öppnat ett konto och planerade att flytta dit pengar men noterade upprepade gånger att det inte gick att logga in med bankID. Stoppade överföringen. Känns inte trovärdigt….
Hoist Finance AB (publ)
7 omdömen om Hoist Finance AB (publ)
Har bara positiva omdömen att säga om Hoist! Äger ett konto bundet på tre månader och får här den högsta räntan av alla jämförbara banker/sparinstitut. Har bara positiva omdömen även vid mina kontakter med Hoist. Rekommenderas!
Varning, falsk marknadsföring! Utlovar en sparränta på hemsidan och vid tecknande av konto men står inte för det!!!
Har ändrat mitt sparkonto Flex utan bindningstid till Fast med 3 månaders bindningstid, ehlt utan mitt medgivande, sky banken som pesten!
Hoist Spar har utan mitt medgivande flyttat mina besparingar från ett obundet konto till ett bundet i tre månader. Riktigt dåligt. Skäms!
Den nya nsichen med lån verkar intressant. Kommer att följa utvecklingen.
Är det etiskt försvarbart att spara på HoistSpar? Hoistspar betalar mer intresse än konkurrenterna. Men är det ett etiskt godtagbart investering? Du vet vad det gör med dina pengar? Läs mer om de omoraliska aktiviteter av HOIST FINANCE i Tyskland her på tysk. Eller senare på svenska. Er det säkert at investera i HoistSpar? Är det säkert att investera i Hoistspar? Den nuvarande VD för Hoist Finance, Jörgen Olsson, var chef för det konkursdrabbade Kaupthing Bank. Kaupþing Bank erbjöd också spararna intresse över marknadsnivån.