Övrigt på Norrmalm

272 rekommenderade övriga företag på Norrmalm, Stockholm

Emma K
    Emma K: Det här ser ju bizzart bra ut! Priserna är ju inte värre än 7eleven. Kanske lite tidigt att ge femma innan jag provat, men när man kikar på deras hemsida så blir man ju lite lyrisk!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrmalm?

• 4 omdömen
    Ulla P
    Ulla P: Bästa servicen på länge! Goda viner o god mat till bra priser. Minus för stämningen/miljön som upplevs lite som skolmatsal/sjukhusmatsal.
  • 5 omdömen
  • 7 omdömen
  • 3 omdömen
    Helena R
    Helena R: Bra kvalitet! Jättegod räkblandning. Jag som inte brukar gilla bläckfis fick dock ändra mening när jag smakade deras bläckfiskblandningar. Även chokladkakorna var av yppersta kvalitet och goda som dessert.
  • 4 omdömen
    Emilie L
    Emilie L: Whyred med Roland Hjort i spetsen skapar ett mode som fungerar för den stilmedvetne svensken. Märket håller på att etalblera sig stort utomlands och tillsammans med Acne och Filippa K är det ett av de designermärken som står i topp på vår exportsida. Fin butik där man hittar hela Whyreds snygga utbud och kollektioner.
  • 5 omdömen
    Louisa S
    Louisa S: Var i kontakt gällande ett jobb och var väldigt nöjd med den proffsiga dialogen från rekryteraren.
    Ryan S
    Ryan S: Jag letar efter en eventbyrå som kan hjälpa mitt företag att organisera en sommarfest i Stockholm. Jag har läst en del om SPG Event och de verkar ha stor erfarenhet av både stora som små företagsarrangemang.
    Jacob K
    Jacob K: Jag gillar verkligen miljön, personalen och maten. Menyn är perfekt med bra alternativ och roliga överaskningar. Jag äter oftast deras musslor och sen är deras lamm underbart.
    Elina E
    Elina E: Jag läser ofta Metro när jag åker till jobbet på morgonen. Känner inte att jag behöver lägga ut en massa pengar på betaltidningarna när jag kan läsa Metro gratis. Bra och relevanta nyhetsnotiser blandat med lite specialartiklar.
  • Jakob J
    Jakob J: Jag tycker att whopper är en av dem bästa burgarna
  • Paulina Sukjina N
    Paulina Sukjina N: Dåligt telefon svar inget svenska!! 😡
    Joakim Björn E
    Joakim Björn E: Skit företag, sämsta bemötande och service jag någonsin varit med om!
  • Kerstin A
    Kerstin A: Hej, Sluta leverera åt bluff företag som Norvegian lab Deras kundbemötande och försäljnings och-utpressningsmetoder är närmast kriminell. De ljuger och tröttnar ut kund. Mvh/ Kerstin Ahlgren
  • Jenny A
    Jenny A: Danspasset med Ida och Elina är något av det roligaste jag har varit på! Det recomenderas varmt särskilt för dem som inte är dansare utan bara tycker om att röa på sig till musik. Alla är välkomna.
    Linda
    Linda: Super bra affär om man tröttnat på vanligt godis, lite dyrt men super gott!
    Karin H
    Karin H: Riktigt trevligt med en stor och välsorterad järhandel i stan. Trevligt och kunnig personal som delar med sig av sin kunskap och anpassar den till kunden. Har dessuton aldrig upplevet att de försökt sälja på mig mer saker, tvärtom har jag flera gånger fått veta att jag redan har så det räcker Inte den billigaste kanske men att slippa ge sig ut på byggvaruhus med lite personal är värt en hel del.
  • Karin H
    Karin H: God färsk choklad och konditorivaror. Trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Priserna är inte låga men lägre än en del liknande affärer i närheten. Skulle önska att de oftare hade min favorit, chokladmaränger
  • NOEL H
    NOEL H: Bra sushi med trevliga tillbehör och fräscha lokaler!
    Per P
    Per P: Killarna som jobbar på grillen är riktigt sköna typer. De ber om ursäkt om de stänger och man ringer eller kommer dit när de står med nyckeln i handen. Om det är fotbollsmatch på tv är tempot högt, för killarna vill hem. Om du har, som jag, tröttnat på massproducerade burgare när du inte har lust att stå vi spisen rekommenderar jag Vasagrillens burgare. Lite mer som hemma. Riktigt gott. Stöd din lokala grill - det gör jag!
    Crille N
    Crille N: Mycket bra bemötande och service. Lagade en ring jag trodde var bortom all hjälp - dessutom med en smart lösning som sparade mig en massa pengar. Genuint intresserade av att hjälpa dig som kund.(och för den butiksinredningsintresserade - grymma displaylådor...)
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Norrmalm?

anna l
    anna l: Supergod pizza! Nackdel : sliskig ung pizzabagare från egypten arbetade där för 3-4 år sen och hade inte vart där sen dess men var där för en V. sedan och det var mysigt att han inte var kvar! Sen blir det jobbigt där en hel grupp med alkisar komme rin och super på och är livliga när man sitter där med ungen! Föör billig öl kanske??
12345...11