Akka Hemservice Visby

Akka Hemservice Visby

akkahemservice.se
  • BadgeSevenYears
4.3

Välkommen till Akka Hemservice Visby! Vi hjälper dig som privatperson såväl som företag med all typ av städning och service du kan tänka dig i hemmet. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss då vår personal är professionell och försäkrad. De genomgår dessutom löpande utbildning. * Vi lyssnar på dig som kund * Levererar...

629 omdömen om Akka Hemservice Visby

Sedan starten hos Reco 2020

Maria Z
Skrev om Akka Hemservice Visby

Är generellt nöjd. Första storstädningen var vi supernöjda med men den senaste var inte bättre än våra prenumerationsstädningar. Det är fördelaktigt med samma städare. Då känner de till huset. Väldigt ofta missar städaren att skura golven. Supertråkigt. Vi är framförallt nöjda med städning av ugn, spisfläkt, mikro och badrum.

Ester Ludmilla V
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket bra städat och fin fönsterputsning! Trevliga personer som utförde detta.

Per-Olof W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Storstädning och fönsterputs på två fastigheter utfört med kort varsel , på tid och professionellt. Tack!

Anna-Karin J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Är ganska besviken. Hade höga förväntningar som ej infriades. Vill ge 2,5 i betyg. Inte dåligt men inte heller helt ok, ganska bra.

Evy J
Skrev om Akka Hemservice Visby

1) På vilket sätt blev du bemött av Akka Hemservice Visby? Mycket bra. Tidsbokningen fungerade snabbt och effektivt. Trevliga och serviceminded personal. Kunde ställa upp på de specifika datum som jag önskade. Kunde sina jobb! Noggranna. 2) Vilka förväntningar hade ni och hur levde Akka Hemservice Visby upp till dem? Jag har anlitat AKKA tidigare så jag hade stora förväntningar sedan tidigare. Ja, de uppfyllde mina förväntningar. 3) Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. Fönstertvätt...

Gunilla S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Katarina som kommer är alltid trevlig och glad.Var 4:e vecka har jag städning 3 timmar.Varja gång kommer samma person Katarina.Städning är jättebra .Super nöjd.

William Henrik E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Proffsiga, duktiga, trevliga. Jättenöjd.

Kararina R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag beställde fönsterputsning av 24 fönster. Det blev så snyggt och rent och det gick även väldigt snabbt. Jag är mycket nöjd!

Berit O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag tycker väldigt bra om Andreas som jobbar där och är samordnare. han känner till mina fastigheter och jag känner mig trygg med att AKKA kommer när det är avtalat. (Inte så lätt inför Almedalsveckan då städningen blir på midsommarafton eller midsommardagen) Själva städningen är bra enligt mina mått mätt

Pia T
Skrev om Akka Hemservice Visby

Fick hjälp med fönsterputs av en mycket duktig och trevlig medarbetare på Akka Hemservice Visby. Är mycket nöjd med utfört arbete.

Ann-christin N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi hade storstädning av vår lägenhet och fönsterputs i sommarhusen. Allt sköttes bra och personalen var trevlig och tillmötesgående. Vi väljer alltid Akka för vi har aldrig blivit besvikna.

Brita B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Har inte träffat någon eftersom nyckel fanns i nyckelskåp. Det var storstädning inför uthyrning. Allt var rent o fint, inget att anmärka på.

Gunilla L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bästa, allt från mitt samtal till utförande är så så bra. Trevligt bemötande från deras kontor o min beställning. Ringer flera gånger o checkar av. Utförandet är fullkomligt perfekt

Annika L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jättefint städat! Allt blänkande rent. Problem med ök tiden på morgonen, men det löste sig bra.

Eva S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Snabbt svar vid förfrågan om fönsterputsning. Trevlig fönsterputsare och han arbetade snabbt och effektivt.

Gerd R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag anlitade Akka för fönsterputsning. En trevlig kille utförde uppgiften till belåtenhet. Med vänlig hälsning Gerd Randler

Eva B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Känns tryggt att anlita Akka, kommer att göra det igen för att få få fint i vårt hus på Fårö

Birgitta E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Ganska bra den här gången med städningen.

Svar från Akka Hemservice Visby

Då hoppas jag vi får en chans att revanchera oss så att det inte bara blir ganska bra - utan mycket bra nästa gång

Petra H
Skrev om Akka Hemservice Visby

Alltid nöjd med Akka. Denna gång fönsterputs och de gjorde ett superbra jobb. :-)

Gunilla N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag är nöjd med fönsterputsningen och städningen.

Marianne P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Ganska svårt att komminusera. Städningen helt OK. Väntar på min nyckel.

Katarina F
Skrev om Akka Hemservice Visby

Så otroligt nöjd med städningen. Lyhörda och noggranna.

Lena Marie B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket nöjd med storstädningen. Tjejerna gjorde ett fint jobb.

Lars D
Skrev om Akka Hemservice Visby

Andra flyttstädet jag får hjälp med. Perfekt från start. Enkelt komma i kontakt med, enkelt få offer och beställa och allt sköts utan vidare inblandning. Enda som saknas för full pott är återkoppling att det är utfört, särskilt värdefullt då allt lösts på distans. 100% rekommenderat🥳

Anna L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra med skriftlig bokning. Lätt att ge vägledning dvs berätta vad jag önskade. Bra bemötande gällande önskade datum. Trevlig personal som kom. Blev rent och fint.

