Q-Park AB

Mäster Samuelsgatan 61, 111 21 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 5 rekommendationer
 

Läs vad 5 kunder tycker om Q-Park AB

 • Lars M
  Lars M skrev om Q-Park AB
  Kan inte rekommendera ens till någon jag ogillar starkt. Fleminggatan var en parodi på P-garage. Verkar som Tony Soprano är ägaren, och jag vill inte ens tänka tanken på hur det varit om jag haft en Chevrolet Impala i stället för Ford KA med tanke på in och utfarten (som var en och densamma, hallå, är det 2010 eller 1972?)
  gillar detta
 • Daniel M
  Daniel M skrev om Q-Park AB
  Garaget vid Fleminggatan är en katastrof - det går knappt att ta sig in eller ut varken med bil eller som gående och priserna är extremt höga, allt avslutas till råge på allt med ett "Tack" i displayen och en smiley som ser otroligt ondskefull ut. Aldrig Q-Park igen.
  Lars M, Nikke L gillar detta
 • Kalle L
  Kalle L skrev om Q-Park AB
  Q-park är en riktig maffia-organisation: De skickar en betalningspåminnelse för ett hyreskontrakt som aldrig påbörjats (dessutom kommer betalningspåminnelsen 3 månader efter att de påstår att fakturan skulle vara betald). När man försöker kontakta dem så gör sig Ekonomienheten fullständigt oanträffbar och hör inte av sig.
  Nikke L gillar detta
 • Jörgen
  Jörgen skrev om Q-Park AB
  Det är inte för inte som Q-Park kallas för "parkeringsfascisterna"...
  gillar detta
 • Gert T
  Gert T skrev om Q-Park AB
  Ett seriöst företag? Tror inte det. De utfärdar kontrollavgifter trots att man löst parkeringsavgift och lagt kvittot innanför vindrutan.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Mäster Samuelsgatan 61, 111 21 Stockholm
Kategorier