Akka Hemservice Visby

Akka Hemservice Visby

akkahemservice.se
  • BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Akka Hemservice Visby! Vi hjälper dig som privatperson såväl som företag med all typ av städning och service du kan tänka dig i hemmet. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss då vår personal är professionell och försäkrad. De genomgår dessutom löpande utbildning. * Vi lyssnar på dig som kund * Levererar...

366 omdömen om Akka Hemservice Visby

Sedan starten hos Reco 2020

Ingela E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag blev mycket trevligt bemött, allt har fungerat utan problem. Städningen utfördes i ett boende som jag hyrde så jag vet inte resultatet, ingen har dock klagat så jag antar att nästa gäst blev nöjd

Sara O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig och bra service! Städningen var riktigt bra och gick väldigt smidig. Jag är riktigt nöjd med Akka.

Dan P
Skrev om Akka Hemservice Visby

trevligt kunnig blev superbt vet inte mer vad jag ska säga bara att jag kommer anlita akka igen

Tina M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Personligt bemötande när jag ringde. Mycket fin flyttstädning som genomfördes enligt planen.

Lena P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket trevlig personal, rent och snyggt efter städning. Ett stort plus och tack

Sofia K
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra bemötande, bra service. Storstädning innebar vad jag väntat mig.

Olivia P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Inte nöjd, önskar att ha samma som kommer och städar men det respekteras inte

Liselotte L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Städningen var bra utförd men ej i tid. Den tog 3 timmar av 1 person men vi debiteras för 5 timmar. Det är väldigt svårt att få kontakt med företaget, de ringer inte tillbaka och svarar inte heller på mail.

Marina S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande vid förfrågan och de löste en städning på kort varsel till vår fulla belåtenhet.

Berit F
Skrev om Akka Hemservice Visby

Har bara haft mailkorrespondens; det har fungerat bra.

Lennart W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Kom i tid, gjorde ett bra jobb och var trevliga att ha i huset.

Birgitta Och Ulf S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Viss osäkerhet vad gäller städkvaliten men efter visst tjat så har bara mycket goda saker att säga betr senaste städningen den 7/8! Allt är bra UTOM att Akka inte svarar på tel/mail tillräckligt snabbt! Mao så fungerar inte återkoppling/kommunikation mellan kund o lev. Det skapar osäkerhet (fick de meddelandet? Blir städningen av det datum vi önskade? Etc) MEN vi kommer tillbaka! Hälsar Birgitta o Ulf

Peter G
Skrev om Akka Hemservice Visby

De gjorde sitt jobb o jag kan varmt rekommendera dem

Lill E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra service och trevligt bemötande

Eva M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag blev väl bemött när jag anlitade dem för första gången för många år sedan. Jag tycker företaget i stort sett motsvarade mina förväntningar på städning och fönsterputs fram till för något år sedan. Det har varit svårt att få kontakt med AKKA senaste år och jag tycker de har blivit lite sämre på städning och fönsterputs.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Ledsen att du inte fått tag i oss. Vi har haft ovanligt stressigt i år med väldigt många förfrågningar och ont om personal. Vi har verkligen gjort så gott vi har kunnat men är medvetna om att vi inte kunnat hjälpa alla. Hoppas du ger oss en ny chans. Med vänlig hälsning, Maria VD

Birgitta R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag har anlitat Akka i många år för städning och tillsyn. I år blev det många tillägg och extrabeställningar från min sida och Akka hanterade allt helt perfekt, trots att det var mitt i högsäsongen. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta anlita Akka!!

Hans N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra kundsupport, bra dialog. Vi har i två år använt Akka för att utföra "städsyn" utvalda lördagar i våra två stugor i Hideviken. Gästerna förutsätts städa innan de lämnar stugan men vi tycker det känns skönt att proffs från Akka tittar till - och åtgärdar - eventuella mistor i städningen. Mvh Hans & Marie Uppsala

Britta T
Skrev om Akka Hemservice Visby

Är en mycket nöjd kund! Bra service och ett trevligt bemötande!

Susanne S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Dagen för städning fick sms vilken adress som gällde. Detta hade förmedlats tidigare (eftersom företaget brukar använda Akka Hemservice). Hoppas nu att fakturan kommer till min hemadress i Upplands Väsby. Vet inte hur städningen blev gjord eftersom jag åkte hem och hade inte möjlighet att bedöma detta.

Christer E
Skrev om Akka Hemservice Visby

De är svåra att få kontakt med både på mail och telefon

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Christer ! Vi är ledsna att det har varit svårt att få kontakt med oss men vi har har haft hemskt mycket att göra och sjuk personal. Det är ingen ursäkt men en förklaring och vi försöker svara så fort vi kan. Det bästa är att maila då ser vi det och svarar när vi kan. Hälsningar Charlotte

K
Skrev om Akka Hemservice Visby

I stora drag bra. Men en rullgardin gick sönder utan att jag blev meddelad och jag upplevde att det fanns damm kvar på hyllor.

Hanne S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra bemötande! Lite förvånad över att 3 st skulle städa! En för mycket tycker jag! Allt var klart på 50 minuter!

