Trim Tab AB

4.2

57 omdömen om Trim Tab AB

Natthra B
Skrev om Trim Tab AB

Tack för den utmärkta servicen och det stöd som gjorde min jobbsökning enklare och gav mig större självförtroende. Jag är mycket imponerad av teamets omtanke under hela processen och rekommenderar varmt detta företag till alla som söker professionell karriärhjälp.

Svar från Trim Tab AB

Tack snälla Natthra för dina fina ord. Det gläder oss att vi kunnat bidra till din resa och stärka ditt självförtroende i jobbsökandet. Vi tror på dig och din kompetens och det har varit ett nöje att stötta dig i processen. Önskar dig all framgång framåt och varmt välkommen att höra av dig igen när du vill – vi finns här. Trim tab AB

Anna Maria S
Skrev om Trim Tab AB

Jag är jättenöjd med den hjälp och förståelse för min situation som jag fått här på Trim Tab. Det är min fasta övertygelse att det är tack vare det som jag nu har fått ett jobb.

Svar från Trim Tab AB

Tack för dina fina ord. Det betyder mycket att höra. Vi är väldigt glada över att du känner dig stöttad hos oss – och ännu gladare över att du har landat ett jobb. Det är helt och hållet din förtjänst. Vi har bara funnits med på vägen. Stort grattis och lycka till i nästa steg. Vi hejar på dig!

Apurva S
Skrev om Trim Tab AB

Berfin has been an enthusiastic and supportive supervisor. She always shared new ideas and encouraged me to explore different approaches, which kept me motivated. I really appreciated her positive energy and guidance and truly enjoyed working with her.

Svar från Trim Tab AB

Thank you for the kind words! Wishing you all the best moving forward.

Ali K
Skrev om Trim Tab AB

Trim-Tab är en mycket bra leverantör på Rusta och Matcha. Handledarna är snälla och hjälpsamma, och jag är väldigt nöjd med min tid där.

Svar från Trim Tab AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi är glada att du har känt dig väl bemött och stöttad hos oss. Det betyder mycket för hela teamet. Vi önskar dig fortsatt framgång på vägen framåt.

Mahjabeen A
Skrev om Trim Tab AB

Jag tycker att Trim Tab AB är väldigt bra vägen att hitta jobb, Min handläggare Astella Marjan hjälpte oss mycket med att hitta jobb, hitta praktikplats och förbereda personliga brev. Jag är väldigt tacksam mot Astella för alla detta hjälp.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt stöd och att vi kunnat hjälpa dig på vägen mot jobb och praktik. Vi önskar dig all framgång framåt – och tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 🙏

Atheer A
Skrev om Trim Tab AB

Snabb kontakt, respons och uppföljning – målet är att få ett jobb så snart som möjligt. Jag vill uttrycka mitt stora tack till min handläggare Astella Marjan för hennes noggranna uppföljning, hjälp och för att hon tog sig tid för mig. Hon kontaktade arbetsgivare regelbundet och träffade mig personligen. Verkligen, tack av hela mitt hjärta.

Svar från Trim Tab AB

Tack så mycket för dina fina ord! 🌟Vad roligt att höra att du fått så bra stöd och att vårt engagemang gjort skillnad för dig i jobbsökandet. Vi önskar dig all framgång framåt – och stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 🙏

Filiz Myumyun H
Skrev om Trim Tab AB

Jättebra metod när det gäller att söka arbete

Svar från Trim Tab AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! 🌟 Vad roligt att du upplever att vår metod fungerar bra i jobbsökandet. Vi önskar dig fortsatt lycka till på vägen mot ditt nästa jobb! 🙏

Ulla S
Skrev om Trim Tab AB

Jag tycker det är bra. De pushar mig att inte ge upp utan fortsätta söka jobb i dessa tider.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina kommentar! 🙏 Det betyder mycket att höra att du känner dig motiverad och stöttad. Att inte ge upp är nyckeln – och vi finns här hela vägen tills du når målet! 💪✨

Rose-marie S
Skrev om Trim Tab AB

Bra råd om nya vägar i jobbsökandet. Mina handledare har varit toppen. Rose-Marie

Svar från Trim Tab AB

Tack så mycket, Rose-Marie! 🌷 Vad roligt att höra att du fått bra stöd och inspiration i ditt jobbsökande – och att handledarna gjort skillnad för dig. Vi önskar dig stort lycka till framåt! 🌟

Pedro Xavier L
Skrev om Trim Tab AB

Jag är nöjd med programmet och känner att det finns någon bakom mig som pushar mig att komma fram till målet.

