En hög aktivitet dvs uppföljningar. Helhetsbedömning om vår finansiella situation. Bra avkastning till lämplig risk. Vi skulle varmt rekommendera Uppsala kontoret.
Akademisk Marknadsanalys Stockholm AB
I mer än 17 år har vi på Akademisk Marknadsanalys Stockholm hjälpt privatpersoner och företag med behovsanpassad ekonomisk och juridisk rådgivning. Vårt mål är att erbjuda finansiell och juridisk trygghet för dig och nästkommande generation. Vi erbjuder dig förmögenhetsrådgivning för dig som privatperson, kombinerat med pension,...
121 omdömen om Akademisk Marknadsanalys Stockholm AB
Med vår senaste handläggare fungerar det bra. Vi får numera återkommande uppföljningar, och tydliga förklaringar på våra frågor. Bemötandet har varit bra och vi upplever en stark önskan om att göra det bästa av situationen.
Hej Cecilia, vad roligt att höra att det funkar bra och att ni har löpande uppföljningar! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Kunnig och väldigt insatt i vad som händer i värden. Trevligt och bra bemötande. Kan varmt rekommendera dem. Även kunnig och hjälpsam ang pensions systemet.
Alltid trevligt bemött. Vi går igenom hela min ekonomi och får tips hur jag ska göra för att få bättre ekonomi.
Mycket nöjd med trovärdig, ödmjuk och pedagogisk rådgivare som aldrig pressar på utan är förstående när man måste pausa en månatlig avsättning till Garantum. Är väldigt nöjd med kontinuiteten över åren, med samma rådgivare vilket känns tryggt.
Jag tycker att sammarbetet är mycket bra, vi har haft samma rådgivare sedan 2018. Löpande träffar
Hej Barbro, tack för din recension, vi uppskattar att ses regelbundet! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Jag är nöjd med gruppen i Göteborg sedan flera år. Medarbetarna är alltid lyhörda och tillvaratar mina intressen.
Stortrivs hos akademisk, vi har haft samma kontaktperson från start
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Mycket bra genomgång utan tidspress. Tydlig genomgång av olika investerings strategier. Bra information om marknaden och den framtida utveckling. Tydliga förslag på investeringar med klargörande av eventuella risker och fördelar utifrån mina förutsättningar. Bra uppdateringar av mina ekonomiska förutsättningar.
Professionellt och vänligt bemötande.
Allt funkar bra med uppföljningar och sammarbetet
Mycket bra rådgivning av Henrik Brehmer på Helsingborgs kontoret. Rekommenderar verkligen honom och företaget.
Bra avkastning till låg risk. 20% på 1,5 år. Bra aktivitet. Många möten. Jag skulle rekommendera Uppsalakontoret.
Super bra info av Henrik Brehmer nu är jag kund hos er👍
Jag går i Helsingborg hos Henrik Brehmer. De är tryggt att få hjälp med de ekonomiska. Kunnig och trevlig personal. Ser till så man får stabila av kastningar. Och hjälp med testamentet och framtids fullmakt som är en mycket viktig del i livet.
Jag är mycket nöjd med hur jag blev bemött av min rådgivare på Akademisk Marknadsanalys Stockholm AB. Han är mycket tydlig i vad som han kan erbjuda i form av kloka placeringar av mitt kapital. Jag hade förväntningar att jag skulle förstå hur mitt kapital skulle kunna förvaltas på ett bra sätt för att växa. Mina förväntningar har uppfyllts eftersom min rådgivare lyckats förklara hur man arbetar med mitt kapital. Jag köpte tjänsten att förvalta mitt kapital på bästa sätt, med liten risk. Vi har regelbundna uppföljningar vilket jag uppskattar och anser nödvändigt.
Mycket bra erfarenhet av Garantum. Min kontaktperson Sebastian Lundin har ett professionellt bemötande och är pedagogisk och väl påläst inom sitt område.
Hej Holger, tack för dom fina orden och recensionen! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
En bra aktivitet och flera uppföljningar varje år. Tillgänglig när det behövs. Placeringarna har utvecklats enligt förväntan. Jag skulle varmt rekommendera kontoret i Uppsala.
Bra support. Bra avkastning förhållande till risknivå(4) på riskskalan 1-7. Det finns en hög aktivitet dvs möten och uppföljningar för mitt sparande. Jag skulle varmt rekommendera kontoret i Uppsala.
Hej, tack för den fina recensionen och rekommendationen! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Kontinuerliga uppföljningar. Placeringar till låg/medelrisk som ger en bra avkastning. Jag skulle varmt rekommendera kontoret i Uppsala.
