Bästa förare och proffs och fresh bil och hjälpsam det är lite dyrare men jag är tacksam
Al-Nasar, Aram
7 omdömen om Al-Nasar, Aram
Åkte taxi från sös till liljeholmskajen. Strax innan bilen var framme stod taxametern på ca 280 och han tog 434. Jag påpekade att det inte stämde. Han blev otrevlig och sa att hab har annan taxa from kl 14 och klockan var 14.30. Jag informerade honom att jag skulle kontakta företaget och då hoppade han in i bilen och rivstartade Åk inte med dem
Har åkt taxi många gånger mellan sös och hammaby kaj 2,6 km och 8 min åktid, brukar kost max 170 kr, nu med denna skojare 340 kr. Han dolde taxametern och gömde dosan när han skulle slå in beloppet.
En riktig SKOJARE!!! Blåste min fru på nästan 1400:- för en körning på 10 km.
730kr för tiominuters körning, kunde inte ens vägen och körde utan att fråga om vägen. Gav inte kvitto. Åk aldrig med detta bolag!
En riktig rånare. Åk aldrig med denna chaufför. Tog 750 kronor för 15 minuters resa
Hej hur får man tag i denna taxi chaufför/ taxi bolag? Jag och en vän hade avsikt att åka taxi och kom överens om ett pris varpå kortläsaren visade "medges ej" på två lottdragningsförsök. Dagarna efteråt syns på kontoutdraget att sammanlagt 500kr dragits fast vi aldrig åkte med i taxin och nu säger banken att det ligger hos honom och jag får ej tag i någon...