Svar från Trim Tab AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! 🌟 Det gläder oss att du känner dig stöttad och att programmet hjälper dig framåt mot dina mål – precis så vill vi att det ska kännas. 🙏

Veronica E
Skrev om Trim Tab AB

Saklig och informativ - känner ett för troende - Så jag har inte mer att tillägga. //Veronica

Svar från Trim Tab AB

Tack Veronica, vad fint att höra att du känner förtroende – det betyder mycket för oss. 🌿 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vahid B
Skrev om Trim Tab AB

Jag vill varmt rekommendera Rusta och Matcha Trimtab i Gävle och min handledare Rola Ali. Hon har varit mycket engagerad och hjälpsam – mer än jag hade förväntat mig. Rola har kontinuerligt haft kontakt med olika arbetsgivare för att hjälpa mig att komma in på arbetsmarknaden. Hennes stöd har varit professionellt och hon har verkligen arbetat aktivt för att jag ska lyckas. Jag är mycket nöjd med den hjälp jag har fått!

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära både deltagare och arbetsgivare, och din återkoppling visar att vårt arbetssätt gör skillnad. Vi önskar dig fortsatt lycka till framåt och ser fram emot att följa dina framsteg.

Gunjan D
Skrev om Trim Tab AB

My job coach is Ghazan. She is very supportive and encouraging. She regularly checks my activity reports, gives me helpful feedback, and always motivates me to keep going. She's referred me to many opportunities and is genuinely trying to help me find a good job that fits me well. Thank you! Gunjan Dwivedi

Gunjan D gillar detta
Svar från Trim Tab AB

Thank you so much for your kind feedback! 🌟 We’re truly happy to hear that our support and our way of working have been valuable for you. Your motivation and commitment are key in this journey – we’ll keep cheering you on all the way to the right job!

Jennifer Patricia L

Jag rekommenderar Trim Tab. De är hjälpsamma med ett trevligt bemötande. Just i mitt yrke är branschen väldigt tuff, men jag upplever att man ändå får bra hjälp på gruppaktiviteterna, regelbunden återkoppling med handledaren, och råd om vägar i jobbsökandet/utbildningen.

Svar från Trim Tab AB

Tack för dina fina ord! Vi vet att vissa branscher kan vara särskilt utmanande, och därför känns det extra bra att höra att du uppskattar både gruppaktiviteterna, återkopplingen och stödet i jobbsökandet. Vi finns här för att fortsätta stötta dig på vägen framåt. 🌟

Alina Lavinia C
Skrev om Trim Tab AB

Även om jag är i början av min resa med Trim -tab , tycker jag att informationen är hjälpsam med mycket uppmärksamhet från min coach

Svar från Trim Tab AB

Tack för att du delar med dig! Vi är glada att höra att starten har känts bra och att du upplever stöd och uppmärksamhet från din coach. Vi ser fram emot att följa din resa vidare. 🌟

Nazire Ö
Skrev om Trim Tab AB

Jag tycker att Trimtab Nynäshamn är väldigt behjälpliga och en bra väg in i arbetslivet. Programmet ger stöd vägledning och möjligheter att komma närmare en anställning.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina återkoppling! 🌟 Det är precis det vi vill skapa – möjligheter, vägledning och närmare steg mot anställning. 🙌

Agnieszka O
Skrev om Trim Tab AB

Jag kan varmt rekommendera Trim Tab. Dilek från Nynäshamn är det den bästa handledaren som man kan få. Positiv, hjälpsam och bäst i sitt arbete. Tummen upp!!!

Svar från Trim Tab AB

Tusen tack för din fina rekommendation! 🙏 Så roligt att höra dina ord om Dilek – vi håller med om att hon gör ett fantastiskt arbete. 🌟

Jacob G
Skrev om Trim Tab AB

Jag tycker det är en bra tjänst som hjälper med motivationen👍🏼

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina feedback! 🙏 Vi är glada att höra att du upplever att vårt stöd ger motivation – det är precis det vi vill bidra med. 🌟

Tesfay M
Skrev om Trim Tab AB

Jag rekommenderar starkt Trim Tab AB för hjälp med jobbsökandet. Deras aktiviteter och stöd har varit användbart. Jag är säker på att jag snart hittar mitt drömjobb tack vare deras stöd.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina rekommendation! 🌟 Vi blir glada av att höra att vårt stöd och våra aktiviteter hjälper dig framåt. Vi önskar dig stort lycka till på vägen mot ditt drömjobb – vi finns här hela vägen! 🙌

Pasqualino Franco M

I det stora hela fungerar Trim Tab okej och personalen gör så gott de kan. Det jag kan sakna är kontinuitet med handledarna, jag har haft några olika på kort tid.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din feedback! 🙏 Vi uppskattar att du delar dina erfarenheter.

