Akka Hemservice Visby

Akka Hemservice Visby

akkahemservice.se
  • BadgeSixYears
4.3

Välkommen till Akka Hemservice Visby! Vi hjälper dig som privatperson såväl som företag med all typ av städning och service du kan tänka dig i hemmet. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss då vår personal är professionell och försäkrad. De genomgår dessutom löpande utbildning. * Vi lyssnar på dig som kund * Levererar...

572 omdömen om Akka Hemservice Visby

Sedan starten hos Reco 2020

Karin Märta Anita M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig, noggrann. Mycket nöjd.

Margareta P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Lite strul med tiden då det blivit sjukdom det blev bra i slutändan. Trevlig noggrann kille som gjorde ett bra jobb på kort tid. Återkommer när det är dax igen . Tack

Viktoria V
Skrev om Akka Hemservice Visby

Tyckte ni gjorde ett bra jobb med storstädet. Upplevelsen var ren.

Gustav P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra utfört arbete. Ett par små missar som egentligen inte påverkade resultatet. Lite knepigt med mestadels mejlkontakt men snabba svar.

Monika N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Nöjd noga med städning . Snabbt jobbat trevligt bemötande.

Sahra N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Lite blandat resultat i början men efter korrigeringar är vi nu supernöjda och har varit kunder i flera år. Det är så med alla människor att man städar olika och ser olika saker. Nu har vi en superduktig städerska som gör det där lilla extra som man uppskattar

Jens K
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig personal som verkligen gjorde sitt bästa. Mycket nöjd med resultatet.

Ulla B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Allt vart enligt offerten. Jättebra och välstädat trevlig personal

Gunilla N
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag har varit kund under många år men märker att städningen är lite mer svajig. Veckostädningen har ett pm på vad som ingår. Och dessvärre är inte alla ytor avtorkade och man inte längre är lika rädd om hörn och kanter som kan skadas av dammsugaren. Fakturorna måste hela tiden dubbel granskas så känslan är att företaget försöker ta mer betalt.

Svar från Akka Hemservice Visby

Så tråkigt att du känner så. Du har ju vari kund i många år och ska självklart bli nöjd. Vi tar tag i detta! Hälsningar Maria

Inger E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Första gången jag hade hemservice, och allt var perfekt. Mitt hem glänser❤️❤️

Inger Eriksdotter H
Skrev om Akka Hemservice Visby

Fönsterputs. Arbetade effektivt. Tog egna initiativ under arbetets gång. Tog inte klok rast 👎 utan arbetade på i 5 timmar.

Peter L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Proffs och mycket tillmötesgående. Effektivt hög kvalité och bra kommunikation.

Annika R
Skrev om Akka Hemservice Visby

mycket snabb återkoppling av första kontakten köpte en flyttstäd som bokades in snabbt mycket fint städat

Svar från Akka Hemservice Visby

Stort tack för din feedback och att du tog dig tid att ge den. Roligt att du var nöjd.

Aina Kristina F
Skrev om Akka Hemservice Visby

Har fått hjälp med fönsterputs och har aldrig haft så fina fönster ! Mannen som var här var väldigt noga . Har anlitat andra tidigare men fått gjort om det . Ni kommer att få höra av mig igen ! Med vänlig hälsning Aina Fröjd

Jessica A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Överlag väldigt bra städat. Missade dock lite på några ställen. Snabbt och trevligt bemötande.

Svar från Akka Hemservice Visby

Tack för din feedback. Om det är något vi missat så hör av dig till kontoret så kan vi åtgärda det.

Bengt J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Enkelt att boka och kommer vid rätt tid. Trevligt bemötande och snabbt och bra jobbat. Alla nöjda!

Pontus S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mohammed gör ett fantastiskt bra jobb med våra fönster, noggrann, glad och trevlig, har inte tid med fika för han måste jobba. Med vänlig hälsning Pontus Sundberg

Lennart W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Kom på utsatt tid, gjorde allt fint och rent. En fröjd att komma hem när det var klart.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Roligt att du blev så nöjd och att du gav oss den feedbacken.

Monika S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Mycket nöjd med deras arbete.

Lars Sigge B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Lätt att komma i kontakt med Akka, samtidigt snabb återkoppling från dem. De kom ut och tittade på huset innan vi fick en offert också. Köparna var väldigt nöjda med städningen som hade utförts. Kan verkligen rekommendera Akka Hemservice Visby!

Fredrik S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Väldigt nöjd med service, kommunikation och deras arbete. Rekommenderas.

Sonny B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Dem flyttstädade vårat hus på 170m2 med en herrans massa fönster med spröjs. Allt blev klart på en dag och har inga anmärkningar. Dem fick rent alla vitvaror så dem nästan såg nya ut efter 13års nyttjande. Rekomenderar Akka Hemservice Visby!

Charlotte A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Utmärkt på alla sätt. Utmärkt städning.

Nils Fredrik J
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi bokade städ efter bröllopsfest. Fick info tidigare att de hade varit i lokalen innan och därför visste exakt vad som behövde göras. Städpersonalen visste inte alls vad som skulle göras och lämnade lokalerna smutsiga. Trots att vi ombeds betala 3000 sek behövde vi själva tillsammans med flera av våra gäster spendera flera timmar på att städa. I efterhand hade vi lika gärna kunnat göra allt själv då akka städ knappt gjorde något alls. Efter mycket om och med fick vi rabatt med 500 sek. Varnar alla för att boka städ med detta företag.

Svar från Akka Hemservice Visby

OJ - det här var väl tråkigt . Det låter som vi behöver prata om det här igen. Ring mig på 0707-144674 - Maria, VD

Sirpa S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Katarina var mycket noggrann med sitt jobb.Är mkt nöjd o vill ha henne en annan gång också. Nästa gång enbart dammsugning o våttorkning av golven Hon är välkommen!

