Vi änvände Byggproffsen med ett mkt kort varsel för att byta ut delar av våra vindskivor så att våra målare kunde fortsätta med sitt. Effektift, snyggt genomfört arbete. Vi är mkt nöjda med arbetet men även med ett trevligt och professionellt bemötande .
Byggproffset 24 AB
3 omdömen om Byggproffset 24 AB
Tack för er fantastiska feedback! Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb och flexibel service, och det är glädjande att höra att vi levde upp till era förväntningar när ni behövde hjälp. Kvalitet och professionalism är kärnan i vår verksamhet, så er uppskattning av ett snyggt genomfört arbete och ett gott bemötande är det bästa betyg vi kan få. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden. Med vänliga hälsningar, Byggproffset
Stort tack till er på ByggProffset 24 AB. Vi är jättenöjda med vårt badrum och kök.
Stort tack för att du tog dig tid att skriva en så fin recension. Det gläder oss verkligen att höra att ni upplevde vårt arbete som effektivt och snyggt utfört. Vi blir extra glada att vi kunde hjälpa er med kort varsel så att ert måleriprojekt kunde fortsätta utan avbrott. Att ni även lyfter fram vårt trevliga och professionella bemötande värmer verkligen. Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna sig. Tack igen för förtroendet! Allt gott, Teamet på Byggproffset
Fått hjälp med att bygga snickeri runt vårt FTX system i Sollentuna. Kunde ta uppdraget snabbt, de var snabba och noggranna.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med arbetet. Att ni uppskattade att vi kunde ta uppdraget snabbt och att ni upplevde oss som både snabba och noggranna betyder oerhört mycket för oss. Det är precis den servicen vi alltid strävar efter att ge. Tack än en gång och välkommen åter om ni behöver hjälp i framtiden!