Kim-maria Astrid E

Mycket trevlig och engagerad personal!

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du upplever oss som trevliga och engagerade. 🙏

Guillermo A
Skrev om Trim Tab AB

Hej, Jag tycker att Trim Tab AB levererar alltid med stort engagemang. Ghazan är professionell, pålitlig och lätta att samarbeta med. Jag uppskattar hennes förmåga att hjälpa så gott der går, och kan varmt rekommendera till andra.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din rekommendation! 🙏 Vi blir väldigt glada över att höra dina fina ord om vårt arbete. Att du upplever engagemang och stöd betyder mycket för oss – och vi fortsätter gärna att finnas där för dig på vägen framåt. 🌟

Karl Henrik W
Skrev om Trim Tab AB

Jag uppskattar den hjälp jag får i de personliga samtalen. Känns som att gruppen blir större och större så det är ett starkt jobb att försöka tillgodose allas behov. Bra stämning på mötena.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🙏 Vi är glada att du uppskattar de personliga samtalen och stämningen på mötena. Vi vet att grupperna växer och arbetar ständigt för att alla ska känna sig sedda och få det stöd de behöver. 🌟

Mattias S
Skrev om Trim Tab AB

Jag uppskattar den hjälp och de tips jag hittills fått under den relativt korta tid jag haft kontakt med Trim Tab. Trevlig och hjälpsam handläggare.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi är glada att du redan efter kort tid känner att du fått hjälp och tips som stöttar dig framåt. 🙏

Nicklas B
Skrev om Trim Tab AB

Idris utför sitt coachuppdrag på ett bra sätt, flera bra exempel på nya ingångar/nya kontakter.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din feedback! 🌟

Somayeh H
Skrev om Trim Tab AB

“Jag har haft erfarenhet av rådgivning med Edris. Han är engagerad i sitt arbete och ger bra vägledning. Hans program är välorganiserade och han försöker alltid hjälpa till.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🙏

Horeja C
Skrev om Trim Tab AB

Jag är nöjd med Trim Tab. De har bra bemötande och positiv. Jag fick motivation och stöd. Engagerad handledare.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi är glada att höra att du fått motivation och stöd och att bemötandet upplevs positivt. 🙏

Johanna B
Skrev om Trim Tab AB

Dålig kontinuitet i coachningen, men vissa gruppaktiviteter var ok.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter och vill gärna förstå mer om din upplevelse. Du är varmt välkommen att kontakta mig direkt så kan vi prata vidare. Mvh Tina Nilo Trim tab VD och ansvarig för kvalitetssystem

Nikoletta G
Skrev om Trim Tab AB

Recommend! I really appreciate their effort in helping me find a job.

Svar från Trim Tab AB

Thank you so much for your kind words! We really appreciate your recommendation and are happy to have been part of your journey toward employment.

Saranya P
Skrev om Trim Tab AB

My journey with Trim Tab has been a positive experience. They provided training and mentorship throughout the job search process. This included guidance on creating a professional CV, effectively using job platforms and AI tools, preparing for interviews, and uncovering hidden job opportunities. Each aspect of the program was highly informative and valuable.

Svar från Trim Tab AB

Thank you for your kind words! We are very happy to hear that you found our guidance and mentorship valuable throughout your journey. Wishing you the best of success moving forward!

Fredrik T
Skrev om Trim Tab AB

Trim Tab lägger ner ett stort engagemang och tid för att hjälpa personer vidare mot arbete, intervjuer eller utbildning. De är alltid tillgängliga och visar tydligt att de verkligen bryr sig om individen. Bemötandet är alltid professionellt, med vänlig och kunnig personal som skapar en positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Trim Tab till alla som vill ha effektivt stöd och snabbare väg in på arbetsmarknaden.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina rekommendation! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att vårt stöd har gjort skillnad för dig. Lycka till framåt – vi hejar på dig!

