:
Anlitade byrån vid en tvist mot ett flygbolag. Med byråns hjälp vann jag målet fullt ut. Jag fick ett professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!
Denisse O:
Profesional service. Always on time and structured but also sensitive to understand my services and express my vision and misión through her work. Can highly recommend. ☀️☀️☀️
Marie elisabeth Ö:
En mycket trevlig och organiserad fin secondhandbutik. Snyggt och proffsigt fixat i butiken. Kan varmt rekommendera att både handla och lämna in barnkläder till försäljning. Toppen helt enkelt!
Helena Maria B:
Pandy räddade allt!
Vi blev bedragna av en flyttfirma när vi skulle flytta 60 mil. De dök inte upp på flyttstädet eller på flyttdagen. Vi var helt uppgivna!
På bara några timmar lyckades Pandy (tack Olivia!!!) fixa flyttstäd och flytten på 60 mil. Det är så otroligt att de lyckades och vi är evigt tacksamma för det ni gjorde för oss. Vi rekommenderar er till alla!
Tack från botten av våra hjärtan. Detta kommer vi aldrig att glömma!