Peter L:
Har varit kund hos Fairinvestments sedan 2016. Mycket bra förvaltning över tid. Har själv inte den tid och kunskap som krävs för en bra förvaltning. Sedan 2022 har jag haft regelbundna avstämningsmöten med Fredrik och Nathalie. Super bra och trevliga. Kapitalet växer och jag känner mig trygg med förvaltningen. Så trygg att även min fru låter Fairinvestments förvalta kapital. Min utvecklig är ca 163 % sedan 2016. Ska snart börja skörda och ser fram emot en trygg ålderdom.
Adam L:
Bästa företaget för utveckling av hemsidor och andra webbapplikationer.
Vann pris för bästa föreningssite på Internet World med aikfotboll.se där de utvecklat allt från design, struktur och databassystem till kod. Kom även på 81:a plats över Sveriges 100 bästa siter. 2009.
www.obiq.se
mikael b:
Säljer kajaker och båtar av högsta kvalitet! Är grymt nöjd med mitt köp av en kajak och kan verkligen rekommendera denna tillverkaren till alla er som vill ha en kajak av god kvalitet!
Grym kundservice och bra priser.
J:
Otroligt duktiga på PPM förvaltning. Betalar något mer än hos konkurrenterna men har i gengäld fått omkring 25% högre avkastning. Dessutom har de en livförsäkring inkluderat i priset.
Johan S:
Hemsida byggd för att du ska misslyckas!
Dålig kundjänst och en hemsida som vägrar sälja när jag vill det, kommer dåliga meddelanden som inte har med produkten jag köpt istället för att tala klartext.
När jag pratar med kundtjänst, (en trevlig och ärlig person) säger han att det är ett vanligt förekommande problem och att många kunder förlorat stora belopp).
När jag skriver till kundtjänst så är man oförskämd och helt ovillig att ändra texten felmedelandrutan till någonting som är förståeligt. Det skulle ta för lång tid att ändra en textsträng, vilket innebär 2 minuters arbete.
Själv förlorade jag 130.000kr när sajten vägrade sälja under ett kraftigt prisras. Kundtjänst hånar mig i sina mail och menar att jag hade dålig koll.
Detta kan vara sant, men hemsidan är byggd så att man inte har koll. Och felmedelandet som kom upp var att jag inte kunde blanka, men det enda jag tryckte på var att jag ville sälja.
Jag hade kunnat skrivit ett betydligt trevligare omdöme om man hade bett om ursäkt och fixat problemet. men man vill inte fixa problemet trots att många kunder förlorar pengar på dålig programering.
Anette S:
Fruktansvärd! Som medspelande sambo i en tvist mellan min partner min blivande man, och dennes fd blev jag oerhört inblandad, kränkt och förtalad med falska astronomiska ekonomiska uppgifter till rätten och till allmänhetens beskådande allt för att gynna sin egna client i en U-Hålls tvist som pågått i över 3 år nu!.. Advokat Beatrice Rämsell kränkte mig/oss oerhört med sina påståenden i rättsliga papper och fick mig/oss att må mkt dåligt av hennes falska påståenden. Vi har fått vårt liv förhalat i över 3 år nu då hon ej vill se höra en verklighet el sanning från motpart (oss..) utan vill göra allt för att vinna men utan riktiga underlag eller bevis från hennes sida...Värsta erfarenheten!
Fredrik R:
Riktigt dåligt faktiskt. Blev uppringd per telefon av en envis person (inget illa med det i och för sig) och blev kallad till rådgivning. Utan att närmare sätta sig i i min situation får jag direkt ett råd att teckna en försäkring i något som heter Friends Pro
vident. När jag undrar varför de är bra får jag höra "De är ju i alla fall stora". Får även rådet att betala för att ett helt okänt Uppsala företag ska sköta min PPM-portfölj. Varför de är bra ges ingen förklaring till. Tycks som om Systematiska Fonder har svårt att hitta bra samarbetspartner och de råd man får är kopplade till vilka företaget har avtal med.
Mimi M:
Billigt och gör jobbet, men ägaren är en extemt obehaglig människa. Och alla anställda har en tendens at fråga honom om råd. Så fort det är lite ovanlighet i ett ärende (och när det är inte nåt krångel i en internationell överföring) blir man ovanligt dåligt bemött.
Bo L:
Lovar mer än dom håller, långa handläggningstider, bra och dålig personal dock övervägande dålig. Det blirt dyrt i slutänden med avgifter som ej presenteras vid avtalstecknande! Varning!
Emma J:
Vidrigt!
Hade ett sparkonto på 12 månader som de efter utlöpstiden inte betalar ut likviden för. Går inte heller att kontakta någon för de har telefontider endast vissa dagar (?!). Får en notis att kontot inte kan avslutas och att uttag inte kan göras, kontakta kundtjänst. Detta tillsammans med att jag har NOLL ränta på transitkontot där pengarna hamnade gör Ceoli till en beräglig verksamhet som jag nu tvingas anmäla.
Björn N:
En kundtjänst som inte hjälper till och dessutom är riktigt otrevlig. Undvik dem och företag mer tjänster som använde dem så blir ditt liv lättare
Simon W:
Köpte nyligen ett hus som var överlåtelsebesktigat av OBM. Vinden var märkt som "Utan anmärkning". Efter inflytt märkte jag att det läcker in regnvatten på vinden. Det finns en plast vid nock som är sprucken, och som syns från vinden.
OBM kom på ytterligare ett besök, konstaterade felet och tog in offert. Trots att de har gjort fel, vinden var inte utan anmärkning, så vägrar de sedan att ersätta felet. Anledningen: kostnaden för att åtgärda felet är för låg och de har friskrivit sig för fel som kostar "för lite" att åtgärda, hur fel de än har haft.
Jag rekommenderar er att välja en annan besiktningsfirma och om ni ska köpa ett hus besiktigat av OBM - se till att ta in en egen besiktningsman från annan firma!
Emil S:
Fick idag en faktura från företagen på 250 000 kr!
Jag har inte en kvarts miljon och jag vet inte ens vad det är för företag!
Bävar för när jag skall prata med kundtjänsten om de är så dåliga som ni andra skriver...
Är det ett blufföretag? Borde polisanmäla dem för bluffakturor!
Danne J:
Mycket dåliga erfarnheter av dessa. Tillsammans med fondbytesprogrammet i Malmö har dessa ringt ner hela kristianstad och tvingat på pensionsparare en usel tjänst.