Vi är verkligen jättenöjda! Från första kontakten fick vi ett trevligt och professionellt bemötande, och kommunikationen fungerade utmärkt genom hela projektet. Arbetet utfördes väldigt noggrant och med stor omsorg om detaljerna. Resultatet blev precis som vi hoppats. Kan varmt rekommenderas!
Trä Retro
6 omdömen om Trä Retro
Hej Ludvig! Tack så mycket för det höga betyget! Det var givande att få ta fram det fina teakträet igen och ge portarna ett nytt liv.
Mycket väl och noggrant utfört jobb. Bra kommunikation. Tack!
Stort tack, Kenneth! Jag är glad att ni är nöjda med dörrjusteringen.
Vi har låtit Igor Misiura på Trä Retro renovera våra av väder och vind hårt ansatta portar. Resultatet blev högt över våra förväntningar. Igors engagemang och yrkeskunnande var något utöver det vanliga. Skadade delar är utbytta på ett sätt som inte syns. Sju strykningar med olika blandningar har gett träet en helt ny lyster. Nya gångjärn är förzinkade så att de tål väder och vind bättre. Nederst på insidorna finns nu också skyddande borst. För att bara nämna några detaljer. Vi ser resultatet som en kulturell gärning.
Tack så mycket, Christer, för ditt fina omdöme! Jag gjorde egentligen bara det jag tycker om – att ta hand om och återställa gamla portar med omsorg.
Vår entrédörr till porten till vår bostadsrättsförening, som är en stor ekdörr, behövde en ordentlig uppfräschning och vi lade ut offerter till några företag. Igor på Trå Retro gjorde ett mycket vederhäftigt intryck och kunde beskriva precis vad som behövde göras med porten. Vi tog in offerterna och Trä Retro var sammantaget den klart bästa offerten. Igor genomförde sedan renoveringen av porten på ett mycket professionellt sätt och hade en god kommunikation med mig genom hela arbetet. Efter arbetet så återkom Igor med instruktioner...
Tack, Patrik, för att du delar med dig av din upplevelse av renoveringen! Jag försökte göra arbetet så noggrant som möjligt och är glad att dekorationslisterna på porten har blivit fina igen.
Jag beställde en renovering av en ytterdörr. Jobbet utfördes mycket professionellt och i princip helt enligt offerten. Jag är jättenöjd med resultatet.
Tack så mycket, Per, för ditt omdöme! Jag är glad att det gick att återställa dörren och få den i fint skick. Den gröna kulören blev verkligen väldigt fin.
Igor på Trä Retro renoverade vår bostadsrättsförenings port på försommaren 2016. Vi är mycket nöjda med arbetena. Igor är skicklig, noggrann och mycket trevlig att ha kontakt med. Efter varje dag städade han dessutom upp fint efter sig. Vi lämnar gärna referenser förutom det vi har skrivit här. /BRF Halvmilen 3, Södermalm
Tack för ert förtroende! Det var väldigt trevligt att arbeta hos er. Jag uppskattade den goda kontakten och den trevliga arbetsmiljön.