Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Österåker AKD Bygg & Kakel
Större karta Vägbeskrivning
AKD Bygg & Kakel

AKD Bygg & Kakel

Vallmovägen 20, 184 35 Åkersberga

4.6 i betyg av 14 rekommendationer
Vi utför arbeten med kakel och klinker i våtrum, såsom badrum, toaletter och tvättstugor. Vi är certifierade av Byggkeramikrådet och arbetar alltid enligt deras anvisningar ochmed material godkänt av BKR. Vi deltar även i deras kurser för att hålla oss uppdaterade.
För att Er försäkring skall gälla krävs att arbetet är utfört på ett fackmannamässigt sätt. Vi har behörighet samt full ansvarsförsäkring. Vid elinstallationer i våtrum och kök har vi ett nära samarbete med Årnbys Elektriska AB. Vid VVS-jobb samarbetar vi med Prima Rör AB.

Läs vad 14 kunder tycker om AKD Bygg & Kakel

 • Ylva Z
  Ylva Z skrev om AKD Bygg & Kakel
  Vi kan varmt rekommendera AKD Bygg & Kakel
  Allt fungerade perfekt från första mötet till färdigt
  Badrum,golvläggning,balkongbygge.
  gillar detta
 • Hans B
  Hans B skrev om AKD Bygg & Kakel
  AKD Bygg & Kakel har på tre veckor gjort en fjäril av en puppa. Efter ett besök i vårt eftersatta badrum fick vi en detaljerad offert med fasta priser för arbete och material och skrev avtal på basis av denna.
  När arbetet startade framgick det med all önskvärd tydlighet att det verkligen var proffs vi hade att göra med, både vad gällde allmän byggnation och snickeri som arbeten med el, rör och plattsättning av kakel och klinker. Ett ytterligare plus var att fakturan var föredömligt specificerad.
  Som grädde på moset visade sig dessutom hela gänget vara ytterst trevliga och angenäma att ha att göra med. Nästa gång vi behöver hjälp med något i byggnationsväg det blir AKD vi anlitar. Vi rekommenderar dom starkt och önskar att fler hittar denna seriösa och kompetenta firma i denna tid av byggfuskare och klantskallar.
  /Hans
  gillar detta
 • Erik
  Erik skrev om AKD Bygg & Kakel
  AKD Bygg & Kakel fick uppdraget att under april 2012 totalrenovera vårt badrum och tvättstuga. Det uppdraegt skötte de utmärkt!, jag vill starkt rekommendera detta företag. Mycket seriöst och proffsigt!
  gillar detta
 • Elisabeth N
  Elisabeth N skrev om AKD Bygg & Kakel
  Vi är mycket nöjda med de arbeten ADK har gjort i vårt hus
  gillar detta
 • Anders J
  Anders J skrev om AKD Bygg & Kakel
  Snabba och smidiga!
  Kan rekommendera AKD Bygg&Kakel för badrumsrenoveringar!
  gillar detta
 • tess
  tess skrev om AKD Bygg & Kakel
  Fantastiska! Gör det som du beställt, skriver uppdragsbeskrivning och offert så du vet vad som köps, hittar inte på egna äventyr samtidigt som dom kommer med vettiga inslag i debatten så man inte tänker helt fel, specar på fakturan vad som gjorts. Och framförallt - dom kommer när dom sagt - och arbetet är klart när det är sagt.

  Gjorde totalentreprenad på hela vårt hus sommaren 2011. satte nya tak och la nytt golv, byggde nya väggar, gjorde ett ljuvligt badrum och hela vårt kök. El och rörjobb! 6 veckor - och sen var det klart - och städat!!
  gillar detta
 • Jenny G
  Jenny G skrev om AKD Bygg & Kakel
  Fick ett jättefint badrum som vi är mycket nöjda med.
  Extremt trevligt bemötande, snabba och effektiva.
  Höll den tidsplan som var avtalat och det var en fröjd att komma hem varje dag till ett hem som inte såg ut som ett bygge då de faktiskt städade upp efter sig varje dag!! JÄTTE NÖJD
  gillar detta
 • Madelene L
  Madelene L skrev om AKD Bygg & Kakel
  Superbra!! Skönt med ett seriöst byggföretag! De har hjälpt en del i Vårat område och alla är nöjda!
  gillar detta
 • pia s
  pia s skrev om AKD Bygg & Kakel
  AKD totalrenoverade vårt badrum under 3 veckor i slutet av 2012. De var oerhört proffsiga, från första mötet, offertpresentation och under hela genomförandet. Proffsiga, trevliga och personliga. De var alltid på plats när de hade lovat och det som skulle göras under en specifik period blev gjort. De städade efter sig dagligen så att upplevelsen av byggarbetsplats minimerades. Vi fick daglig information om hur arbetet fortskred. Under renoveringen hade vi också flera givande diskussioner kring våra idéer som de hade förbättringstankar kring och vice versa. Resultatet blev optimalt och genomfört med precision och noggrannhet. Renoveringen blev dessutom klar på dagen enligt kontrakt. Vi har inte haft några anmärkningar alls på genomfört arbete. Extremt nöjda med renoveringen med andra ord!!! Se gärna min blogg http://ettbadrumblirtill.blogspot.se för att följa arbetet dag till dag och kanske få svar på frågor om hur en badrumsrenovering egentligen ser ut.
  2013-02-27 David J svarar pia s
  Behövde inte se ditt namn för att förstå att det var
  du som skrev detta inlägg:-)

  Jättekul att du länkade till din blogg, vi ska göra detsamma från vår hemsida om det är okej?

  Hälsa den ofrivillige Golfaren.
  gillar detta
 • Johan K
  Johan K skrev om AKD Bygg & Kakel
  Väldigt duktiga på badrum , mycket snygg kakling
  Rekomenderas starkt
  2013-02-27 David J svarar Johan K
  Tack Johan, Hör av dig om du har nya pyssel vi kan hjälpa dig med.
  gillar detta
 • Elisabeth E
  Elisabeth E skrev om AKD Bygg & Kakel
  Pålitliga,håller utsatt tidsram utför ett bra arbete.Bra att rådgöra med.
  2013-02-27 David J svarar Elisabeth E
  Tack Elisabeth, kul att du blev nöjd.
  gillar detta
 • Ingemar R
  Ingemar R skrev om AKD Bygg & Kakel
  Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  2013-02-27 David J svarar Ingemar R
  Kul att höra Ingemar!
  Alltid roligt att jobba åt trevliga kunder!
  gillar detta
 • Bosse E
  Bosse E skrev om AKD Bygg & Kakel
  Gjorde en totalrenovering av badrummet 2011. Hittade genom en bekant AKD. Otroligt proffsiga killar som kom när de skulle, kunde det de gjorde och skötte allt snyggt. Skulle inte tveka att anlita dem igen!
  gillar detta
 • Marie E
  Marie E skrev om AKD Bygg & Kakel
  AKD har hjälpt mig med byten av fem fönster och en altandörr. Dessutom har de klätt in min fula gamla trappa med ek från Stepkit. Arbetet har utförts proffsigt och bra på alla sätt, och de städar upp efter sig. Använder gärna dem igen!
  gillar detta
Kategorier