Björn Axén

Klarabergsgatan 50, 111 21 Stockholm — Visa karta

2.2 i betyg av av 6 omdömen
 

Läs vad 6 kunder tycker om Björn Axén

 • ELIZABETA K

  2020-08-13

  Spontant omdöme
  ELIZABETA K skrev om Björn Axén
  På Norrmalsgatan 7, Stockholm. Fick ett lock permanent som varade i 4 dagar. Jag gick tillbaka för att visa hur mitt hår såg ut men möttes av en arrogant (inte min frisör för hon var inte där) men en annan frisör som hjälpte till då. Han skällde ut mig och ville inte lyssna och sa att jag inte tog hand om mitt hår så som de hade sagt att jag skulle göra. Jag har permanent lockat mitt hår förut och det har aldrig blivit såhär. Han var väldigt oprofessionell, arg och arrogant. Jag kommer ALDRIG sätta min fot där igen eller på Björn Axen igen. De betalade inte ens tillbaka pengarna jag betalade och är fast med frissigt och förstört hår. De mutade mig dock med lite shampoo, balsam och klippning.

  Nej tack, väldigt ledsen och besviken. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-04

  Spontant omdöme
  Kia S skrev om Björn Axén
  Har gått länge hos Björn Axen o varit nöjd. Men idag gick jag till en ny frisör för färg o klipp. Färgen blev katastrofal!
  Den frisören aktar jag mig för i fortsättningen! Läs mer
  Kia S gillar detta
 • Anders B

  2012-01-26

  Spontant omdöme
  Anders B skrev om Björn Axén
  Bra jobb men ganska dyrt. Hade priset varit lite lägre hade jag nog gett ett maxbetyg. Klippte mig när jag skulle på fest men stylingen hann de göra med vax utan att jag hann säga att jag föredrog spray. Well well. Blev bra ändå Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-09

  Spontant omdöme
  Anna N skrev om Björn Axén
  Var på salongen i Åhlénshuset för att klippa och slinga håret. När jag bokade tiden berättade jag att jag har tjockt hår, och ville ha allt slingat, hon satte upp extra tid för det.
  På hemsidan stod det att min behandling kostade från 1680, vilket jag var förberedd på.
  Väl på plats poängterar jag att jag vill ha hela håret slingat, även sidorna då jag ofta har håret i svans.
  Går därifrån 1680 kr fattigare och med några slingor uppe på huvudet och inga på sidorna. Hade gärna betalat lite till för att få det jag beställde.... men det blev jag aldrig erbjuden.
  Oengagerat och tråkigt ställe! Läs mer
  gillar detta
 • Carin H

  2010-09-07

  Spontant omdöme
  Carin H skrev om Björn Axén
  Molly som jag klippte mig hos var väldigt trevlig, dock hade jag väntat mig mer av en såpass dyr salong. Själva klippningen blev bra, men jag tycker inte den var värd de 650 kronor som den kostade. Jag passade på att klippa mig när jag skulle på fest på kvällen, men stylingen på mitt hår var dels väldigt konstig (gör inte lockar i mitt hår utan att fråga tack) och släppte dessutom efter nån timme. Det slutade med att jag fick styla om det själv hemma. Läs mer
  gillar detta
 • 2010-08-24

  Spontant omdöme
  Jacob S skrev om Björn Axén
  Här har jag klippt mig hos en Hairdresser och en Trainee.

  Hairdresser'n tog 1 timme 30 minuter på sig drygt, sa emot om hur jag ville ha håret klippt mycket men gav sig till slut. Men resultatet blev nästan inget att jag klippte mig igen efter bara 2 veckor. Dyrt va det!

  Trainee'n var bara hemsk, det blev så ojämnt och asymmetriskt att jag skämdes och mådde dåligt. Jag ville klippa mig 1 cm, hon visade sedan att hon bara hade klippt 1 mm??? Hallå där mattegeni! Långa hårtussar här o där, vad ska jag med det till? Den dära Trainee'n borde gå tillbaka till skolbänken en lång tid innan hon borde få praktisera. Läs mer
  gillar detta

Bästa Övriga företagen nära Björn Axén:

Testföretag AB (1.2km)
4.4 i betyg av 7 omdömen
Björn W Björn W tycker:
“Ett mycket bra testföretag mås...” Läs mer

Karta