Polina S
Skrev om Trim Tab AB

Hej ! Trim Tab AB ette duktiga, ette trevliga och super duktiga. Handlädare DILEK !!! Hon är aktiv , positivt, komunikabelt, smart och hon berättar mycke som ska söka jobb och hon gjlper mycket. Jag ette glad att jag kan söka mycket aktyv jobb med den programm Rusta och Matsha.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi blir glada att höra att du är nöjd och att Dilek har kunnat stötta dig så bra i ditt jobbsökande. Lycka till vidare – vi hejar på dig! 🙌

Bruno Albin Erik S

Jag tycker det var en väldigt trevlig och hjälpsam jobbleverantör som lärde mig mycket om att kunna komma in på jobb. Det var ett väldigt effektivt sätt att få en väg in i arbetslivet så jag är väldigt nöjd över Trim Tab som jobbleverantör och skulle starkt rekommendera det till någon annan som har svårt med att få jobb.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! 🌟 Vi är glada att höra att du upplevde vårt stöd som både lärorikt och effektivt. Vårt mål är alltid att öppna vägar in på arbetsmarknaden och ge deltagare verktyg för att lyckas. Stort lycka till framåt i arbetslivet – vi hejar på dig! 🙌

Alexander S
Skrev om Trim Tab AB

De har ett trevligt bemötande och försöker aktivt att matcha en med jobbmöjligheter. Då antalet deltagare just nu är väldigt högt så begränsas det individuella stödet dock.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din återkoppling och för att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag vill gärna ta del av din feedback mer direkt. Du får gärna skriva till mig på tina.nilo@trim-tab.se eller ringa mig på 070-230 33 38, så ser jag till att följa upp ditt ärende och kontakta din handledare. Vänliga hälsningar Tina Nilo VD, Trim tab AB

Inger Carina E
Skrev om Trim Tab AB

Som leverantörer av stöd till arbetslösa inom ramen för Rusta & Matcha kan de inte göra mycket mer än att följa AF:s (Arbetsförmedlingens) regler och anvisningar vilket gör att stödet blir hyfsat för de som inte har någon erfarenhet av hur svensk arbetsmarknad fungerar eller hur arbetssökande går till. Att verkligen tillföra något till högutbildade svenskar som blir arbetssökande på grund av konjunktursvängningar, där fungerar det inte. De är dock trevliga och mänskliga och gör så gott de kan utifrån förutsättningarna.

Svar från Trim Tab AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill att alla som kommer till oss ska känna att de får stöd som gör skillnad, oavsett bakgrund. Därför jobbar vi hela tiden med att utveckla vårt arbetssätt och hitta vägar som kan stärka både motivationen och möjligheterna framåt. Vi blir glada att höra att du upplever oss som trevliga och mänskliga, det är precis så vi vill att mötet med Trimtab ska kännas.

Ia B
Skrev om Trim Tab AB

Kommunikationen med Dilek är mycket produktiv och användbar för mig. Hon är Mycket positiv, informativ och energisk. Vi får all rätt information för att börja jobbet. Jag kommer gärna till Trimtamb varje fredag ​​för att dra nytta av det. Hälsningar Ia.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina återkoppling! Det är härligt att höra att du upplever kommunikationen med oss som så givande och att fredagsgrupperna ger dig energi och rätt verktyg för att komma vidare. Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa!

Rahman T
Skrev om Trim Tab AB

Jag är väldigt nöjd med Trim Tab AB. De är engagerade och ger arbetssökande ett bra stöd.Jag trivs jättebra

Svar från Trim Tab AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du trivs så bra och upplever vårt engagemang och stöd. Din återkoppling betyder mycket för oss.

Tonny N
Skrev om Trim Tab AB

positiv upplevelse av stöd och utveckling av mina behov att söka jobb på ett effektiv sätt och öka mina chanser att hitta ett jobb inom nära framtid. specielt min handledare Dilek Polat och den grupp som träffas på fredagar i nynäshamn

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du upplever stödet som givande och att du känner att våra insatser hjälper dig att söka jobb på ett effektivt sätt.

Richard Phillip H

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse hos Trim-Tab och med min handledare Dilek. Jag känner att jag får bra stöd, inspiration och praktiska verktyg som hjälper mig att utvecklas och komma närmare arbetsmarknaden.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig inspirerad och får det stöd du behöver.

