AKD Bygg & Kakel

4.7 i betyg av av 42 omdömen
På AKD Bygg & Kakel AB är vi proffs på badrumsrenovering. All kompetens finns i bolaget genom våra snickare, plattsättare och elektriker vilket gör att vi kan utföra uppdrag smidigt utan att behöva tänka på underleverantörer. Vi utbildar oss hela tiden för att kunna visa dig den allra senaste tekniken och bästa servicen!

Eftersom vi kaklar, lägger klinker och drar el i våtrum är vi både våtrums- och elcertifierade för att inga konstiga kopplingar ska ske. Vi tar uppdrag i hela norra Stockholm. Stor vikt läggs vid att utföra arbetet snabbt och smärtfritt, utan att för den skull tumma på några regler eller slarva.

Om du känner dig lite vilsen bland alla kakelplattor och mosaikfärger ger vi dig gärna tips och förslag, men har du egna idéer och tankar och du vet hur du vill ha det lyssnar vi gärna och utför det precis enligt dina önskemål.

Behöver du hjälp med en mindre elinstallation? Tveka inte att höra av dig! Inget jobb är för litet för våra duktiga elektriker!

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

42 omdömen om AKD Bygg & Kakel