Göran Göransson A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Noggranna, håller tiden. Bra priser. Lätta att samarbeta med. Hög flexibilitet. Lätta att komma i kontakt med. Trevliga.

Anna B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Ett väl utfört arbete. Vi är väldigt nöjda.

Jessica K
Skrev om Akka Hemservice Visby

Proffsig och kompetent personal, som lämnade ett riktigt temp och fina fönstret.

Hanne S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vissa ställen missade! Dammsuga bakom soffor mm Inte dammtorkat överallt!

Marie R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Bra återkoppling, trevligt bemötande och bra städat.

Björn E
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi har haft städning från Akka i flera år och är väldigt nöjda med städningen. Dessutom är det mycket enkelt att ha kontakt med Akka.

Kjell Och Eva A
Skrev om Akka Hemservice Visby

Akka fungerar fint. Det är ibland svårt att få tag på någon på AKKA via mail eller telefon.

Pirjo S
Skrev om Akka Hemservice Visby

Rent överallt men när vi kom stod en fönsterhalva uppställd samt oreglerade fönster på andra ställen i huset. Städningen u.a. konstigt med fönster som inte var låsta!

Lise F
Skrev om Akka Hemservice Visby

Första intrycket när jag ringde på telefon var direkt väldigt tillmötesgående och trevlig. Allt gick smidigt från första samtal till dialog till slutförande och städningen blev även den väl genomförd.

Mikael G
Skrev om Akka Hemservice Visby

Kontakten med företaget är mycket bra och de står gärna till tjänst med sådant som ligger utanför själva städuppdragen. I ett fåtal fall har vi fått återkoppling från hyresgäster med anmärkning på städning eller på att huset inte var färdigt i tid.

Åsa Anne-Charlotte O
Skrev om Akka Hemservice Visby

Trevlig och snabb personal. Det blir alltid rent och fint.

Monica M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag är inte en frekvent kund men upplever att kvaliteten på städningen är högst varierande på vem som städar. Ibland mycket bra ibland sämre. Kundbemötande på telefon är alltid bra, flexibla, inget är omöjligt!

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Monica! Tack för din feedback och att du tog dig tid att ge den. Jag är ledsen om städningen inte alltid varit på topp men registrerar det och ska vidtaga åtgärder för att stävja det.

Liselotte L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi anlitar Akka 1 gång varje sommar, det fungerar mycket bra. Tack!

Åsa L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Smidigt att anlita Akka, vilket jag gjort i många år

Monica Och Peter R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi har haft dom flera år nu. Vi har Makmut med andra och det funkar jättebra 🏆💐💐💐

Johanna R
Skrev om Akka Hemservice Visby

Det var en bra städning som jag kan rekommendera

Misgena B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Vi fick snabb tid för fönsterputs, trevlig och professionell kille som putsade fönster, enbart högsta betyg möjliga

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Misgena! Tusen tack för din härliga och positiva feedback. Den är mycket uppskattad.

Mats Pettersson Och M
Skrev om Akka Hemservice Visby

Punktlig, snabb, effektiv. Trevlig och duktig kille kom för att tvätta fönster.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Mats! Tack för din fina feedback som vi uppskattar. Välkommen åter.

Hildevi P
Skrev om Akka Hemservice Visby

Lätt att få kontakt med alltid fint bemötande, flexibla och tillmötesgående och utför sitt arbete med noggrannhet.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Hildevi! Tack för att du tog tid att ge oss feedback. Vi är glada att du blev nöjd.

Rebecka L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Snabb återkoppling och mycket bra tillgänglighet. Rent och snyggt enligt beställning

Unn W
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jättefint städat! Och otroligt bra kundservice och snabba svar. Kan verkligen rekommenderas!

Hej Unn! Tack för din fina feedback och att du rekommenderar oss. Charlotte

Birgitta B
Skrev om Akka Hemservice Visby

Jag har haft storstädning, veckostädning och fönsterputs från Akka. Jag har blivit proffsigt och trevligt bemött av kontoret och av dem som städar. Vid ett tillfälle var det slarvigt städat, annars har jag varit mycket nöjd! Någon gång trassel med tiderna.

Svar från Akka Hemservice Visby

Vi är glada och tacksamma för din feedback och att du är nöjd.Vi tar åt oss av dina kommentarer så väl positiva som negativa. Du kan kontakta vårt kontor så kan vi göra rätt på de vi ev missat. Charlotte

Sanne L
Skrev om Akka Hemservice Visby

Upprepade dåliga städningar . Slarvigt och missats mycket trots återkommande kontakt .

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Sanne! Vi är väldigt ledsna att du är missnöjd med vårt arbete trots försök till kompensation . Vi tackar för din feedback som vi tar till oss och lär av. Jag hoppas vi kan få chans till revansch vid tillfälle. Charlotte

Frida V
Skrev om Akka Hemservice Visby

Toppen de kunde hjälpa oss med huset på så kort varsel. Super trevlig kundservice.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Frida! Tack för din feedback och roligt att du uppskattade våra insatser. Charlotte

Peter G
Skrev om Akka Hemservice Visby

Utvändig fönsterputs där ett helt fönster missades helt och många andra fönster hade spår av smutsig handduk som användes för att torka.

Svar från Akka Hemservice Visby

Hej Peter! Det var tråkigt att höra att din fönsterputs inte blev som önskat. Vi uppskattar din feedback och lär oss av den. Vid missnöje kontakta gärna vårt kontor direkt så kan vi åtgärda och göra rätt och bra. Jag hoppas vi får möjlighet till revansch . Charlotte