Snabbt svar och riktigt bra service. Innan dom kom med kostnadsförslag för ett takarbete så gjorde dom en kostnadsfri bedömning på plats. Efter det kom dom med bra anbud OCH lämpliga förslag på åtgärder. Onekligen det proffsigaste företaget jag var i kontakt med gällande takarbeten. Rekommenderar dom gladeligen.
Soltorpens Tak
6 omdömen om Soltorpens Tak
Stort tack för din fina recension och rekommendation! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår service, den kostnadsfria bedömningen på plats och de förslag vi tog fram för takarbetet. Vi strävar alltid efter att vara tydliga, professionella och komma med lösningar som passar kundens behov. Tack för förtroendet det betyder mycket för oss!
Så otroligt nöjd med mitt takbyte! Det gick snabbt, blev superfint och gänget som var här städade så fint efter sig varje dag. Som grädde på moset fick jag en fruktkorg och ett presentkort när de var klara. Så himla grymt! Ett riktigt toppengäng som jag varmt kan rekommendera. Bor på Åkertegen 2 i Segersäng, otroligt att de kunde komma hit ut.
Stort tack för den fantastiska recensionen! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt takbyte och att resultatet blev precis som du önskade. Vi blir extra glada över att du uppskattade hur gänget arbetade på plats och såg till att lämna det rent och fint efter varje dag. Det är sådana detaljer som vi tycker gör stor skillnad. Tack också för de varma orden om fruktkorgen och presentkortet det är vårt sätt att visa uppskattning för förtroendet. Härligt att vi fick möjlighet att hjälpa. Tack för rekommendationen!
Jättebra! Så nöjd! Snabba och noggranna
Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram att vi var både snabba och noggranna det är precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss. Tack för förtroendet!
Seriösa bra killar som lyssnade på mina behov. Bra utför arbete.
Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du upplevde oss som seriösa och att vi lyssnade på dina behov. Vi försöker alltid förstå varje kunds situation och hitta en lösning som känns rätt. Vad roligt att du är nöjd med arbetet – tack för förtroendet!
Filip knackade på hos oss och redan nästa vecka så var takrenoveringen igång. Allt var väldigt proffsigt och gick jättesmidigt, rekommenderas!
Tack så mycket för din fina återkoppling! Kul att höra att kontakten med Filip kändes bra från start och att vi kunde komma igång så snabbt med takrenoveringen. Vi är glada att hela processen upplevdes som proffsig och smidig precis så vill vi att det ska kännas för våra kunder. Tack för rekommendationen!
Underbart proffsigt,trevlig personal och snabb service
Tusen tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du upplevde oss som både proffsiga och trevliga. Vi är också glada att servicen kändes snabb och smidig från start till mål. Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig!