Bengt Anders S:
Duktig, trevlig sångpedagog som arbetar både online och i välutrustad studio på Narvavägen i Stockholm. Vår grabb Alexander har träffat henne i studion på Narvavägen och han tycker det funkar dunderbra och tycker verkligen att han utvecklas! Sånglärarna på hans skola tycker att han tagit flera steg i sin utveckling. Vilket är hela poängen med att träffa Victoria, att sjunga bättre och bättre! Icke att förglömma, verkligen bra prissättning!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Hökarängen?
Mirela M:
Som alla små växande företag strävar vi efter att ge bästa resultat och effektivitet för våra kunder.
MPE international hjälper oss med sina effektiva rengöringsprodukter.
Vi använder Sps HEL och Delling som deras produkt.
Efter att damm och smuts i badrummet har tagits bort ger SPS HEL bäst resultat för att ta bort kalk, rost mm.
När det gäller Deling är det en perfekt produkt för hårt smutsade ytor och fett. Minskar rengöringstiden två gånger med sin effektivitet.
Och den lämnar en känsla renhet med sin doft.
Vi kan stolt säga att vi har hittat unik lösningen för att våra kunder ska bli nöjda med våra tjänster.
Mpe International tack för de perfekta produkterna och ännu bättre kund bemötande.
Carl W:
Jag har valt brandutrustning och installationstjänster från PRE till mitt företag. Jag är nöjd med deras tjänster och hur de har installerat utrustningen. Jag kan varmt rekommendera PRE för allt som rör brandsäkerhet och utrustning för hem och kontor.
Anette M:
Är det här Stockholms dyraste låssmed? Säkerhetsbrevlåda kostar 2200:- och montering kostar ca 2400:-
Om jag beställer från postgata så kostar brevlådan 1500:- med frakt och postförskott. Lådan tar ca 10 minuter att montera.
Det tar 8 min att gå hem till mig från Farsta Lås eller 5 min med bil!
Farsta Lås har en timpenning på 4800:-
Damian G:
Först intrycket jag fick av denna butik var positiv. Så jag bestämde mig för att köpa min mobiltelefon där och när jag väl gjort det var jag hur nöjd som helst. Men sen kom dagen då jag skulle köpa minneskort till mobilen. Det funkade inte när jag provade ett minneskort på clas-ohlsson. Försäljaren öppnade upp två förpackningar med minneskort utan att blinka och hjälpte mig. Vi kom inte fram till vad som varför det inte fungerade. Då vände jag mig till kombab där jag köpt mobilen, jag berättade att det inte funkade att jag varit på clas-ohlsson och testat. Jag frågade om han inte kunde öppna en förpackning med ett minneskort och testa då fick jag till svar: du får köpa den och pröva själv men vi har tyvärr inga tomma minneskort så du kan köpa ett med ljudböcker på och radera det. Då jag inte ville betala 700 kr för något som inte kommer fungera så frågade jag istället om de kunde laga den. Svaret jag fick var att jag kan lämna den där men de hade ingen lånetelefon man fick låna och de hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta. Eller så fick jag åka till söder själv och leta upp företaget och lämna in den där själv. Efter sådan service var det första och sista gången jag köpte en mobiltelefon där!