Katarina Elisabet J

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du känner dig nöjd och upplever att vårt stöd gör skillnad. Det betyder mycket för oss i vårt arbete.

Mebrhit Teklemariam M

Jag är nöjd med tjänsten och den uppfyller mina förväntningar, de är engagerade i att hjälpa till.

Svar från Trim Tab AB

Tack för att du delar med dig! Det gläder oss att tjänsten motsvarar dina förväntningar och att vårt engagemang märks. Vi fortsätter gärna stötta dig hela vägen.

Cordelia F
Skrev om Trim Tab AB

Trim tab visar engagemang för den arbetssökande. Man märker att de verkligen vill hjälpa.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du känner av vårt engagemang – vi vill alltid göra vårt bästa för att stötta på vägen till jobb.

Rehab Mohamed Ahmed E

Trim Tab har varit ett bra stöd för mig. Det är inte lätt att hitta jobb just nu, men jag känner att de verkligen försöker hjälpa till.

Svar från Trim Tab AB

Tack för dina ord! Vi vet att det kan vara tufft på arbetsmarknaden just nu, därför känns det extra fint att höra att du upplever vårt stöd som värdefullt. Vi fortsätter göra allt vi kan för att hjälpa dig framåt.

Swathi A
Skrev om Trim Tab AB

Jag rekommenderar starkt Trim Tab AB för hjälp med jobbsökandet. Deras aktiviteter och stöd har varit användbart. Jag är säker på att jag snart hittar ett jobb tack vare deras stöd.

Svar från Trim Tab AB

Stort tack för din fina rekommendation! Vi blir glada av att höra att våra aktiviteter och vårt stöd varit användbara för dig. Vi hejar på dig hela vägen och är övertygade om att du snart hittar rätt jobb.

Thomas B
Skrev om Trim Tab AB

De lägger ner mycket möda på att hjälpa till. Även när det är svårt.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du upplever att vi finns där och hjälper till även när det är lite svårare. Vi vill alltid göra vårt bästa för att stötta.

Andreas E
Skrev om Trim Tab AB

I am pleased about my collaboration with TrimTab AB. My supervisor, Roza, was professional, diligent, supportive and friendly. Under the guidance of Arbetsförmedlingen and TrimTab, I have consistently delivered weekly reports without receiving any warnings or complaints. Also, I have received answers to all my concerns and questions in a friendly and collaborative manner. As a note, if you are a highly specialized job seeker, it may be challenging for TrimTab to offer you opportunities, which is understandable, given the...

Svar från Trim Tab AB

Thank you so much for your kind words and recommendation! We’re glad to hear that Roza’s support has made a positive impact and that you’ve felt well taken care of throughout your time with us.

Bhavya S
Skrev om Trim Tab AB

Nice program with mentor support.

Svar från Trim Tab AB

Thank you for your kind words.

Hicham M
Skrev om Trim Tab AB

Jag är supernöjd med TrimTab. Gick på uppstarts möte och det tog bokstavligt talat 5 minuter för Roza att hitta en utbildning till mig som jag nu blivit antagen till. Jag tycker att TrimTab är strukturerad och skickliga med att få ut dig så snabbt som möjligt på arbetsmarknaden och såklart hjälpa dig att få de jobb du önskar. I övrigt är personalen supertrevliga och stöttande.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du redan vid uppstarten fick hjälp att hitta rätt utbildning. Vi är glada att du känner dig stöttad och önskar dig stort lycka till framåt.

Travis E
Skrev om Trim Tab AB

I like the direction TrimTab is going. The more jobs provided, the better the chances of finding work. Its becoming more and more difficult to find contacts and people to follow-up with. Success in Stockholm is harder than ever and so much is dependent on networking. I also appreciate the prompt feedback and help provided by our coaches. They seem very understanding during a difficult job market. I am hopeful that they will continue to provide more job links and contacts in the future.

Svar från Trim Tab AB

Thank you for your kind words. We know it’s a tough market, and we’ll keep doing our best to provide you with job opportunities and contacts.

Meir E
Skrev om Trim Tab AB

Jag blev nöjd med bemötandet och tjänsten. Det motsvarade mina förväntningar och jag är hel nöjd med min upplevelse.

Svar från Trim Tab AB

Tack för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både bemötandet och upplevelsen hos oss.