Taxi i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 25 taxibolag i Stockholms län

• 22 omdömen
    Emma K
    Emma K: Tycker att det var länge sedan jag hade en dålig erfarnehet av Taxi Stockholm, förr kunde man få en hand på knät eller dåliga inviter men nu var det länge sen (eller så är det jag som är för nära 30..) Oavsett så känns de proffsiga och ofta ha r enskilda förare stängt av taxametern tidigare om de åkt fel väg etc. Bra service helt enkelt.
  • 5 omdömen
    TONY W
    TONY W: Bra service och högklassiskt transportmedel! Vi rekommenderar!
  • 2 omdömen
    Atahar H
    Atahar H: Mycket bra Restaurang. Bästa Indiska I Sundbyberg
  • Jim B
    Jim B: Jättetrevlig och kunnig personal. Det märks att Mekonomen Bilverkstad / Ankebo Transport AB är måna om sina kunder. Jag har lämnat in min bil på denna verkstad många gånger och kommer fortsätta med det. 100 procent nöjd.
  • Suna S
    Suna S: Bästa service! Snabt och ordentligt! Rekommenderar!
  • 7 omdömen
    Maria S
    Maria S: Då måste ni alla varit både färgblinda och inte kräsna smutsig både inne och utvändigt rost och chauffören hade en slips med minst 30 fläckar ingrodda öppnade inte dörrarna åt oss rekommenderar absolut inte detta företag om ni vill ha en exlusive upplevelse sunkig som en gammal taxi tom taken var smutsigt repor och bucklor! Välj ett annat bolag!!!!! Maria.S
  • Ihsanullah I
    Ihsanullah I: Bra bil, Bra person, bra körning
  • Annica J
    Annica J: Vi åkte från Viking Line-terminalen till Kungsholmen. När vi hade stigit av och taxin åkt (och vi hade tackat nej till kvitto) upptäckte vi att vi hade glömt vår taxfree-påse. Efter en del research fick vi dock tag på ägaren för firman, som lyckades spåra vår chaufför. Han var då så snäll att han körde enkom från Årsta till oss med påsen. Det var mycket god service!
  • Lola Dagmar Frideborg B
    Lola Dagmar Frideborg B: Fick just en säng levererad av dem, värdens snällast killar o snabba. Hur proffsigt som hellst. Tack killar.
    Mohammad Raza I
    Mohammad Raza I: Hej! Jag letar efter ett jobb som taxichaufför söker ni taxichaufför? Om ni är inte hittar någon så ni kan boka en tid vi ska träffa på plats och diskutera inom jobbet.
    Akshayé B
    Akshayé B: Väldigt trevliga och artiga förare som kan vägarna runt omkring i Stor-Stockholm och City! Nya fräscha bilar. Toppen åkeri och alltid en trevlig atmosfär från destination A - B!
  • erik j
    erik j: Utmärkt. Jag råkade glömma min plånbok i bilen, vilket kunnat äventyra hela min solsemester, om inte den trevliga föraren kommit tillbaka med den. Väldigt bra priser har de oxå!!
    Sören R
    Sören R: Bra Servis ! Kunnig och trevlig personal ! Bra priser !
    Josef B
    Josef B: Bra bemötande. Väldigt trevlig personal. Lagom priser. Rekommenderas. Helt nöjd!
  • Yvonne F
    Yvonne F: Bästa taxin i Tumba. Mycket trevlig förare hjälpsam och trevlig. Kan varmt rekommendera
  • Sara S
    Sara S: Top Cab är helt klart bästa bolaget i Stockholm. Trevliga redan i växeln och chaufförerna hittar snabbt och korrekt. De har tyvärr inte så många bilar som Stockholm men värt att vänta på. Känns alltid tryggt att åka med Top Cab.
  • 4 omdömen
    NATHALIE B
    NATHALIE B: Otroligt missnöjd! Bespara er tid och pengar - åk inte hit! Vi har använt oss av deras service vid två tillfällen och så missnöjda båda gångerna. Inkompetent personal, oproffsig ägare som inte går att resonera med.. Enda personen som det går att resonera med är Viktor. Killarna i verkstaden har så otroligt dålig koll på hur man byter däck, balanserar etc. Fick fel däck på bilen, trots att vi bara några minuter innan klargjorde vilka däck som skulle på - ändå blev det fel! Stackars killar i verkstaden, som inte verkar fått någon bra upplärning. Leveransen av däcken tog totalt två veckor, och vi blev lovade att få däcken på 3 dar. Ingen bra kundupplevelse!
  • Amanda E
    Amanda E: Ska man åka taxi i Södertälje kan jag rekommendera detta bolaget som är bäst. De har fasta priser vilket gör att man redan i förväg vet vad redan kommer att kosta, och det blir ingen dyr överraksning. Dessutom har de hyfsat många bilar så att man lätt får en taxi när man behöver en och kör runt i Södertälje med omnejd.
  • Kritisk person
    Kritisk person: Mycket trevliga i telefon och hjälpsamma
  • Micke G
    Micke G: Mycket bra! Ny hemsida, www.skandinavian-elektro-control.com 070-328 28 21
    r
    r:
  • 14 omdömen
    DICK J
    DICK J: Katastrof! Förare som inte hittar någonstans. Rakt igenom dåligt.
  • Carl Martin F
    Carl Martin F: Hur kontaktar man er ? Mvh Martin
    Fredrika D
    Fredrika D: trevlig personal! Inte direkt något utöver det vanliga men trevligt ändå!
  • Alexander F
    Alexander F: Deras förare är proffsiga som oftast kör snabbt och rätt. Du kan inte förbeställa en bil utan du ringer efter en bil när du behöver en. Dock är det ett bolag med typ 15 bilar vilket ofta innebär att du får ringa ett annat bolag då de inte kan ta din körning. De är i alla fall billigast i stan, därför ringer jag dom alltid först.