Större karta Vägbeskrivning

Q-Park AB

Mäster Samuelsgatan 61, 111 21 Stockholm

1.0 i betyg av 5 rekommendationer

Läs vad 5 kunder tycker om Q-Park AB

 • Lars M
  Lars M skrev om Q-Park AB
  Kan inte rekommendera ens till någon jag ogillar starkt. Fleminggatan var en parodi på P-garage. Verkar som Tony Soprano är ägaren, och jag vill inte ens tänka tanken på hur det varit om jag haft en Chevrolet Impala i stället för Ford KA med tanke på in och utfarten (som var en och densamma, hallå, är det 2010 eller 1972?)
  gillar detta
 • Daniel M
  Daniel M skrev om Q-Park AB
  Garaget vid Fleminggatan är en katastrof - det går knappt att ta sig in eller ut varken med bil eller som gående och priserna är extremt höga, allt avslutas till råge på allt med ett "Tack" i displayen och en smiley som ser otroligt ondskefull ut. Aldrig Q-Park igen.
  Lars M, Nikke L gillar detta
  Visa alla (2)
    2010-07-07
  Lars M: Ja, eller hur?.. (länken ovan)
 • Kalle L
  Kalle L skrev om Q-Park AB
  Q-park är en riktig maffia-organisation: De skickar en betalningspåminnelse för ett hyreskontrakt som aldrig påbörjats (dessutom kommer betalningspåminnelsen 3 månader efter att de påstår att fakturan skulle vara betald). När man försöker kontakta dem så gör sig Ekonomienheten fullständigt oanträffbar och hör inte av sig.
  Nikke L gillar detta
 • Jörgen
  Jörgen skrev om Q-Park AB
  Det är inte för inte som Q-Park kallas för "parkeringsfascisterna"...
  gillar detta
 • Gert T
  Gert T skrev om Q-Park AB
  Ett seriöst företag? Tror inte det. De utfärdar kontrollavgifter trots att man löst parkeringsavgift och lagt kvittot innanför vindrutan.
  gillar detta
Kategorier