Jag kände i coachingsamtalen att Felicia är en vänlig person som vill mig gott. Hon är bra på att lyssna och att ställa frågor så jag inte fastnar i mina tankar utan också kommer till beslut och handling! Det fungerade väldigt bra att ha samtalen digitalt! Jag rekommenderar Felicia varmt som coach!

Felicia Free Spirit
4 omdömen om Felicia Free Spirit
Felicia är en rätt person för sitt yrke med mycket kunskaper och det naturliga nyfikenhet på att hjälpa människor på bästa sätt. Lugn, varm, förstående och entusiastisk. Hennes rätta frågor vägled mig till min inre sanning. Därifrån kunde jag fatta bra beslut och ta steget som jag kunde inte innan. Varmt rekommenderar Felicia som en coach.
Det var fint att ha dig på samtal Kate. Roligt att samtalen hjälpte dig med vägledning och att fatta nya beslut för att komma vidare. Allt gott 🦋 Felicia
Jag fick ett mycket bra bemötande i en lugn fin miljö. Coachen överträffade mina förväntningar varför jag varmt rekommenderar henne!
Det var fint att ha dig på samtal Claire. Allt gott 🦋 Felicia
Jag vill ge Felicia Free Spirit mina varmaste rekommendationer då hon är mycket igenkännande och kunde vägleda mig på ett mycket bra sätt.
Vad roligt Pia. Det var fint att ha samtal. Önskar dig allt gott! Felicia