Lena A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Ordentlig fönsterputs utfört som varje år .

Gerd A
Skrev om Akka Hemservice Visby

bemötande var trevligt och bra på alla vis. förväntningarna var ju höga sen förra året då det blev jättebra.Fönsterna blev lika rena och fina i år också. vi kommer säkert att anlita er nästa år igen.Tack för den här gången.

Lotta O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mailade och fick återkoppling och vi bestämde datum för fönsterputsning. Trevlig kille som kom när det var dags , presenterade sig och började, Snabb och effektiv och fönstren blev rena.

Inger G
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket belåten med fönster tvätten. Skulle vilja ha hjälp med att tvätta min dusch kabin

Roger B
Skrev om Akka Hemservice Visby

oftast bra men ibland så är kvaliten sämre och det har nät att dom glömt svabba köksgolvet, som är det som blir mest smutsigt!

Påpekar detta! Tack för feedback

Jens Fredrik W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Personlig och bra service. Anstränger sig för att göra kunden nöjda

Ann-Kristin S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Engångsstädning beställd. Personen som städade var mycket noggrann, det blev rent och fint.

Camilla Heise O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi fick skinande blanka fönster och de som putsade våra fönster var väldigt trevliga och noggranna. Vi kan varmt rekommenderar Akka Hemservice!

Lars-Erik S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Det gick lätt att boka tid för fönsterputs. Korrespondens via e-post fungerade bra. Fönsterputsaren gjorde ett utmärkt jobb med en svårarbetad inglasad balkong med höga glasluckor.

Siv R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Fönsterputsing. Så jättebra det blev så rent o fint .Trevlig personal. Kan varmt rekomendera AKKA Hemservice Visby.

Janiche O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag har anlitat Akka för städning och fönsterputs i flera år, under senare år mest för fönsterputs. Deras arbete har alltid varit av hög kvalitet. I år kom Samir, som ensam klättrade och putsade mina besvärligt höga fönster. Hans arbete var utomordentligt och står ut framför tidigare arbeten från Akka.

Barbro Gertrud Lisbeth N
Skrev om Akka Hemservice Visby

fönsterputs. snabbt och smidigt. mycket kunniga

Gunnar S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Fantastisk kvalité på utfört arbete (fönsterputs). Mycket bra kommunikation innan ( mail) och medan uppdraget pågick och en svårighet uppstått.

Lena A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig personal, lätt att nå företaget. Välstädat!

Irene C
Skrev om Akka Hemservice Visby

AKKA hemservice är pålitliga och trevliga. Utmärkt personal som städar flinkt och noggrannt. Allt blir rent och skinande blankt där de går fram i lägenheten.

Elisabeth L

Trevlig personal och bemötande. Putsningen av fönster perfekt. Stort Tack

Lizette B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Rekommenderas väl. Adam&Mahmood gjorde kök och badrum skinande fint.

Elin A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi har använt Akka Hemservice Visby sedan 2018 och är mycket nöjda. Bäst är Andreas som alltid ställer upp med snabb och proffsig hjälp med allt vi kan tänkas behöva hjälp med.

Sonja N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag är väldigt nöjd med resultatet. Trevliga killar - jobbar lugnt och effektivt-snabbt. Jag fortsätter att rekommendera er till mina vänner. Återkommer gärna. Mvh Sonja

Svar från Akka Hemservice Visby

Vad roligt att höra - Tack för att du rekommenderar oss. Säg till nästa gång så skickar vi ett par biobiljetter!

Sven H
Skrev om Akka Hemservice Visby

Puts av 8 gamla fönster. Bra kontakt och bra genomförande.

Inga-Märit K
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket positiv. Mannen som var här (tyvärr glömt namnet) jobbade intensivt och noggrannt. Lägenheten "sken" som sällan förr när han lämnade. Så mer än nöjd! Tyvärr är det inte han som kommer i fortsättningen men jag hoppas nästa person som ska komma var 3:e vecka är lika duktig, noggrann och positiv.

Svar från Akka Hemservice Visby

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Hoppas du blir lika nöjd i fortsättningen.

Karin D
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevliga punktliga noggranna och hjälpsamma.

Svar från Akka Hemservice Visby

Tack för din fina feedback. Den uppskattas mycket.

Marie L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket trevligt och proffsigt utfört. Har ganska mycket saker och möbler så någon enstaka dammfläck fanns kvar vilket är förståeligt. Är mycket nöjd.

Svar från Akka Hemservice Visby

Roligt att höra att du var så nöjd. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

Birgitta G
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag är mycket nöjd med Akkas städservice. De arbetade tyst, effektivt och noggrannt. vill gärna återkomma ett annat år. Har rekommenderat era tjänster. TACK! Mvh Birgitta

Eva A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevligt bemötande. Utförarna trevliga och jobbade på bra.

Svar från Akka Hemservice Visby

Tack för din feedback. Härligt att du är nöjd.