Bra bemötande jag är nöjd med akademisk
Bra avkastning till normal risk. Löpande uppföljningar varje år. Finns alltid tillgänglig. Mycket nöjd. Rekommenderar uppsalakontoret.
Hej Margareta, tack för recensionen, vi värdesätter både uppföljningar och tillgängligheten! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Supernöjd med rådgivningen. Svarar tålmodigt på mina "dumma" frågor. Kan rekommendera till alla.
Trevligt och varmt bemötande. Kunnig rådgivare. Än så länge inget negativt och förväntningarna är infriade.
Hej Thimmie, tack för dom fina orden! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Min upplevelse är att de är mycket professionella och seriösa och jag har en personlig ekonomisk rådgivare som är väldigt trevlig, kunnig och tydlig. Har även fått hjälp av dem med att skriva mitt testamente och framtidsfullmakt. Jag rekommenderar Akademisk Marknadsanalys Stockholm AB mycket varmt.
Hej Ingela, tack för din fina recension och rekommendation! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Mycket trevlig och bra kontakt i Helsingborg Lätt att skapa kontakt med regelbundna möten. Analyser och rådgivning är klar och redig. Investeringar som föreslagits överensstämmer med mina önskemål.
Tack för flera år av hott samarbete, ypperlig service och personligt bemötsnde. Gunilla
Hej Gunilla, tack för den fina recensionen och dom fina orden! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Bra avkastning och bra uppföljning
Bra löpande uppföljning, vi ses ofta, privat och bolag och juridiks hjälp
I have selldom had such a positive experiences as my business and contacts with Akademisk Marknadsanalys and their representative in Helsingborg. Henrik Brehmer always listens, understands and acts in my best interest. I appreciate their ideas and the work they do for my future financial needs. As they use so many experts (legal, family inheritance...) you will be in the best situation when you need it. Mats Edholm Colonel, SRAF (ret.)
Hej Mats, tack för den fina recensionen! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Kanonbra bemötande. Vi har fått hjälp med sparande och testamente. Alltid positiv.
Har fått mycket god hjälp med allt både juridisk o ekonomiskt
Hej Magnus, tack för den fina recensionen! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Jag har en bra dialog med kontoret i Uppsala och haft mina sparade medel investerat i ca 2-3 år. Vi har investerat delar av medlen i en bankobligation som givit en avkastning på 30% till låg risk. Övriga tillgångar har även gett en postiv avkastning mellan 20-40% till medelrisk. Vilket innebär som helhet är mycket bra. Jag kan starkt rekommendera ett samarbete med akademisk marknadsanalys.
Mycket bra info och mycket kundskap frånThomas som ger ett stort förtroende
Mycket nöjd med informationen som Thomas har gett samt trevligt bemötande.
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. Allt funkar!
Hej Lasse, tack för den fina recensionen! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Då själv inte har några kunskaper om att förvalta mina pengar, har det varit mycket värdefullt att få den hjälp jag fått.
Jag är mycket nöjd med Sebastian. Han är positiv och inger förtroende. Placeringarna är positiva.
Känner mig alltid välkommen. Det känns alltid som att inga frågor är för ”dumma” - får alltid bra förklarande svar. Sebastian känns aldrig stressad, vi kan prata i lugn och ro.
Hej Eva, tack för feedbacken, inga frågor är för dumma! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Vi träffas ofta på löpande uppföljning, trevliga och bra avkastning, vi har träffats sen 2017
Hej Stig, tack för din recension! Varma hälsningar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Det funkar jättebra med löpande träffar och genomgångar !
Mycket bra samarbete. Träffas regelbundet per kvartal. Mycket nöjd.
Jag har anförtror mitt sparkapital till er sedan 2016. De första åren förstod jag inte så mycket men jag har lärt mig mycket . Nu tycker jag att ert bemötande är väldigt gott och jag känner mig trygg med era investeringar.
Hej Inga, tack för din recension och vad roligt att du har lärt dig mer! Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Bra uppföljning, vi känner oss trygga
Bra genomgångar, bra avkastning, vart kund länge. Kan rekommenderas
Hej Magne, tack för dina fina ord. Hälsar Sebastian L Akademisk Marknadsanalys
Är jättenöjd med samarbetet med akademisk. Träffas löpande och checkar av marknaden.
Professionellt och trevligt bemötande. Känns väldigt kunniga och intresserade av arbetet de gör.
Vi träffade Thomas Å. och Anton A. som båda på ett mycket trevligt och förtroendeingivande sätt hjälpte oss med det vi behövde.
Bra kontakt. Vi träffas löpande
Avkastning till rätt risk och hög aktivitet. Bra bemötande. Jag skulle rekommendera Uppsala konturet.