Mikael G
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra, professionellt utförda tjänster.

Jessica H
Skrev om Akka Hemservice Visby

Super nöjd med städningen. De gjorde ett noggrann jobb.

Björn E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Enkla att ha att göra med, bra städning, trevliga kontakter, vad mer kan man begär :) ?

Ludmilla V
Skrev om Akka Hemservice Visby

Serviceinriktade, lätta att boka tid med. Vi är mycket nöjda med deras städning och fönsterputs. Det glänser i kök och badrum efter deras besök. Personalen som har varit här har också varit lyhörda och trevliga. Vi är supernöjda!

Britt L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevligt bemötande vid bokning av flyttstädning. Vi är nöjda med städningen, Hoppas hyresvärden är det också. Hälsningar Britt Loréhn Kontaktperson för Gunnar Geisle

Per J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Alltid redo att rycka in och gör ett bra jobb

Marie K
Skrev om Akka Hemservice Visby

Absolut bästa och professionella städ firman på Gotland!

Evy Jacobsson Och J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Akka Hemservice håller en hög servicenivå och levererar i alla avseenden. Duktiga och ambitiösa medarbetare och ett trevligt bemötande!

Anders M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevliga och nogranna och effektiva

Leni R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Otroligt rörigt, de glömde ringa upp, glömde skicka offert, glömde komma på avtalade tider. När städet väl skulle städa var städaren inte informerad om vad som skulle städas utan det var bara ren tur att en av oss var där då hen börjat städa fel rum. Själva städningen var sen ok. Fick fakturan samma dag som den hade sitt förfallodatum. Aldrig igen!

Svar från Akka Hemservice Visby

Tråkigt att det blev snurrigt. Vi hade brist på personal både på städsidan och administration så ibland blev det inte bra. Prova oss gärna igen - jag lovar att det inte är vår vanliga standard - vilket du kan se på många recensioner här.

David D
Skrev om Akka Hemservice Visby

Verkar som de städar bra men skulle önska att kommunikationen var bättre då de inte alltid svarar på Mail och man måste jaga på telefon

Svar från Akka Hemservice Visby

Från mitten av juni - mitten av juli så är det svårt att hinna med alla samtal. Och tyvärr blir några kunder lidande. Ledsen att du kom i kläm! Maria Järnmark VD

Anna S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevliga och håller vad de lovar.

Marie-Ann B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig personal. Serviceminded och hjälpsamma. Och en toppen fin städning. TAck

Björn O Wirginia F
Skrev om Akka Hemservice Visby

Fungerade utmärkt . Storstädning och fönsterputs.

Christer P
Skrev om Akka Hemservice Visby

De hade lite problem med sjuka anställda men de meddelade mig. När de sen kom blev resultatet mycket bra!

Dénise M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag som hyr lägenheten i andra hand ville ge det bästa möjliga för min hyresvärd och när inte ni uppfyllde förväntningarna känner jag mig jäkligt besviken samt min hyresvärd med . Man kan inte nå er när man behövde ni skyllde på att ni var stressade dagen innan jag skulle få städ. När städet väl gjordes tvättades inte golven det var skräp under sängarna allmänt dåligt jobb . Jag var i Spanien när min hyresvärd hörde av sig hon var väldigt upprörd hon trodde att hon själv skulle få ta på sig ansvaret och städa , när någon...

Svar från Akka Hemservice Visby

Tråkigt att du hamnade i kläm en dag när vi hade alldeles för mycket att göra både på fältet och på kontoret. Du förstår kanske att om vi skickar mail/sms efter 12 på kvällen så är det för att vi jobbar dygnet runt i priincip i juni och början av juli.

Thomas B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Otroligt nöjda med en nivå på städningen

Siv R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag är jättenöjd med AkkA.jätte profsiga arbetare.Utförde sitt arbete med beröm godkänd.

Pontus S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Kanonbra, glömde bara att meddela att ni inte kunder komme låga avsjukdom menlöst det nästa dag

Ida J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Helt strålande! Kan inte bli bättre! Tack till Yvonne och Gunilla!

Eva B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag fick Akka rekommenderat av min vännina. Uppdraget var storstäd och fönsterputs , väl utfört och jag återkommer med fler uppdrag.

Inga L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Det var första gången jag anlitade Akka och det gjorde ett mycket bra och noggrant arbete. Trevliga medarbetare.

Karin B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Putsar våra fönster på Fårö på ett exemplariskt sätt sedan ett par år!

Erna H
Skrev om Akka Hemservice Visby

bra bemötande, väl utfört arbete. Dock konstig fakturering, skulle betala för 5 tim arbete enl fakturan, men arbetet utfördes på 3 tim. Rättades till efter påpekande.

Åke W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Superbra fönsterputs. Vi är så nöjda då vi vet hur svårt det är att få bort kalket från rutorna. Bra jobbat.

Martin R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Proffsiga, enkla att ha att göra med och till rimliga priser. Precis som man vill ha det!

Erik E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Köpte storstädning med fönsterputsning, blev bra.

Margareta J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket bra överlag! Fönstren jättefina. Ej rengjort under soffan och listorna!