Kapitalförvaltning i Stockholms län

Lidingö  (1 st)
Järfälla  (1 st)

Topp 25 kapitalförvaltare i Stockholms län

• Kjell A
    Kjell A: Det funkar jättebra med löpande träffar och genomgångar !
  • Markus A
    Markus A: Bra och långsiktig förvaltning enligt konstens alla regler. Roligt också med en kapitalförvaltare som tar risk med egna tillgångar på samma sätt som man rådger kunderna att investera sina pengar.
  • Välkommen till Real Finans & Försäkring – Vi hjälper dig till en optimal ekonomi!
    Ingrid T
    Ingrid T: Intressanta föredrag från Case och Alpcot. Filmen var bra. Sammantaget en mycket trevlig kväll
  • Aleksandra A
    Aleksandra A: Jag har haft nöjet att samarbeta med Coeli Wealth Management AB och kan varmt rekommendera dem för deras professionalism, djupa kompetens och kundfokus. Coeli kombinerar långsiktig investeringsstrategi med personlig rådgivning, vilket skapar stort förtroende och mervärde för sina kunder. Det märks tydligt att de sätter kvalitet, transparens och relationsbyggande i första rummet. En aktör som tar både kapitalförvaltning och kundrelationer på största allvar.
  • Jacob P
    Jacob P: Vi har haft en sjukförsäkring med remiss från Skandia. Detta kostar oss ca 14000 kronor per person och år. Vi har då och då fått komma till specialister, det har alltid fungerat bra och vi har fått den läkarvård vi behövt. Just nu har jag en konflikt med dem specialist jag fått från Skanda och har bett Skandia att få en annan specialist.
  • Kenth Gillis Roger E
    Kenth Gillis Roger E: Otrolig hör service och kompetens
    Björn R
    Björn R: Perfekt läge och stans bästa priser på såväl valuta som guld. Professionellt och tryggt bemötande från personalen.
  • Adam L
    Adam L: Bästa företaget för utveckling av hemsidor och andra webbapplikationer. Vann pris för bästa föreningssite på Internet World med aikfotboll.se där de utvecklat allt från design, struktur och databassystem till kod. Kom även på 81:a plats över Sveriges 100 bästa siter. 2009. www.obiq.se
    mikael b
    mikael b: Säljer kajaker och båtar av högsta kvalitet! Är grymt nöjd med mitt köp av en kajak och kan verkligen rekommendera denna tillverkaren till alla er som vill ha en kajak av god kvalitet! Grym kundservice och bra priser.
    Lena C
    Lena C:
    J
    J: Otroligt duktiga på PPM förvaltning. Betalar något mer än hos konkurrenterna men har i gengäld fått omkring 25% högre avkastning. Dessutom har de en livförsäkring inkluderat i priset.
  • 3 omdömen
  • David F
    David F: Superbra service och bemötande. Inga krångligheter, kan rekommendera att hyra från!
  • Jan E
    Jan E: Beställde en vindflöjel på fredag och fick den med DHL på tisdagen efter. Snabbt och effektivt. Helnöjd.
  • 2 omdömen
  • 2 omdömen