Noah E:
Vi på Beans in Cup får ett fantastiskt stöd och väldigt bra produkt från Vloxq. Produkten integreras enkelt i vårt CRM HubSpot. Programmet är lätt att lära sig och använda och har uppskattats enormt som ett stort steg framåt från vårt tidigare arbetssätt att skapa affärskalkyler en avancerad Excel-lösning. Buggfixar går snabbt och håller hög kvalitet. Vi för löpande dialog med Vloxq kring långsiktiga funktionsutvecklingar som gör att vi känner oss trygga med att fortsätta använda och bygga vidare på kalkylverktyget på lång sikt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrmalm?
Ulrika S:
Alltid fina kläder, skor och accessoarer! Både dam och herr. Sist jag var där var bla Ann Demulemeester, Rck Owens, Nakkna, Diana Orving, Rodebjer, Manoush, Dries van Noten m fl representerade.
Prisvärt? Jus är inte H&M. Buy quality, cry once.
Birgitta H:
Undebar jazzklubb, mysigt inredd och med en scen öppen för små såväl som stora band. Avnjut sköna toner eller dansa till deras soulklubb, rekommenderas varmt! Nära centralstationen för den som måste hemåt när kvällen är slut!
Jonas G:
Har skrivit en mycket läsvärd bok om försäljning. Leder säljutbildningar som är bäst i branschen, inget "snick-snack" utan konkreta åtgärder som driver mer försäljning om man följer dem. Är oerhört nöjd!
Hjördis Margareta H:
Träd som är döda vid Residensgstan 27 vid återvinningen i Vänersborg
Min bil står parkerad bredvid och jag är rädd
Att träden ramlar över min bil
Är tacksam om ngn åtgärdar detta
Tack Bertil 070-2235829
Maurine F:
Supermysig bokhandel med allt som har med andlighet att göra. Böcker, rökelser, stenar samt annat smått och gott, och även föreläsningar (som jag tyvärr inte har någon erfarenhet av).
Älskar stämningen här, men det blir lätt lite trångt då affären e poppis ^^.
Mikael E:
Hon är intellektuellt skarp, är empatisk, har värme, är trevlig, har humor och är mycket professionell. Jag har träffat Henning Sjöström 2 ggr gånger, i arbete och av en slump. Hon är nog minst lika vass på sitt sätt. I min bok, de 2 bästa advokaterna i sverige.
Micke
Göran A:
Har varit kund hos dom i många år och de levererar alltid över förväntan. Nu när jag freelancar inom webb och fotografi tar jag ofta dom till hjälp för hosting, programmering och support.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrmalm?